Şimdi Ara

=====>>--- LG OPTIMUS ONE P503 ANA KONU ---<<===== (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
4
Favori
78.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende aldım lg p503 hoşuma gitti ama ilk defa böyle bir telefon kullanıyorum program kurmanın p sini bilmiyorum ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız benim gibi acemiler için güzel olucak teşekkürler
  • Ya arkadaşlar ben bişeyi anlamadım sizin dediğiniz bu işlemi yapmadan youtube ye giremiyormuyum internet üzerinden ???
  • LG AppStore'dan TubeMate yükleyerek YouTube'a irebilirsiniz.
  • bende bağlantı hatası alıyordum youtubeda surekli, sonra bir yerde okudum ve menuyu ingilizce yaptım. artık sorunsuz izlenebiliyor. dil değiştirmek istemiyorsan arkadaşın dediği gibi tubemate indirmende fayda var.
  • evet artık orjinal marketten istediğimi indirebiliyorum,biraz maceralı olsada yukleme işim 7 dk. sürdü,benim pc eski biraz usb 2.0 desteklemiyor.. yalnız işlem bittikten sonra pili taktım açmaya çalıştım açılmadı valla sekiz oldum masada neyse usb yi takınca % 95 olan pilimin bittiğini gördüm bu nasıl oldu anlamadım pili çıkarmıştım ,neyse çok teşekkür ederim ..
  • Arkadaşlar telefonu aldığımın 2.günü bu uygulamayı tarif edildiği gibi eksiksiz bir şekilde yaptım.Yükleme işlemi bitince telefonu açtım market uygulaması youtube vs yüklenmişti fakat telefon uçak modunda çalışıyordu yani sim kartı algılamıyordu,uçak modunu nekadar kapatmaya çalışsamda başarılı olamadım.bende tekrar orjinal romunu yükleme umuduyla LG mobil update programıyla update yaptım evet telefon eski marketsiz haline geldi ama hala uçak modu aktif olarak açılıyordu ve telefon özelliği kullanılamıyordu.Telefonu satın aldığım media marktta geri götürdüm sağolsunlar hiç bir zorluk çıkarmadan yeni bir P503 ile değiştirdiler.
    Şimdi sorum şuki diğer arkadaşlar uygulamayı yükleyipde sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorken acaba benim telefonumda neden böyle bir hata oluştu.Yeni değiştirdiğim P503'e programı tekrar yüklemeye çekiniyorum aynı sorun olur diye.Yardımcı olursanız sevinirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the0ne

    optimusmania çok teşekkurler. bu program çok işime yaradı, bende yeniyim ama root atabildim sonunda programı kullanarak. Cihazı 3 tuş kısayoluyla defalarca recovery modda açmayı denedim ama olmamıştı, başka kombinasyonları deneyincede factory reset vs oluyordu yada emergency modda açılıyordu. sonra xda forumlarında bir boot image buldum ve optimusmania'nın verdiği romu programla açtım sadece xda'dan indirdiğim boot imagi farklı olarak seçtim, yazılımı attım ve sonunda 3 tuş kombinasyonu ile recovery modda açıldı. LOL diye bir rom vardı aynı yerde onu indirip kurdum, cihaz şuan 729 mhzde çalışıyor. ayrıca hafıza kartını bolumleyip kullanıyorum, telefon hafızası kısa sürede dolabilir çünkü..


    s.a. bu ise yani basladim diyorsun ama inan yapmak istediğim herseyi yapmisin bu yaptiklarini bizimlede paylasirmisin? arkadasim özellik ile sd karti bicimlendirdiğin yolu bizimle paylasirsan mutlaka is görücektir cünkü 170 mb alan yeterli olmuyor malüm bilgilerini bizimle paylasir isen seviniriz.




  • power amp müzik programında sanki zorlanma yapıyor bir işlem sırasında ekran kararıp geldi, android yazısı ile telefonla gelen 2gb isimsiz sd card ı bilinen bir marka ile değiştirsemmi acaba, sd kart görmüyor böyle olunca ben sd karta bağlıyorum.. bu şekilde sorunu olan kullanıcılar varsa ,takipteyim..
  • http://www.lg.com/us/mobile-phones/publicnotices/optimus-one-os-upgrade.jsp burda yazdıgına göre gingerbread 2.3 gelecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roton

    Arkadaşlar telefonu aldığımın 2.günü bu uygulamayı tarif edildiği gibi eksiksiz bir şekilde yaptım.Yükleme işlemi bitince telefonu açtım market uygulaması youtube vs yüklenmişti fakat telefon uçak modunda çalışıyordu yani sim kartı algılamıyordu,uçak modunu nekadar kapatmaya çalışsamda başarılı olamadım.bende tekrar orjinal romunu yükleme umuduyla LG mobil update programıyla update yaptım evet telefon eski marketsiz haline geldi ama hala uçak modu aktif olarak açılıyordu ve telefon özelliği kullanılamıyordu.Telefonu satın aldığım media marktta geri götürdüm sağolsunlar hiç bir zorluk çıkarmadan yeni bir P503 ile değiştirdiler.
    Şimdi sorum şuki diğer arkadaşlar uygulamayı yükleyipde sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorken acaba benim telefonumda neden böyle bir hata oluştu.Yeni değiştirdiğim P503'e programı tekrar yüklemeye çekiniyorum aynı sorun olur diye.Yardımcı olursanız sevinirim.


    roton öncelikle telefonun hayırlı olsun. Yaşadığın problem 1000 de 1 yaşanan bir problem. Sen yinede verdiğim dosyaları tekrar indir. ve mümkünse başka bir pc de dene. Birçok kişi burdan yükledi ve butür bir sorunla karşılaşmadı. umuyorum ki problem senin pc nden kaynaklıdır.




