Şimdi Ara

Lg TV Sinyal Yok Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
5
Favori
226.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben sorunumu şu şekilde çözdüm.
    Lg Tv ekranının sağ alt kısımda görünen Menü seçeneğine girin, sonra Ayarlar seçeneğini geçin, açılan ekranın sol menüsünden GİRİŞ seçeneğine gelin, bu seçenek altına yer alan HDMI yazısını seçin, hepsi bu kadar ^^
  • Sorun devam ediyor..Hatta öyle bir garip ki bluray player dvd taktığımda görüntü geliyor,bluray taktığımda görüntü gelmiyor ! Nasıl bir iş ki bu anlamadım gitti
  • Şu LG tv yi aldığım güne LANET OLSUN 37 lm serisi ne uydusu düzgün çalışıyor hdmi da bazen çizgiler cıkıyor ekran garipleşiyor birdaha lg marka ürün alırsam şerefsizim.Adamlar 2 sene kullan at tv yapmışlar resmen ya.
  • Arkadaslar benmde lg tvde sorunum var şöyleki tvnin uydu alicisinda ve hdmi larinda hicbr siknti yok ps4 oynuyorm dvd digiturk fln hepsini goruyo ama sadece digiturk yada dsmart kutusu bagladigimda sinyal yok diyo kanallari bulmuyo yan odamdaki vestel tv ye bagladigmda digiturk kolay kurulum yapiyorm butun kanallati buluyo cildirmak uzereyim fikri olan arkadslar yazsinlar lutfen acillll...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun gerçekten elektronik ürünlerde ki arızalar insanın canını bir hayli sıkıyor.Bende lg tv almayı düşünüyordum fakat farklı farklı modellerde aynı problemleri yaşayan insanlar görünce herhalde lg lerde kronik bir arıza var düşüncesinden kendimi alamadım.Artık başka markalara yöneleceğim gibi.
  • Bende de var ps4 u bağlayamadm yok mu bir çözümü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vysl23

    Ben sorunumu şu şekilde çözdüm.
    Lg Tv ekranının sağ alt kısımda görünen Menü seçeneğine girin, sonra Ayarlar seçeneğini geçin, açılan ekranın sol menüsünden GİRİŞ seçeneğine gelin, bu seçenek altına yer alan HDMI yazısını seçin, hepsi bu kadar ^^



    Sorunu yaşayan arkadaşlar denediniz mi???
  • Dahili uydu alıcısının kanalları birden göstermemeye başlaması sinyal yok hatası vermesi --> bu soruna çözüm yok mu ??? Tv Lg32lv652v ve bu sorun 3 4 ayda 1 oluyor kendi kendine. Şuan da son 3 gündür aynı problemi yaşamaktayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47la660s'de aynı sorunu yaşıyoruz. yok mu bir çözümü?
  • Aynı sorun malesef benimde başıma bugün geldi.Birdenbire hdmidan görüntü alamadım,ilk başta uydu alıcısı gitti heralde dedim ama ps4ü de çalıştırınca hdmi girişlerinde sorun olduğunu farkettim.
    Televizyon LG 32LE5500 modeli 2010 yılının sonlarına doğru almıştık,no signal sorunu 2010-2011 yıllarında üretilen televizyonlarda kronikmiş galiba.
    Yabancı forumlarda araştırdım adamın biri televizyonun anakartını söküp fırında 210 derecede 10 dk bekleterek çözmüş,bunu yapıp tekrar çalıştıran çok kişi var
    Yeni televizyon alacak imkan yok şuan ya bu dediğini yapacağım yada anakart değiştireceğim.Anakartı 200 tlye buldum,takılması zor değil gibi.
    http://zedic.com/lg-42dl550-fix-repair/ Burada fırında nasıl pişirileceğini anlatmış.




  • Bana kafayi yedirtti bu sorun lg 42la620s televizyonum yokmu arkadaslar mantikli bir cozumu bu isin sinyal yok sorunu ama bazi kanallar cekiyor bazilari cekmiyor ne kadar sacma lgden sogudum iyice

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim de sorunum var. laptopu tvye bağlıyorum. hdmi 2 bağlandı diye çıkıyor ekranda. sonra açıyorum. sinyal yok diyor. daha ziyade başka kablo denemedim acaba neyden kaynaklı.
  • Heisen berg kullanıcısına yanıt
    Sadece laptopla mı sıkıntı yaşıyorsunuz?,eğer başka cihazları taktığınızda hdmi portları çalışıyorsa sorun laptop ayarlarındadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

    Sadece laptopla mı sıkıntı yaşıyorsunuz?,eğer başka cihazları taktığınızda hdmi portları çalışıyorsa sorun laptop ayarlarındadır.


