Şimdi Ara

=====>>--- LG OPTIMUS ONE P503 ANA KONU ---<<===== (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
4
Favori
78.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://forum.donanimhaber.com/m_46312847/mpage_1/key_/tm.htm

    bu sayfadaki islemleri yapar iken recoveryyi yapar iseniz bu iş tamamdir...

    custom rom islemi biraz kapsamli vakit bulsam koyucam insallah :D

    bu işlemle custom romlarıda yukleyebiliyormuyuz?
  • arkadaşlar bende cihazı bugün aldım ama henüz tam olarak çözemedim,ilk olarak bazı videoları zileyemiyorum adobe flash player indirmemei istiyor,indir dediğimde ise desteklenmediğini söylüyor flash tabanlı videoalrı nasıl izleyebilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atalan

    arkadaşlar bende cihazı bugün aldım ama henüz tam olarak çözemedim,ilk olarak bazı videoları zileyemiyorum adobe flash player indirmemei istiyor,indir dediğimde ise desteklenmediğini söylüyor flash tabanlı videoalrı nasıl izleyebilirim ?

    hayirli olsun dostum oncelik ile marketin acik ise skyfire programini yukle bu is gorucek sd kartaki videolar icinde qqplayer var markette onu kurunuz
  • sağolasın dostum ama aslına bakarsan baya bi yabancıyım telefona,slide me den uygulama yüklemeye çalıştım ama bir hata oluştu diyor yükleme yapamıyorum :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By soclose


    quote:

    Orijinalden alıntı: Atalan

    arkadaşlar bende cihazı bugün aldım ama henüz tam olarak çözemedim,ilk olarak bazı videoları zileyemiyorum adobe flash player indirmemei istiyor,indir dediğimde ise desteklenmediğini söylüyor flash tabanlı videoalrı nasıl izleyebilirim ?

    hayirli olsun dostum oncelik ile marketin acik ise skyfire programini yukle bu is gorucek sd kartaki videolar icinde qqplayer var markette onu kurunuz


    sağolasın dostum ama aslına bakarsan baya bi yabancıyım telefona,slide me den uygulama yüklemeye çalıştım ama bir hata oluştu diyor yükleme yapamıyorum :S
  • applanet kurmalısınız,işinize yarayan uygulamalar orada.. yolunuz uzun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_divx

    applanet kurmalısınız,işinize yarayan uygulamalar orada.. yolunuz uzun

    applanet i yükledim,uygulama indirmeye çalışıyorum ama indirme hatası veriyo bu seferde nasıl yapmam gerekiyor ?
  • Arkadaşlar bir de nasıl film izleyebilceğimizi anlatabilirmisiniz,telefon hangi formatları destekliyor,bi arkadaş açıklayabilirse sevinirim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atalan


    quote:

    Orijinalden alıntı: dr_divx

    applanet kurmalısınız,işinize yarayan uygulamalar orada.. yolunuz uzun

    applanet i yükledim,uygulama indirmeye çalışıyorum ama indirme hatası veriyo bu seferde nasıl yapmam gerekiyor ?


    http://applanet.tumblr.com/ buradan kontrol edin online olması lazım server online olmadımı çalışmıyor malesef ve bu çok sık oluyor onun için başka bir orjinal rom yukluyoruz...(android market 'e ulaşmak için)veya custom rom(yukarıdaki mesajlarda the0ne nin yazdığını harfiyen uygulamaya çalışın recovery menu ye ulaşınca hafızayı genişletmeyi unutmayın ) işte bu yüzden yolunuz uzun,yakında turkiyede market uygulaması sağlanacak o zaman rahat edeceğiz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 12 Mart 2011; 21:17:56 >
  • merhabalar,telefonu yeni aldım , alırken mağazada ndrive kurulumuna yardm edebileceklerini söylediler ama benim vaktim olmadığı için istemedim,telefonu bağla bilgisayara sonra bişey bişey yap dedi :) sormak istediğim bu kısım,nasıl ndrive kurulumu yapabilrim haritalarını indirebilrim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyazormani

    merhabalar,telefonu yeni aldım , alırken mağazada ndrive kurulumuna yardm edebileceklerini söylediler ama benim vaktim olmadığı için istemedim,telefonu bağla bilgisayara sonra bişey bişey yap dedi :) sormak istediğim bu kısım,nasıl ndrive kurulumu yapabilrim haritalarını indirebilrim?



