Şimdi Ara

LG UF6407 4K Ultra HD serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba bu modeli inceleme fırsatım oldu. 4K TV için gerçekten başarılı bir fiyat performans mevcut. Bu fiyatlara bu performans dahilinde ürün bulmak gerçekten zor. Lg yine kalitesini koruyup güzel bir ürün ortaya çıkarmış. 43" ve 49" olmak üzere 2 modeli mevcut. UF6807 modelinin de piyasa da yerini aldığını öğrendim.

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-43UF6407

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 70likyenirocky -- 20 Ağustos 2015; 13:57:20 >

• Muadil ürünlere göre fiyat iyi.ben 43 inç ine fiyatına baktım.43uf6407 Full HD modeller ile aynı fiyatlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler güzel, istenilen fiyatlarda böyle ürünler lazımdı. Sihirli kumanda yerine klavye yada uygulama kullanılabilinir. Beyaz renkde iyi seviyede, tavsiye edilir.
  • Bu fiyata 4K kaçmaz derim.İnceleme fırsatım oldu 4K videoları sorunsuz açıp oynatıyor görüntü performansı beklediğimden daha iyi.Tereddütsüz tavsiye edilir
  • Bu model uf7787 nin alt modeli mi yoksa ayri bir model olarak mi degerlendirmemiz gerekir ? Titreme olayi tekrar ediyor mu ? Trumotion var mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim

• 6407 hem 900 hz hemde sihirli kumanda yok. usb 2.0 var. 100 lira indirim için bunu almaya değmez. sihirli kumanda sadece 150 tl ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Bu model uf7787 nin alt modeli mi yoksa ayri bir model olarak mi degerlendirmemiz gerekir ? Titreme olayi tekrar ediyor mu ? Trumotion var mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim

Uf7787 ile uf6407 özellik olarak aynı gibi.Tarama hızı farkı var. İkisinde de smart webos 2.0 sürümü ve 4k dahili uydu alıcısı var. Bimeks de gördüm cihazı görüntü kalitesi başarılı.

• Banding çıkmaz garantisi olmadan lg den tırnak makası bile alınmaz ne kadar üretim hatası tv varsa yollamışlar tr ye servis ede emir verilmiş banding hata degildir rapor yazmayın diye keriziz ya bizde nasılsa hakkımızı aramayız geçin bu işleri arkadaşlar yemeyin bunları lg alacaksanız allahın emri banding testi yapmadan imza atmayın kurulum kağıdına sonra kafayı vuracak duvar ararsınız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Banding çıkmaz garantisi olmadan lg den tırnak makası bile alınmaz ne kadar üretim hatası tv varsa yollamışlar tr ye servis ede emir verilmiş banding hata degildir rapor yazmayın diye keriziz ya bizde nasılsa hakkımızı aramayız geçin bu işleri arkadaşlar yemeyin bunları lg alacaksanız allahın emri banding testi yapmadan imza atmayın kurulum kağıdına sonra kafayı vuracak duvar ararsınız...

Cok haklisin hocam kol gibi banding i panel ozelligi diye adam anlatmaya calisiyo bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

Banding çıkmaz garantisi olmadan lg den tırnak makası bile alınmaz ne kadar üretim hatası tv varsa yollamışlar tr ye servis ede emir verilmiş banding hata degildir rapor yazmayın diye keriziz ya bizde nasılsa hakkımızı aramayız geçin bu işleri arkadaşlar yemeyin bunları lg alacaksanız allahın emri banding testi yapmadan imza atmayın kurulum kağıdına sonra kafayı vuracak duvar ararsınız...

Cok haklisin hocam kol gibi banding i panel ozelligi diye adam anlatmaya calisiyo bana.

bu yorumlardan sonra LGden soğudum. :) başka marka önerebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

bu yorumlardan sonra LGden soğudum. :) başka marka önerebilirmisiniz

eğer benim gibi görüntü konusunda hassas biri isen neredeyse bütün led tvler aynı. asıl olay fazla para vermeden kampanyaları kovalayarak bu işin içinden çıkmak. piyasa hep çakal firmalara kalmış malesef.

