Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: superior1 , dagcikartal , dagcikartal Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
21.363
Cevap
399
Favori
632.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG 70UM7100 VA PANEL LG 75UM7110 IPS PANEL
    ANKARA KENTPARK AVM LG SHOP MAĞZASINDA ÇEKİLMİŞTİR.

    PANEL FARKINI GÖRÜN TERCİHİNİZİ ÖYLE YAPIN İSTEYEN VA PANEL İSTEYEN İPS PANEL ALSIN.
    CİHAZI KARŞISINDAN İZLİYECEKSENİZ VA PANEL ACILARDAN İZLENEÇEKSE KESİNLİKLE İPS PANEL TERCİH EDİLMELİDİR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakkan

    IPS'e çöp diyorsunuz ama 65Pus7304/12 'nin paneli de IPS ? O zaman bunlar da çöp demek ki...

    Kaldı ki IPS çöp filan değildir parası olan OLED alır yoksa zaten VA olmuş IPS olmuş birbirine yakın eski teknolojiler.

    Alıntıları Göster
    Size sadece Lg İps panellerinin çöp olduğunu kim söyledi. Philips forumlarında da 55 inç alanlarla benzer tartışmaları yapıyoruz.
    Parası olan Oled alır diye bir şey yok. Kullanım senaryosu hangi tv'ye uyuyorsa onu alır. Geçmiş mesajlarımda örneklerini görebilirsiniz. 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • Apple TV Uygulaması LG TV’lerde

    2019 model LG TV Sahipleri, dahili Apple TV uygulaması ile Dolby Vision destekli filmler dedahil olmak üzere binlerce zengin içeriğin keyfini çıkarabilecekler.



    Ocak ayında gerçekleştirilen CES Fuarı’nda, Apple TV uygulamasına sahip 2020 model TV’lerini tanıtan LG Electronics (LG), şimdi de 2019 model LG Smart TV’lere uyumlu Apple TV uygulamasını Türkiye’nin de dahil olduğu 80’den fazla ülkedeki LG tüketicisinin kullanımına sunuyor. LG Smart TV ana menüsünden kolayca erişilebilecek olan Apple TV uygulaması, 2019 model LG Smart TV kullanıcıların, uygulamanın arşivindeki binlerce içeriğe kolaylıkla ulaşmalarına imkan tanıyor.



    Apple TV uygulamasıyla LG TV sahipleri, iTunes video kitaplıklarına erişebiliyor ve 100.000'den fazla film ve TV şovu satın alabiliyor veya kiralayabiliyorlar. Başlamak için ise LG Sihirli Kumanda’nın tek bir tuşuna basmalarına yeterli.



    LG TV'ler, global içerik sağlayıcılarının her gün sayısı gittikçe artan yüksek kalitedeki içeriklerine uyum sağlayabilmek için piyasadaki en iyi görüntü ve sesle üstün sinematik deneyimi sunuyor. Bu noktada Dolby Vision destekli geniş bir içerik yelpazesine sahip olan Apple TV uygulaması LG TV’lerle mükemmel uyum sağlıyor. Üstün Dolby ses ve görüntü teknolojilerini TV endüstrisinde ilk olarak benimseyen ve en yeni TV'leriyle büyük Hollywood stüdyolarının tercih ettiği HDR formatı olan Dolby Vision’ı desteklemeye devam eden LG, kullanıcılara gerçekçi, canlı renkler, daha fazla derinlik, mükemmel gerçeklikte ses ve sürükleyici görüntüleme deneyimini sunuyor.



    LG’nin 2019 TV'leri, kullanıcıların iPhone, iPad veya Mac'lerinden doğrudan TV ile içerik paylaşmasına veya yansıtmasına olanak tanıyan Apple AirPlay 2 özelliğini de destekliyor. Kullanıcılar ayrıca, iPhone, iPad veya Mac'leri aracılığıyla TV'lerinden müzik çalabiliyor ve evdeki diğer AirPlay 2 uyumlu hoparlörlerle senkronize edebiliyorlar. Ayrıca, kullanıcıların TV'lerini iPhone veya iPad'deki Home uygulaması ya da Siri'yi kullanarak sesle kolayca ve güvenli bir şekilde kontrol etmelerini, açma kapama işlemlerini, ses ayarını değiştirmelerini ve daha fazlasını sağlayan Apple HomeKit de destekleniyor.



