Şimdi Ara

LG Smart Tv Apps Türkiye'de hizmete girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
46.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizlerde benim gibi LG Smart Tv sahibi iseniz bu haber sizleride heyecanlandıracaktır. Lg Smart Tv'de bulunan LGApps 1 Eylül itibariyle artık ülkemizdede hizmet vermeye başladı. Yapılan bir güncellemeden sonra kullanabilirsiniz. Saygılar...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: caylius

    Sizlerde benim gibi LG Smart Tv sahibi iseniz bu haber sizleride heyecanlandıracaktır. Lg Smart Tv'de bulunan LGApps 1 Eylül itibariyle artık ülkemizdede hizmet vermeye başladı. Yapılan bir güncellemeden sonra kullanabilirsiniz. Saygılar...


    güncellemeyi servismi yapacak?
    ayrıca içerikte neler var acaba. Ben ülke olarak UK kullanıyoum ve bol miktarda uygulama var. TR uygulamaları çok az ise hiç boşuna değiştirmeyeyim.
    saygılar
    exper2006



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exper2006 -- 2 Eylül 2011; 19:13:46 >
  • ingiltere'dekiler ile aynı içeriğe ulaşabilirsin. Tabiki ulaşabildiğin içerikler şu an için çok da işlevsel uygulamalar değil fakat ileride ülkemize uygun uygulamaların artacağı inancındayım. güncelleme için tv'nin internete bağlı olması gerekiyor. eğer bağlıysa home-kurulum-destek-yazılım güncelleme adımlarını takip ederek güncellemeyi kendiniz yapabilrsiniz. Saygılar...
  • aklıma gelmişken şu an güncel sürüm sanırım "4.00.18"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caylius

    aklıma gelmişken şu an güncel sürüm sanırım "4.00.18"

    Bende 4.00.36 var
  • bilgilendirme için teşekürler
    benimde güncel sürümüm 04.00.18 (internet yazılım güncellenmesinde başka sürüm bulamıyorum sanırım 04.00.36 sürümü servis uydu ayarlamaları için kurdu)
    ingiltere için şifreler oluşturarak uygulamalar girmiştim. Bunlar silinmesin diye Türkiye sisteminin biraz daha oturmasını beklyip öyle geçmeyi düşünüyorum.
    saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exper2006

    bilgilendirme için teşekürler
    benimde güncel sürümüm 04.00.18 (internet yazılım güncellenmesinde başka sürüm bulamıyorum sanırım 04.00.36 sürümü servis uydu ayarlamaları için kurdu)
    ingiltere için şifreler oluşturarak uygulamalar girmiştim. Bunlar silinmesin diye Türkiye sisteminin biraz daha oturmasını beklyip öyle geçmeyi düşünüyorum.
    saygılar


    Yüklenen applar silinmiyor.
  • uygulamaların silineceğini bende düşünmüyorum fakat sistemin oturması ve yerel uygulamaların artması büyük ihtiyaç.
    http://developer.lgappstv.com/devel/main/main.lge
    yukarıdaki sitede lg smart tvler için uygulamaların oluşturulabilmesi için gereken dökümanlar verilmiş. üretilen uygulamaların kullanıcılara satılabileceği de belirtiliyor. dökümanlar ingilizce ve açıkçası ben okumadım veya incelemedim. ilgilenen arkadaşlar birşeyler üretebilirse ve paylaşırlarsa çok güzel olur...
  • LG, Philips ve Sharp akılı televizyon uygulamalarına standart getiriyor...

    Önce telefonlarımız sonrasında da televizyonlarımız akıllandı. Ancak bu akıllanma süreci beraberinde gereklilikleri de getirdi. Bu gerekliliklerin en önemlisi de uygulamalar ve oyunlar. Akıllı telefonlara özel uygulama marketleri, farklı kategorilerde kullanıcılarına on binlerce farklı ve oyun sunar hale geldi. Aynı durum şimdi de televizyonlar için geçerli.
    Her marka, kendi televizyonlarına özel uygulama ve oyunlar tasarlaması için geliştiricileri teşvik etmeye uğraşıyor. Ancak televizyonlarda durum telefonlardan farklı çünkü Android’inki gibi marketler Java gibi ortak platformlar yok. Yani bir televizyon için geliştirilen uygulama diğerinde çalışmıyor.

    Bunun bir sorun olduğunun farkına varan üreticiler ise boş durmuyor. IFA’da açıklanan bir iş birliği söz konusu. LG, Philips ve Sharp, akıllı televizyonları için HTML5, CE-HTML ve HbbTV gibi açık standartları destekleyen ortak teknik özellikler belirlenmesi için kolları sıvadı. Geliştiricilere özel ilk SDK’nın ekim ayında yayınlanması bekleniyor. Her üç markanın da akıllı televizyonlarına uyumlu ilk uygulamaların ise yıl sonuna doğru ortaya çıkması öngörülüyor.

    #YAZI TAMAMEN LOG TEKNOLOJİ DERGİSİNDEN ALINTIDIR.#




  • Türkiyedeki haber kanallarının veya ibb nin uygulaması varmı acaba ?
  • şu anda facebook twitter youtube skype şehirlere göre hava durumları var. Türkiyeden spor haberlerine ve o haftanın gollerine maç özetlerine fikstürüne vs ulaşabileceğin LİG TV uygulaması var. yakında NTV ve NTVSPOR'un geleceği söyleniyor.
  • dün aksam lig tv uygulamasını inceledim gayet guzel yapmıslar mac ozetlerı fıkstur vs.
    bunun gıbı uygulamalar beklıoruz lg den turkiyede ki uygulamaları cok az
  • smart tv de Türkiye için dailymotion uygulaması istiyorum. Bu önerileri nerelere yapıyoruz? Ayrıca Skype de aranıldığı zaman sadee ekrana bir uyarı geliyor. Yani 15 saniye içinde ekrana bakmazsanız çağrıyı kaçırıyorsunuz ve bunu fark edemiyorsunuz. Çağrı sesi eklemeleri mümkün değilmi?
  • bence birde flash player gibi programlarda lazım int de surf yparken film izlemek veya oyun oynamak için
  • kesinlikle en gerekli olan şey flash player.
  • arkadaşlar bende LG 42LW570S var ama kumanda üzerinde ki harfleri bir türlü kullanamıyorum nerde ve nasıl kullanıyoruz bir fikri olan var mı
  • bende magic motion kumanda olduğu için hiç denemedim. ama eve gidince deneyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caylius

    bende magic motion kumanda olduğu için hiç denemedim. ama eve gidince deneyeyim.

    SON GELEN CİHAZLAR BU ÖZELLİK GÜNCELLEMESİ İLE GELİYOR BİLGİNİZE...
  • ardaşlar flash player sorunu var mı hala? Birde lg'de skype ile görüşmek nasıl oluyor?
  • Son flash sürümü halen gelmedi evet. Skype da sanırım Smart TV application olarak var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.