• merhaba yorumlarınız benide aydınlattı ancak uzun zamandır tv bakan biri olarak düşük bütçeyle iyi birşey almayı herkes gibi istediğimden bende yerinde teknosa mağazasında inceledim az çok gözümün gördüğü kadar bir tane titremeyen televizyon ve siyah arka planda birtane beyaz süzmeyen tv göremedim sonucunda tv alıcaz ve izlicez kafayı çok yormicam full hd kavisliye 1900 vereceğime 4k alırım daha iyi. kurulduktan sonra görüşlerimi belirticem inşallah memnun kalırım teşekkürler..
  • quote:

Banding çıkmaz garantisi veren firma var mı? Her markada olabilecek bir sorun. Bu sorunu tek bir modele genellemek bence yanlış.

• Arkadaslar tvm bozuldu , mecbur dar bütçeyle tv almam gerekiyor, yalniz 4k mi yoksa fullhd mi alayim kararsizim, su an 4k izleme gibi bir hevesim yok, ama almisken yeni model tv almak iyidir doyorum gerek donanim gerek yazilim olarak, ama endişem şu, tvnin doğal çözünürlülugu 4k olduğu icin, bende ki hd yayinlari ve fullhd mkv filmlerde görüntü netliği kaybı yasarmiyim, mantiken yaşamam lazım ama upscale isini iyi yapiyirlar mı, en büyük cekincem bu. Az da olsa kayıp olursa hic bulasmiucam, full hd alicam, 3 4 sene sonra 4k yayginlasirsa alırım

• Arkadaşlar genelleme yapmanız bence çok doğru değil. Bugün sorunsuz bir marka olsaydı piyasada yetkili servis diye bir kavram olmazdı. Ben üründen genel hatlarıyla memnunum bunca yıldır piyasada bu fiyata bir 4k tv görmedim.Usb ye atın istediğiniz görüntüleri gidin bir elektronik mağazasına görüntüleri kendiniz görün kıyaslayın test edin öyle karar verin.Memnun kalacağınıza eminim
  • Banding'den bahsedip markayı kötülemeye çalışmak son derece tutarsız olmuş. Evimd 2 tane LG tv mevcut. Canavar gibi çalışmaktalar. Tüm ciddiyetimizle insanları doğru ürüne yönlendirmeye çalışırken bu tarz yanlış yorumlar yersiz oluyor.

Bu fiyata,bu özellklere 4K tv, hem de LG ise kaçmaz bir fırsattan bahsediliyordur.
  • 70likyenirocky 7 kullanıcısına yanıt
    2 tane lg ve canavar gibi çalışmaktadır lafları yanyana gelince beni nedense bir gülmek alıyor forumu bir dolaş bakalım sen iyice lg ve banding kelimeleri nedense hep yanyana 65ub980 aldım leğen büyüklüğünde banding vardı öbek öbek ki bu tv 7000 tl avukat zoruyla geri verdim hop ec930 oled aldım 5799 tl lg marka hadi bakalım motion sorunu var film izlemek işkence 19 gün kullandım 5000 e sattım bunun gibi 100 lerce şikayet var forumda gelmişsin birde burda milleti yakıcan hadi kardeşim hadi...

• sorunsuz kullandığın tv modeli nedir evinde? hangi tv'yi tavsiye ediyorsun mesela?
  • 70likyenirocky 7 kullanıcısına yanıt
    Panasonic 65stw60 ve sony 55w905 var evimde lg yi yolda bulsam alıp evime sokmam kuzenimdede 55ub950 si var banding den geçilmiyor ben göstermesem hiç farkında bile değil işyerimde 32la620 var aynı şekilde banding var muhtemelen sendede var ya farkında değilsin yada lg ile bir şekilde ilişkin var ki eğer böyleysen bak kardeşim para kolay kazanılmıyor milleti yalan yanlış yok ucuz bedava diye yönlerdirme öncelikle günah sonra ayıp forumda okumadığım sayfa yok benim tv konusunda adeta ezberledim lg ve banding köfte ile piyaz gibi ayrılmaz ikili olmuşlar...

• Hata bulmak isteyen çok bulur kardeşim buyur izle ozaman alttaklari çok övdüğün panasonic.Hata arayan bulur .
    Seninkisi devede kulak.
    https://www.youtube.com/watch?v=hxLqZXoid_E

https://www.youtube.com/watch?v=6aFr4XdQsHY

https://www.youtube.com/watch?v=VCEZP0oz1uw

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.