    LG TV müşterileri artık LG'nin tüm 2019 OLED TV'lerinde ve NanoCell TV'lerinde (SM85 serisi ve üstü) Apple TV uygulamasının keyfini çıkarabilecekler. Bu ayın sonunda ise, Apple TV uygulaması belirli UHD TV'lerde (UM7 ve UM6 serisi) ve diğer NanoCell TV’lerde (SM82 ve SM80 serisi) yayınlanacak. Bu yılın ilerleyen aylarında ise, Apple TV uygulaması LG'nin seçili 2018 model TV’lerine yazılım güncellemesi ile gelecek.



    LG Ev Eğlence Sistemleri Şirketi Başkanı Park Hyoung-sei, “LG, yüksek kaliteli görüntü ve kullanıcı rahatlığı sağlayan teknolojik yeniliklerle en iyi ev eğlence deneyimini sunmaya devam ediyor. Apple TV uygulamasını daha fazla TV modeline getirerek bir kez daha tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılama ve ürünlerimize değer katma kararlılığımızı gösteriyoruz” dedi.




  • LG BÜYÜK EKRAN TV'LER LG Q60 TELEFON HEDİYELİ!

    13-29 Şubat 2020 tarihleri arasında LG marka 75SM8610PLA, 75SM9000PLA, 86SM9000PLA modellerinden satın alan tüketicilere LG marka mavi renk Q60 telefon hediye!

    LG Büyük Ekran TV – Q60 Telefon Kampanyası Katılım Koşulları



    1- Bu kampanya 13-29 Şubat 2020 tarihleri arasında satın alınan LG marka 75SM8610PLA, 75SM9000PLA, 86SM9000PLA model TV’ler için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.



    2- Kampanya süresi içerisinde 75SM8610PLA, 75SM9000PLA, 86SM9000PLA modellerinden satın alan tüketicilere LG marka mavi renk Q60 telefon hediye edilecektir. Tüketicilerin kampanya çerçevesinde tedarik edilecek hediye promosyon hakkından faydalanabilmeleri için kampanya tarihleri içerisinde belirtilen modelden satın almış olmaları, satın aldıkları ürünün fatura tarihinden geçerli olmak üzere en geç 1 ay içerisinde LG yetkili servisine kurulumunu yaptırmaları ve 1 Nisan 2020 tarihine kadarwww.lgkampanya.com adresindeki LG Büyük Ekran TV – Q60 telefon kampanyası katılım formunu doldurmaları gerekmektedir. Hediye hakkından yararlanılabilmesi için ürün kurulum yapılması şarttır. Satın alınan TV’nin kurulumunun fatura tarihinden geçerli olmak üzere en geç 1 ay içerisinde gerçekleştirilmemiş olması veya online katılım formunun belirtilen tarihe kadar doldurulmaması halinde, tüketici kampanyadan faydalanamaz ve kendisine ilave bir hak tanınmaz. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kurulum kaydı olması durumunda, ilk önce kurulum yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve bu tüketici hediyeye hak kazanacaktır.



    3- Müşterinin satın almış olduğu ürünün kurulumunu LG yetkili servise yaptırması ve sonrasında doldurduğu online katılım formunda belirtmiş olduğu bilgilerin katılım koşullarına uygun olması durumunda hediye ürün, en fazla 15 iş günü içerisinde LG tarafından müşterinin katılım formunda belirtmiş olduğu adrese gönderilecektir. Hediye sadece katılım formunda belirtilmiş kişiye teslim edilecektir. Bu kişinin adreste bulunmaması halinde başkasına teslimat yapılamaz. Katılımcı tarafından verilen adresin yanlış olmasından kaynaklanan teslimat problemlerinden LG sorumlu değildir. Bu gibi durumlarda LG Müşteri Bilgi Merkezi 444 6 543 (LGE) ile iletişime geçiniz.