    başka bir laptopla deneme fırsatım olmadı malesef. yeni bir hdmi kablo alma dışında yapabileceğim bir şey yok sanırım.
  • Çözümü bulanlar paylaşsa da faydalansak
  • Televizyonu kumandadan değilde arkasındaki power tuşundan kapatıp açın ses geliyor o zaman.
    Ben PC yi HDMI ile bağlayıp monitör olarak kullanıyordum.
    Ses sorunu yüzünden bütün gün uğraştım olmadı gece lg sitesinde ses yok şeklinde şikayetleri okurken orada power tuşundan açılması gerekir gibi birşeyler okudum. ( Kumandadaki tuş değil - Kasanın arkasındaki tuşdan) kapatıp açtım ses geldi.
    Sanırım elektrik kesintisi kaynaklı böyle bir sorun oluştu.

    Çözümü buldum paylaştım hemen. Aynı sorunu yaşayanlar denesin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: giovanni

    Merhaba,
    Garantisi devam ediyor olanların, direkt garantiden çözüm bulmasını tavsiye ederim. Benim televizyonum 5 senelik olduğundan ve garantisi bittiğinden aşağıda yazdıklarımı ben deneyebildim. Yapacaklarda sorumluluk kabul etmiyorum.
    yaklaşık 4-5 sene evvel aldığım LG 32650 model televizyonda; geçen akşam bir anda görüntü kayboldu ve ekran no signal yazısı belirdi. Ben önce uydu alıcısında sorun var sandım. Uydu alıcısını, diğer tv de denediğimde, uydu alıcısının sorunsuz olduğu gördüm. Farklı kablo ve cihazlarla LG hdmi portlarından bir türlü görüntü alamadım. Scart girişinden denediğimde ise görüntü alabildiyordum. Nette araştırma yaptığımda İngilizce bir kaynak buldum kaynak site için tıklayınız. Burada özetle ana kartı fırında belli bir ısı derecesinde ve belli bir süre tutmanın sorunu çözebileceği yazmaktaydı. Önce cesaret edemedim. 1 gün daha farklı yerlerde farklı çözümler var mı diye araştırdım. Bulamayınca denemeye karar verdim. Yemek tarifi gibi olacak ama dün akşam ana kartı söktüm, önceden 185 derece ısıtılmış fırında, yaklaşık 11 dakika fırında tuttum. Plastikleri erir mi diye beklerken erimediğini gördüm Daha sonra çıkarıp, yaklaşık 20 dakika bekleyip, soğuduktan sonra tekrar ana kartı televizyona monte ettim. Sonra çalıştırdığımda hdmi portlarında yaşadığım sorunun çözüldüğü görmek beni mutlu etti.

     Lg TV Sinyal Yok Sorunu
     Lg TV Sinyal Yok Sorunu



    hdmi sorunu çözümü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giovanni -- 22 Şubat 2017; 14:59:17 >




  • giovanni G kullanıcısına yanıt
    çok ilginç, bende de probşem var ve aynısını denemeyi düşünüyorum, acaba lehimlerde mi bir probşem var ve fırın buna çözüm olabiliyor? Çok şaşırdım ama mantıklı
  • giovanni G kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde sorunu çözdüm bende,deneyin zarar gelmez.
  • Ah LG Ah Bende 2 senelik garanti dolduktan sonra önce panel arızası verdi ekranda üstüste binen görüntüler yeşillenme kırmızılanma falan televizyoncum 6 ayı görmez dedi panel fiyatı zaten uçuk değmez derken tivibu go asbonesi oldum o ara bilindiği gibi internet üzerinden izleniyor anten kablosu bağlanmıyor.O da ne tv ayna gibi görüntü kaymaları renk cümbüşü ortadan kalktı. Televizyoncuma anlattım dedi uydularda anten kablosuyla gelen yayınlar frekans ile geldiğinden abi dedi iyi öyle olsun dedim.Ama ps3 bağladığımda aynı sıkıntılar devam ediyor onu anlamadım nedendir veya flashbellekle film izlerkende sıkıntı yok..Neyse dün itibariyle 3 HDMI girişimden de sinyal yok hatası almaya başladım uyduyu başka tv de denedim çalışıyor anladım ki HDMI girişleri hemde 3 ü aynı anda patates oldu nasıl olur anlamıyorum ama oldu bende tivibuyu scart kablosuyla bağladım çalışıyor :)) Televizyonu son damlasına kadar kullanıcağım ama bir daha alırmıyım hayatta işim olmaz alırım fason televizyonlardan marketlerden 2 sene sonra atarım gerekirse en azından fiyat insana koymaz.Şu fırında ısıtma işi ilk başta kafa buluyorlar dedim ama içimede bir merak düştü denesek mi acaba :) Sıkıntı yaşayanlara geçmiş olsun kolay gelsin...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.