Şimdi Ara

LG Polonya dan iğrenç Tanıtım Videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG Polonya öyle bir video yayınladı ki resmen etekli kızın resimlerini çekmeyi teşvik edercesine sözüm ona yeni telefonunun tanıtım videosu yaptı LG Polonya ya tepkiler çığ gibi geldi.

    LG Polonya dan iğrenç Tanıtım Videosu


    LG Polonya TikTok hesabından öyle bir video yayınladı ki izleyenler neye uğradığını şaşırdı. Tüm ülkeler kadınlar tacizle başa çıkmaya çalışırken LG Polonya’nın reklam videosu resmen iğrenç bir taciz olayını telefonunda özleştirmek istedi. Tabii kullanıcıların da oldukça tepkisini çekilen video neden yayınladı bilen yok. LG Electironics yaptığı açıklamada özür dileyerek videoyu kaldırdı kendilerinden habersiz olarak videonun yayınlandığını vurgulayan şirket tüm kullanıcılarından özür dilese de akılara şu geliyor LG gibi büyük bir şirket nasıl olur da cinsel taciz içeren bir videoyu reklam amaçlı olarak kullanır. Ve LG genel merkezin bu tür videolardan nasıl haberi olmaz tabii şuan için bu sorulara LG tarafından bir cevap gelemedi.

    Evet LG Polonya TikTok da yeni telefonları V60 ThinQ 5G modelli için bir tanıtım videosu yayınladı. Etekli genç bir kız merdivenlerden çıkarken arkasından çıkan yaşlıca bir amca kızın etekli resimlerini çekiyor. Kız olayı fark ediyor ve tepki gösterip amcanın elinden telefonu alıp kontrol ediyor ancak amacının kendi selfi görüntülerini gören kız telefonu verip özür dilercesine bir hareket yaparak gidiyor, daha sonra amaca resimleri kontrol ederken çektiği etekli kızın resimleri ekrana yansıyor ve amca işte budur der gibi bir işret yapıyor. Yani LG Polona ya bu tür bir reklamı nasıl çeker hangi amaçla çeker LG V60 ThinQ modelini tanıtmak için başka bir video bulamadı mı gibi sorular kafaları kurcalıyor.

    LG Polonya kızdan habersiz etekli resimlerini çeken amaca konulu bir reklam videosu ile neyi amaçladı bilinmez ancak görünen o ki her ne kadar LG Genel Merkezi video dan haberdar olmadıklarını ve tüm kullanıcılarından özür dilemiş olsa da büyük bir skandala imza atıkları gün gibi ortada umarız LG Genel merkezi bundan sonra çekilen reklam videolarını takip ederek böyle iğrenç içeriklere yer vermezler. Siz de reklam hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfS42 -- 26 Mayıs 2020; 23:27:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.