    4- Hediye ürünün garanti kapsamında servis alması gerektiği durumlarda ürünün kutusunda bulunan LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından kaşelenmiş ve asıl ürün fatura bilgilerinin yazılı olduğu garanti belgesinin mutlaka ibraz edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde tüketici hediye ürün bakımından Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan seçimlik hakları talep edemez.



    5- Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde asıl ürünün iadesi kabul edilmeyecektir.



    6- Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından temin edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.



    7- Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz, devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır.



    8- Detaylı bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi’nden 444 6 543 (LGE) ulaşılabilir.

    LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.




  • Bir kaç gün önce yazdığım gibi Apple TV uygulaması çok iyi oldu. Fakat stabil değil şu an için oturmadı.

    "Oturmadı derken"diğer tv lerde belki fark edilmez ama Oled serilerinde DV de sıkıntılar var. 5 film satın aldım Dolby Vision neredeyse 1080p çözünürleğe kadar düştü. Ama bu geçici bir bir yama paketi ile giderilecek. Uygulama gelmesi önemliydi.

    HDR10+ da geldiği zaman muhteşem olacak.

    2020 modellerden 49CX de günlük salona almayı düşünüyorum. Bir fiyatlar , görüntü ön sipariş vs resmi şekilde duyurulmuş olsa ya 8K ların fiyatı aşağı yukarı belli oldu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marjinalhakan

    Bir kaç gün önce yazdığım gibi Apple TV uygulaması çok iyi oldu. Fakat stabil değil şu an için oturmadı.

    "Oturmadı derken"diğer tv lerde belki fark edilmez ama Oled serilerinde DV de sıkıntılar var. 5 film satın aldım Dolby Vision neredeyse 1080p çözünürleğe kadar düştü. Ama bu geçici bir bir yama paketi ile giderilecek. Uygulama gelmesi önemliydi.

    HDR10+ da geldiği zaman muhteşem olacak.

    2020 modellerden 49CX de günlük salona almayı düşünüyorum. Bir fiyatlar , görüntü ön sipariş vs resmi şekilde duyurulmuş olsa ya 8K ların fiyatı aşağı yukarı belli oldu..
    Hocam yakın zamanda bir güncelleme daha gönderebilir osaman
    Hocam nisan ayının sonuna doğru belli olur fiyatlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

    LG OLED TV 2020 (BX, CX, GX, WX, RX, ZX) vorgesellt (CES 2020)


    Alıntıları Göster
    C9 a denk gelen sanırım CX oluyor dimi 55 CX fiyatı ortalama ne olur ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Hocam tahminen 15 bin altında gelmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

    Hocam tahminen 15 bin altında gelmez.
    Peki sizce 5000 liralık bir fark vermeye değer mi c9 ile cx arasında çok fark var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    Peki sizce 5000 liralık bir fark vermeye değer mi c9 ile cx arasında çok fark var mı

    Alıntıları Göster
    Hocam bu işin sonu yok her sene yeni model cıkıyor bana göre değmez fark ama ürün gelince belki farklı fiyattan gelebilir orası belli olmaz şuan için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

    Hocam bu işin sonu yok her sene yeni model cıkıyor bana göre değmez fark ama ürün gelince belki farklı fiyattan gelebilir orası belli olmaz şuan için

    Alıntıları Göster
    Bence 55 inç 15 bin olmaz diye düşünüyorum belki 12 13 ama indirim gelmeden alınmaz bakalım çok uyguna C9 düşerse alırım yoksa CX beklerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    Bence 55 inç 15 bin olmaz diye düşünüyorum belki 12 13 ama indirim gelmeden alınmaz bakalım çok uyguna C9 düşerse alırım yoksa CX beklerim.

