Şimdi Ara

lg televizyonda hotbird kanalından turksat kanalına geçince sinyal yok oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 42la620s kodlu lg kendinden uydulu televizyonumuzda bu yeni turksat uyduya geçiş esnasında fabrika ayarlarına dönüp yaptım tüm kanalların geri getirilmesi işlemini..önce turksatı buldum sonra hotbird frekansını girip hotbird'leri buldum ama o günden beridir hotbird uydusundan herhangi bir kanalı açıp daha sonra turksat'tan bir kanala döndüğümde kanallarda sinyal yok diyor her seferinde.

tv'yi kapatıp açınca düzeliyor ama.. televizyon işlerinden pek anlamıyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim

• Hocam biraz konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun yeni aldığımız 49UF8507 televizyonumuzda olmaya başladı. Turksat bi kanaldan hotbird'e geçince ya da tam tersi sinyal yok diyor. Cihazı kapatıp açmadan düzelmiyor. Çözüm bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: haislip_13

Vala hocam biz de iptv uydu alicisi aldik o aralar,1 yildan fazladir da kullaniyoruz televizyonun uydusu şu an ne durumda onu bile bilmiyorum.
    Anlicaginiz çözemedik. Servisin tek yardimi fabrika ayarlarina dönüp tekrar tarama yapmamizi istemekti.

Anladım hocam, teşekkür ederim cevap için.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.