Şimdi Ara

LG Q9 Geekbench'te görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Akıllı telefon dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan LG, yakın gelecekte yeni orta segment cihazı LG Q9'u tanıtmaya hazırlanıyor. Henüz resmi olarak tanıtılmamış olan cihazın teknik özelliklerine ve performansına dair bazı detaylar Geekbench’te görüntülendi.

    Geekbench kayıtları cihazın beklenenin aksine Snapdragon 660 yonga seti ile değil de Snapdragon 821 yonga seti ile geleceğini gösteriyor. Gücünü Snapdragon 821 yonga setinden alacak olan cihaz, ayrıca 4 GB RAM'e ve 64 GB'lık dahili depolama alanına sahip olacak. Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan cihaz, bu bakımdan bir miktar hayal kırıklığına uğratacak.
     
    LG Q9'un, tekli çekirdek performansında 1.789, çoklu çekirdek testinde ise 3.680 puan almayı başardığı görülüyor. Cihazın performans konusunda sınıfının en güçlü cihazlarından biri olmadığı oldukça açık. Ancak yine de bunlar orta seviyede görmeye alışkın olduğumuz, kabul edilebilir rakamlar.
     
     
     
    Farklı kaynakların ortaya çıkartmış olduğu diğer detaylardan da biraz söz edecek olursak; LG Q9, 1080 x 2280 piksel çözünürlüğünde ve 6.1 inç genişliğinde çentikli IPS LCD bir ekran ile karşımıza çıkacak. Cihazda 3.550 mAh gücünde, Qualcomm Quick Charge 3.0 desteğine sahip bir batarya bulunacak.
     
    16 MP çözünürlüğünde bir arka kamera sensörüne ve 8 MP çözünürlüğünde bir ön kamera sensörüne sahip olacak olan cihazda, arka kamera sensörünün altına konumlandırılmış bir parmak izi sensörü yer alacak. Suya ve toza karşı dayanıklılığını tasdikleyen IP68 sertifikası ile gelecek olan cihaz, MIL-STD-810G dayanıklılık standardına sahip olacak.
     
    LG Q9'un sızdırılan teknik özellikleri doğru ise cihaz; LG'nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü orta seviye cihazı LG G7 Fit'e karbon kopyası gibi benzeyecek. Teknik özellikler ve performans bakımından G7 Fit ile hemen hemen aynı olan cihaz, çok büyük olasılıkla benzer bir tasarım ve benzer bir fiyat etiketi gelecek.







  • LG G4 ile beraber bitmiştir benim için. Global firma müşterilerine ancak bu kadar kazık atabilirdi. Anakartı yeniledik o da bootloop oldu 5 ay sonra.

  • Lg nin bir bootloop hatası nelere maâl oldu. koskoca firmayı bitirdi.

  • LG G2'den sonra kendini bitirdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yenilik yok neden çıkdığı belirsiz cihazlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.