< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brknil06 -- 23 Temmuz 2019; 10:21:32 > |
LG ile mahkemelik oldum vertical banding problemi olan cihaz yüzünden. Teknik servisiniz sorunu görmesine rağmen merkezin bunu sorun olarak görmediğini üzerine basa basa söyledi. Televizyonu aldığım mağaza da merkez servisinize fotoğrafları göndermesine rağmen değişim raporu vermedi. Süreç içerisinde de LG sitesine ve çağrı merkezine şikayette bulunmama rağmen geri dönüş yapılmadı. İlgisiz servis, ilgisiz çağrı merkezi, ilgisiz site şikayet merkezi. Şikayetvar sitesinde açılan şikayete de dönüş yapılmadı. Kısacası televizyonunuzda banding çıkarsa ve benim gibi bunu kurulumda fark edemezseniz tüketici hakem heyeti ve mahkeme ile uğraşırsınız. Satış yaparken çok ilgili olan herkes birden yokları oynar. İnanılmaz ilgisizler... |
İyi günler. Öncelikle ben de sizin gibi kafası karışan biriyim. Ancak, şuan için biraz daha oturmuş durumda. Öncelikle forumdakiler gibi uzman biri değilim, yaklaşık 2 haftadır forum, web siteleri, youtube yorumları vb. yerlerdeki araştırmalar sonucunda şu kanaatler oluştu bende; |
LG TV tavsiyesi konu başlığına gelip de LG TV sattirmam ulen ben buralarda tadında takılan arkadaş, kuyruk acın nedir bilmiyorum da gidip Samsung veya Sony başlıklarında o markaları takip eden arkadaşları faydalandirsan bu engin(!) bilgilerinden vaktini boşa harcamamış olursun bence. Komik duruma düştüğünü herkes gördü artık çünkü. |
Arkadaşlar bir kaç gündür yazamadım. Bilmeyenler için hatırlatma yapayım. 1 hafta kadar önce Burak beyden OLED 65C9 almıştım. bir kaç gündür kurcalıyorum televizyonu, çeşitli hdr 10bit dolby vision filmler izliyorum, oyun performansına bakıyorum kısaca değinmek isterim. |
@Whowerts demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Evet bir bakıma haklısınız ama işte her ürün ihtiyaca binaen alınmalı. |
@dallass demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Yanlış anlama ama sürekli mesaj atarak cevap verdiğin konu sahibi seni muhatap alıp cevap bile vermiyor hocam kendini küçük düşürüyorsun bu şekilde bırak isteyen istediğini alsın yapsın . |
@forumq demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Yav kabak tadı verdin iyice anladık VA yı da ips i de sürekli aynı şeyleri yazıp durma nasıl bir kuyruk acın var senin bu kadar üsteliyorsun. |
Öncelikle herkesin bu TV'leri alma sebebi evde kaliteli yayın izlemenin yanı sıra herhangi bir kaynağa ihtiyaç duymaksızın TV nin internet tarayıcısı üzerinden çeşitli sitelerdeki film ve videoları izlemektir. Fakat her ne hikmetse Smart diye tercih ettiğimiz (tizen) işletim sistemli Samsung QLED Televizyonlarında sitelerdeki filmleri izlemek için girdiğimizde sitelerin reklam kısmından öteye geçemiyorsunuz! Sadece Youtube.com izleyecektik neden bu kadar para verdik? Kesinlikle büyük bir codec sorunu ve eklenti eksikliği var Flaş Player eklentisi sorunu gibi. Bununla birlikte ihtiyacınız olan farklı bir browser ya da programı ya da codec i harici olarak da TV ye ekleyemiyorsunuz bu da engellenmiş durumda. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brknil06 -- 23 Temmuz 2019; 10:23:51 > |
Uzaklık Deyip dert ettiğin nedir ki sevgili..?Biz, yaradanı görmeden sevmedik mi..? ((MEVLANA ))
|
|
|
|