Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
312.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. 49LB620v tv iki yillik garanti dolali 3 ay oldu.

Tv ekraninda 1 lira büyüklügünde bir ışik parlamasi çikti. Daha önceden yoktu. Tv de darbe falan da yok.

Bimeksten almiştim ve ek olarak 3 yil daha garanti yaptirmistim. Lg yi aradim. Ek garantiyi bimeksten aldiginiz icin onlar mudahale edecek dedi ki sözleşmede de bimeksin garantiyi karsilayacagi yaziyor.

Şimdi sorun şu ki bimeks batti diyorlar ve ulaşamiyoruz. Bu sorunu nasil giderebiliriz? Bu ışik parlamasi neden olmuştur ve özel yada yetkili serviste bize kaça malolur? Şimdiden teşekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42lf650v kullanıcısıyım. arayüz kanal geçişleri ilk aldığım zamana göre ciddi yavaşladı. ne yapabilirim bu konuda?
  • LG 49UF7787 kullanıcısıyım titreme bariz belli ediyor kendini , true motion yok ve gerçek panle hızı 50 Hz. Gözümü çok yoruyor . Bu tvnin iadesi veya lg tarafından değişimi için yapılabilecek bir şey var mı arkadaşlar
  • Maalesef ben de 32" full HD bir lg TV aldım fakat ne zaman bir film izlemek istesem bana cinnet geçirtiyor ya ses formatı tanımaz, ya video formatı tanımaz, altyazı zaten hak getire Allah rızası için bir tane film izleyemedim uzun lafın kısası almayın aldırmayın berbat ötesi bir TV programında

• Herkese merhabalar,

LG 49UF8507 model televizyonum var ve WebOs 2.0 yüklü. LG webos 3.0 güncellemesi vermiyor.

Peki webos 3.0 a manuel olarak güncelleyebilir miyiz?

Android telefonlardaki gibi custom rom var mı webos için? Yada direk bu tv lere android kurabilir miyiz?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok iyi olur.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanli61

Herkese merhabalar,

LG 49UF8507 model televizyonum var ve WebOs 2.0 yüklü. LG webos 3.0 güncellemesi vermiyor.

Peki webos 3.0 a manuel olarak güncelleyebilir miyiz?

Android telefonlardaki gibi custom rom var mı webos için? Yada direk bu tv lere android kurabilir miyiz?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok iyi olur.

Saygılar.

lg nin güncelleme çıkarmasını beklemekten başka çare yok diye biliyorum..
    webos 2.0 den 3.0 e güncelleme geleceğinide pek sanmıyorum açıkçası..
  • webos 2.0 de tv nin kullanılan ve toplam hafızasını nasıl görebiliriz ?
    bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Evet hocam LG güncelleme vermiyor zaten. Bu yüzden elle güncellemek mümkünmü diye merak ettim. Yada bir şekilde android os yüklemek.
  • LG WEBOS 2.0 DE TELEVİZYONUN HAFIZA DURUMUNU NASIL ÖĞRENEBİLİRİZ ?
  • düzenli güncel uydu kanal listesi elinde olan varmı 590v modeline yüklim kurtulim kanal ayarlamadan

menüde ayarlar kısmı yavaş geliyor normalmi youtube de klavyem çalışmıyor neden olabilr diğer her yerde çalışıyor

web os3.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 11 Eylül 2017; 23:3:46 >
  • Arkadaşlar TV için elinde en iyi görüntü ayarları nasıl olmalıdır elinde ayarları olan varsa paylaşabilirmi?
  • LG 43uj651v modelini aldım. Deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Kısaca özetlemek gerekirse benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Kanal karmaşasından kurtulmak için favori kanal eklenebiliyor fakat favori kanal listesine ulaşılamıyor. En kötüsünden klavyenin üzeeindeki rakamlarla yazmak bile daha kolayken ekrana çıkan sanal klavyenin üzerinde gez dur. LG tv plus diye bir program var. Bu programda ise klavye çıkmıyor. Amaç lg nin klavyesini satmak olmalı. Kanal listesi çok geç yükleniyor ve ekranın yarısını kaplıyor. Fiziksel olarak ise ürün Türkiye assemble edilmiş ama böyle bir birleştirme olamaz. Adamlar vidaları sıkarken boyalarını sökmüşler. İlk baktığımda acemi bir usta tarafından tamir görmüş izlenimine kapıldım. Ses çıkış gücüne bayıldım. Belkide en iyi yanı bu olsa gerek. Müzik dinlerken fark hissediliyor. Genel olarak memnun kalmadım. Lg servisi servisi 80 liraya akım koruma prizi ve ekran temizleme solüsyonu satmaya çalıştı. 160 liraya. Tabi farkında olmadan hizmet verdiği markayı kötülüyordu. Tv nin içinde regulatör olmadığını ve televizyonun akım dalgalanmalarına karşı tammamen savunmasız olduğunu söylüyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar..

65UJ630V İLE 65UJ651V ARASINDAKİ FARK SADECE EDGE LED VE DİRECT LED MİDİR.. ? BUNLARIN FARKLARI NELERDİR.. ?
  • arkadaşlar selam lg webos smart tv'lerde sol tarafta kanal seçimi için kanal listesi çıkmıyor mu? kayınvalidemde var kullanırken çok zorlanıyorlar. kanal değiştirdikçe sol üst köşede bulunulan kanalın adı çıkıyor sadece.
  • Merhaba LG EG920V OLED TV Sahibiyim servis menüsüne nasıl giriş yapabilirim ?
  • arkadaşlar merhaba 49UF8507 için en iyi görüntü ayarları nasıl olmalıdır?
  • lb652v modelin şifresini unuttum... nasıl tekrar alabilirim... yardım ederseniz sevinirim...

• Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir 42Lm640s modelini kullanıyoruz. Kumandamız arızalandı .. Netten yenisini alayım dedim fakat satılan tüm kumandalar için smart tuşu çalışmıyor demişler. Önerebileceğiniz bir kumanda var mı ?

• NewAqePrince N kullanıcısına yanıt
    Yetkili serviste ürün yok mu dostum ?
  • arkadaşlar 58 UH635v sahibiyim...yeni webos 3.5 yazılımını nasıl yükleriz...vermeyeceklermi bu yazılımı bize?
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.