Şimdi Ara

LG tv yanında verilen 7 adet gözlük iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim çok umudum yok ama kullananlar varsa görüş almak isterim gözlükler nasıl biraz bilgi verirseniz iyi olur, mesela 150-200 liralık gözlüklerden farkı nedir ya da bu 7 adet gözlükle 3d izlemek tam bir işkence mi olur bunları merak ediyorum. model lw5500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 28 Nisan 2012; 19:59:54 >

• Hocam onlar pasif gözlük 200 tl lik olanlar aktif gözlük şarjlı vs lg pasif panel kullandığı için zaten sadece o tip gözlükler kullananbilirsin ama daha şıklarıda var bulabilrisin biraz daha pahalı ama 200 tl değil ayrıca alsan bile izleyemezsin 200 tllik gözlük ve pasifte gözlerin yorulmaz şarj vs bitmez yani iyidir sıkıntı yaratmaz samsung aktif gölzük kullanılıyo senin dediğin gibi ;)
  • verilen 7 adet gözlük pasif gözlük diğer pahalı olanlar aktif gözlük yani pille çalışıyorhttp://forum.donanimhaber.com/m_51329601/mpage_1/key_/tm.htm bu konada daha detaylı bilgi bulabilirsin ama kalite olarak soruyorsan lg kullanmadığım için birşey diyemem.
  • asıl sormak istediğim lg'nin şarjlı gözlükleri de var çok fark var mıdır onu sormak istedim herhalde problem çıkarmaz bu 7 gözlük olmazsa ileride 1er 2şer daha iyi gözlükler alınabilir.
  • şarzlı gözlüklerin teknolojisi farklı onlar daha eski tvlere uyum saglıyor bu yeni FRp ile uyumlu panallerde çalışmazlar gözlüklerin ucuz olması onların kalitesiz oldugu anlamına gelmez öemli olan panelle uyum içerinde çalışmaları bunuda gayet başarılı şekilde yapıyor. bu gözlükler FPR olarak adlandırılam pasif gözlükler dolayısı ile daha yeni teknoloji
    artıları diger gözlüklere nazaran daha hafifler bü yüzden burun ve yüzde agırlık yapmıyor
    filmin ortasında şarjı bitme derdi yok
    digerleri gibi baş agrısı yapmıyor
    ucuz oldugu için 7 adet veriliyor hediye olarak tüm aile hatta eve gelen misafirlerle bile izlenebiliyor 3 d filmler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.