    wifi,3g veya 2g edge ile internete ulaşabilir durumda iseniz .. next ,next diyip yönergelere devam edin sadece turkiye yi indirin veya buradanhttp://forum.donanimhaber.com/m_47357889/tm.htm direk linkten indirin telefona atın ndrive ı açın
  • arkadaşlar, böyle bir akıllı telefon alan herkezde internetin sürekli ve ucuz olması lazım, kendi uyguladığım stratejiyi aktarıyorum 3g ye ihtiyaç duymuyorum 2g yani edge yeterli benim için edge hızını limitsiz sunan bir tane operator var vadafone hemen hattımı taşıdım ayda 8tl ye sınırsız diğerleri 100mb sınır getiriyor..ayarlardan ,kablosuz kontroller,mobil ağlar,ağ modu ndan yanlızca gsm seçili olarak kurdum bu 3g den daha az pil harcar ve ekonomik olarak internet ihtiyacınızı karşılar herkeze kolay gelsin..
  • arkadaşlar benim p 503 rehberde sorun var andrpid process acore diyor kapanıyor rehber fikri olan varmı
  • en uygun nereden alınır bu telefon..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebabil__

    arkadaşlar benim p 503 rehberde sorun var andrpid process acore diyor kapanıyor rehber fikri olan varmı

    rehber sıkıntısı ile karsilastim cözüm icin rehberi sildim yeniden aktardim düzeldi tahminimce bir karakter e denk gelince o hatayi aliyorsunuz asağıya dogru cekerken hangi harfte hata verdiğine dikkat ederseniz o harfte sıkıntı vardir onu silerekte düzelte bilirsiniz kople rehberi temizliyerekte bu sorunu düzelte bilirsiniz.. karar sizin
  • tüh boşu boşuna gönderdim servise o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

    en uygun nereden alınır bu telefon..


    Hızlıal.com dan alınır. Ben oradan aldım. 100 TL hediye çeki veriyor. Telefon 585 TL - 100 TL de çek gelince= 485 TL oluyor. ( Not: Çeki arkadaşıma harddisk olarak kullandık parasını bana verdi o yüzden benim telefon 485 e geldi)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the0ne

    Merhaba,

    Nasıl root ettiğimi kısaca açıklama çalışayım belki denemek isteyenlere faydalı olur. Öncelikle telefonun full şarj olmasında fayda var.

    *İlk olarak optimusmanianın verdiği program ve v10a yazılımı indirdim

    *Root atmak normalde çok basit fakat recovery menüyü açabiliyorsanız ve bunu yapmak için uzun bir süre araştırmam gerekti. Sanırım tmobile yazılımı buna müsade etmiyordu. siz recovery moda 3 tuş ile ulaşabiliyorsanız işiniz daha da kolay.
    Neyseki bir sitede linkteki recovery image dosyasını buldum **** com/files/451426248/recovery_image.rar

    *Optimusmania'nın anlattığı şekilde programla telefona bağlanıp ilgili yazılımın klasörünü seçtim ve ekran görüntüsündeki gibi linkleri kendisi seçti. Burada benim yaptığım tek farklı şey RECOVERY IMAGE yazan yere linkten indirdiğim dosyayı göstermek oldu. Bunu yaptıktan sonra optimus manianın belirttiği şekilde ilerledim. Açıkçası ne olacağını bilmiyordum:)

    Yükleme bitti hemen HOME + VOLUME- +STAND BY denedim ve recovery modda açabilmiştim (buraya gelene kadar neler çektim bi ben bilirim).

    Recovery modda açtıktan sonra gerisi çok kolay.

    SD'yi nasıl bölümleyip LOL'u kurduğuma gelince;

    Tam hatırlamıyorum ama sanırım önce temiz bir format attım telefonun menüsünden.
    Sonra ilgili kombinasyonla SD kartı bölümledim (recovery modda Partition SDcard (swap: 0, ext: 512 – yada daha fazlasını seçebilirsiniz, benim sd kartım 4gb class6-600 küsürünü buna ayırdım), bunu yaptıktan sonra yine aynı yerde ext2'yi ext3' dönüştürdüm.

    * Aynı menüden wipe'a girerek data/factory, cache, dalvik-cache, ext, android_secure bölümlerini tek tek temizledim

    * Sonrasında ise LOL romu indirip aynı menuden USB-MS toggle seçerek rom dosyasını zipli olarak sd karta aktardım, ve usbden çıkarak kabloyu çıkardım.

    * Meşhur menüden FLASH ZIP FROM SDCARD ve ardından reboot ve mutlu son.

    Telefon menüsü bambaşka hale geldi, şuan çok memnunum. LOL'u tavsiye ederim gereksiz birsürü programı çıkarmışlar ve menüsü güzel. yüklemek isteyen olursa buradan inceleyebilir.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=945218


    Tam olarak hangi programla LOL u nasıl kurduğunu anlatırmısın. varsa linkleri koyarsan sevinirim ben ve benim gibi bir çok kişiyi aydınlatacaksın. Kolay gelsin.
  • telefon servisden geldi ama sizin sayenizde çözdüm teşekkürler
  • rehberde facebok kişi bilgileri düzenlenemez diyor ? bi tanesini şansa düzeltti numara eklemek istiyorum ekleyemiyorum bi tanesine ekleyebildim bazılarında numara var
    düzenlemezden sonra tamam dersem rehber kapanıyor iptal dersem sorum yok. çözümü bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.