    Alıntıları Göster
    Hocam hiç belli olmaz o fiyattanda cıkabilir bakalım nisan ayı olsunda belli olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marjinalhakan

    Bir kaç gün önce yazdığım gibi Apple TV uygulaması çok iyi oldu. Fakat stabil değil şu an için oturmadı.

    "Oturmadı derken"diğer tv lerde belki fark edilmez ama Oled serilerinde DV de sıkıntılar var. 5 film satın aldım Dolby Vision neredeyse 1080p çözünürleğe kadar düştü. Ama bu geçici bir bir yama paketi ile giderilecek. Uygulama gelmesi önemliydi.

    HDR10+ da geldiği zaman muhteşem olacak.

    2020 modellerden 49CX de günlük salona almayı düşünüyorum. Bir fiyatlar , görüntü ön sipariş vs resmi şekilde duyurulmuş olsa ya 8K ların fiyatı aşağı yukarı belli oldu..
    Hocam HDR10+ yazılımla gelebilecek bir özellik mi ve c9 lara gelecek mi bilginiz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eng1234

    Hocam HDR10+ yazılımla gelebilecek bir özellik mi ve c9 lara gelecek mi bilginiz var mı?

    Alıntıları Göster
    HDR10+ yazılımla gelebilecek bir özellik sanırım. Mesela benim amfime adamlar yazılımla EARC Dolby Vision geçişi eklediler.

    Kaldıki Dolby Vision 60 milyar renk hacmine sahip, HDR10+ çok daha düşük renk gradyanında.

    Mesela Philips oled 804 de HDR- HLG , HDR10, HDR10+, DOLBY VİSİON hepsi var. Yabancı forumlarda gelebileceği konuşuluyor onların yalancısıyım bende :)

    2020 modeller gelsin geri dönüşlerden peşin sıra güncellemeler gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: marjinalhakan

    HDR10+ yazılımla gelebilecek bir özellik sanırım. Mesela benim amfime adamlar yazılımla EARC Dolby Vision geçişi eklediler.

    Kaldıki Dolby Vision 60 milyar renk hacmine sahip, HDR10+ çok daha düşük renk gradyanında.

    Mesela Philips oled 804 de HDR- HLG , HDR10, HDR10+, DOLBY VİSİON hepsi var. Yabancı forumlarda gelebileceği konuşuluyor onların yalancısıyım bende :)

    2020 modeller gelsin geri dönüşlerden peşin sıra güncellemeler gelecektir.

    Alıntıları Göster
    İnşallah diyelim, o zaman yeni seri cx lerden bir farkı kalmayacak bizim tv lerin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

    Hocam bu ürün nerede satılıyor?

    Alıntıları Göster
    N11 hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slm_as

    N11 hocam

    Alıntıları Göster
  • Merhaba,
    Lg 49sm8600 televizyon da dolby atmos içeriği, lg atmos destekli soundbara aktarmak istiyorum. televizyondan ses çıkışını hdmi arc çıkışıyla soundbara veriyorum ama dolby atmos özelliği kapanıyor televizyonda . Resimde görüldüğü gibi bu özellik sadece tv hoparlöründe kullanılabilir diyor.
    Boşuna mı aldım bu soundbarı, yada ayarı varda yapamadım mı? Yardımcı olur musunuz?
    LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercatal -- 15 Şubat 2020; 19:31:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: omercatal

    Merhaba,
    Lg 49sm8600 televizyon da dolby atmos içeriği, lg atmos destekli soundbara aktarmak istiyorum. televizyondan ses çıkışını hdmi arc çıkışıyla soundbara veriyorum ama dolby atmos özelliği kapanıyor televizyonda . Resimde görüldüğü gibi bu özellik sadece tv hoparlöründe kullanılabilir diyor.
    Boşuna mı aldım bu soundbarı, yada ayarı varda yapamadım mı? Yardımcı olur musunuz?
    Sound Bar ın kablosuz özelliği varsa tv den sesi ortama aktarın. veya Optik girişi varsa tv ile sound bar optik bağlantı kurup seçeneklerden "dahili hoparlör + Optik" seçeneğini seçin.
    Belki bir çözüm olabilir ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.