Şimdi Ara

LG smart ip tv uygulamalara gelmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
10.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu uygulamayahttp://siptv.eu/mylist/index_en.html adresinden kendi kanallarını yükleyebilmeniz için MAC adresiniz uygulamayı yapan Rus arkadaş needz'e email ile göndermeniz ve bunun karşılığında 5€ para yatırmanız gerekiyor.

    Bunu yaptıktan sonra uygulama şuna benzeyecek ve internet üzerinden, kendi bulduğunuz kanalları izleyebileceksiniz;https://www.youtube.com/watch?v=I7KupeKn5ZU

    Uygulama hakkındaki gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz;https://www.facebook.com/pages/LG-Smart-IPTV/385769448187436

    Sanırım uygulamayı ilk başlattığınızda MAC Adresinizi hangi emai ladresine göndereceğiniz, ve ödemeyi nereye yapacağınız yazıyordu.

    IPTV link diye ararsanız internette envai çeşit TV kanalının adresleri var. Mesela örnek bir adres aşağıda;

    http://live.iphone.redbull.de.edgesuite.net/webtvHD.m3u8

    Bu adresi stream olarak izleyebilmek için bir kanal dosyası oluşturmanız ve kanalı aşağıdaki şekilde bu dosyaya eklemeniz gerekiyor;

    EXT,RED BULL TV,http://live.iphone.redbull.de.edgesuite.net/webtvHD.m3u8

    Diğer tüm kanalları da bu şekilde ekleyeceksiniz ve internetten indireceğiniz Notepad++ isimli program ile kanalları düzenlediğiniz dosyayı UTF-8 (BOM'suz) olarak kaydediğ biraz önce verdiğim link'den TV'nize MAC adresi vasıtası ile yükleyeceksiniz.

    Tüm süreç, bir kere öğrendiniz mi, çok basit. Eğer bunu yapamıyorsanız ****al. org'deki MKVOD eklentisini tv'nize yükleyin, o uygulamadaki IPTV nasıl kullanılıyor anlamaya çalışın.

    MKVOD uygulamasında bir çok hazır kanal listesi zaten mevcut.




  • IPTV kanalları genelde çok uzun ömürlü olmaz. Yeni kanal adresleri bulmanız lazım, bunun için de internette çeşitli yerleri takip etmeniz ve yayınlanan adresleri deneyip çalışıp çalışmadığına bakmanız gereIPTV kanalları genelde çok uzun ömürlü olmaz. Yeni kanal adresleri bulmanız lazım, bunun için de internette çeşitli yerleri takip etmeniz ve yayınlanan adresleri deneyip çalışıp çalışmadığına bakmanız gerek.
  • mrhb arkadaşlar lg smart ıptv uygulamasını satın aldım ama bir türlü aktif edip kullanamıyorum. netten birçok forumu inceledim ama anlaşılır bilgiye rastlamadım. mac adresini siteye girip yazıyorum ve oluşturduğum m3u uzanlıtı dosyayı seçiyorum ama olmuyor. yardımınızı bekliyorum acil ...!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsimsek87

    mrhb arkadaşlar lg smart ıptv uygulamasını satın aldım ama bir türlü aktif edip kullanamıyorum. netten birçok forumu inceledim ama anlaşılır bilgiye rastlamadım. mac adresini siteye girip yazıyorum ve oluşturduğum m3u uzanlıtı dosyayı seçiyorum ama olmuyor. yardımınızı bekliyorum acil ...!


     LG smart ip tv uygulamalara gelmiş

     LG smart ip tv uygulamalara gelmiş

     LG smart ip tv uygulamalara gelmiş

     LG smart ip tv uygulamalara gelmiş


    Ben bu şekilde kanalları açmayı başardım. Daha önce iptv hakkında hiçbir bilgim yoktu. Yukarıdaki @barisg arkadaşın da dediği gibi eklediğim listelerdeki çoğu kanal açılmadı. Kanal linkleri sürekli güncelleniyormuş. Güncel olan kanal linklerini bulup playlist'ini belirli aralıklarla yenilemen lazım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrhyldrm -- 12 Şubat 2015; 21:53:42 >




  • LG Smart TV için 6 euro para ödemem gerekiyor, sizce güvenilir mi ? yoksa sanal kart falan mı oluşturayım ? Aramızda Smart IPTV ye ödeme apan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bonuss

    LG Smart TV için 6 euro para ödemem gerekiyor, sizce güvenilir mi ? yoksa sanal kart falan mı oluşturayım ? Aramızda Smart IPTV ye ödeme apan var mı ?

    ben ödedim sorun yok
  • kartal3x K kullanıcısına yanıt
    bende ödedim sorun yok.
  • Smart ip tv programini kurdum. Kanal listesini yükledim. Uzantisi m3u.

    Kanal açiliyor izliyorum 10 sn sonra kapaniyor. Nedeni ne olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükledim güzelmiş
  • kartal3x K kullanıcısına yanıt
    Smart ip tv internet kotasından yemez mis doğrumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    Smart ip tv internet kotasından yemez mis doğrumu



    Yer hocam hemde nasıl yer sonuçta internet kullanılıyor...
  • ikinci kanal listesi ekleniyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.