  • Arkadaşlar sizden tek bir ricam var bu cihazi root etmenin yolunu bunu biri aciklasin cok is görücek cünkü....

    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?s=24e798be65131050772ec722b0f20c3d&f=836

    burada mevcut ama bendede ingilizce mevcut değil biri yardimci olsun...Lütfen..
  • Arkadaşım direk postun linkini verirsen yardımcı olayım.


    quote:

    Orijinalden alıntı: By soclose

    Arkadaşlar sizden tek bir ricam var bu cihazi root etmenin yolunu bunu biri aciklasin cok is görücek cünkü....

    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?s=24e798be65131050772ec722b0f20c3d&f=836

    burada mevcut ama bendede ingilizce mevcut değil biri yardimci olsun...Lütfen..




  • eror veriyopr telefonu goruyor ama connect diyince error veriyor uyuz oldum driver kurdum niye olmuyor anlamadım
  • rebot reconnet diyor win7 oldugu için mi boyle bi sorun oluyor?
  • evet sonunda başardım lg driver bi daha kurdum biraz ugrastım hata vere vere kurdum oldu:D değişik comlar denemk lazım galiba.
  • Merhaba,

    Nasıl root ettiğimi kısaca açıklama çalışayım belki denemek isteyenlere faydalı olur. Öncelikle telefonun full şarj olmasında fayda var.

    *İlk olarak optimusmanianın verdiği program ve v10a yazılımı indirdim

    *Root atmak normalde çok basit fakat recovery menüyü açabiliyorsanız ve bunu yapmak için uzun bir süre araştırmam gerekti. Sanırım tmobile yazılımı buna müsade etmiyordu. siz recovery moda 3 tuş ile ulaşabiliyorsanız işiniz daha da kolay.
    Neyseki bir sitede linkteki recovery image dosyasını buldum rapidshare com/files/451426248/recovery_image.rar

    *Optimusmania'nın anlattığı şekilde programla telefona bağlanıp ilgili yazılımın klasörünü seçtim ve ekran görüntüsündeki gibi linkleri kendisi seçti. Burada benim yaptığım tek farklı şey RECOVERY IMAGE yazan yere linkten indirdiğim dosyayı göstermek oldu. Bunu yaptıktan sonra optimus manianın belirttiği şekilde ilerledim. Açıkçası ne olacağını bilmiyordum:)

    Yükleme bitti hemen HOME + VOLUME- +STAND BY denedim ve recovery modda açabilmiştim (buraya gelene kadar neler çektim bi ben bilirim).

    Recovery modda açtıktan sonra gerisi çok kolay.

    SD'yi nasıl bölümleyip LOL'u kurduğuma gelince;

    Tam hatırlamıyorum ama sanırım önce temiz bir format attım telefonun menüsünden.
    Sonra ilgili kombinasyonla SD kartı bölümledim (recovery modda Partition SDcard (swap: 0, ext: 512 – yada daha fazlasını seçebilirsiniz, benim sd kartım 4gb class6-600 küsürünü buna ayırdım), bunu yaptıktan sonra yine aynı yerde ext2'yi ext3' dönüştürdüm.

    * Aynı menüden wipe'a girerek data/factory, cache, dalvik-cache, ext, android_secure bölümlerini tek tek temizledim

    * Sonrasında ise LOL romu indirip aynı menuden USB-MS toggle seçerek rom dosyasını zipli olarak sd karta aktardım, ve usbden çıkarak kabloyu çıkardım.

    * Meşhur menüden FLASH ZIP FROM SDCARD ve ardından reboot ve mutlu son.

    Telefon menüsü bambaşka hale geldi, şuan çok memnunum. LOL'u tavsiye ederim gereksiz birsürü programı çıkarmışlar ve menüsü güzel. yüklemek isteyen olursa buradan inceleyebilir.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=945218




  • Orijinalden alıntı: erdincyil

    Can hayırlı olsun Telefonun insallah iyi günlerde kullanirsin cihazi ve mutlu olursan tahminimce telefonu pendik mediamarkt ten bilalden almisindir :D oda ben oluyorum tabiki

    arkadaslar herkez icin sunu söyleye bilirim samsun galaxy ace gibi bos bir telefon almaktan ise bu 599 TL ye bu cihazi almak cok mantikli icerisinde ÜCRETSİZ ÖMÜR BOYU GÜNCELLENE BİLEN LİSANSLI BİR NAvigasyon Programi (NDRIVER) su anda hala hic bir samsung cihazinda bu mümkün değil hala ücretli satisini yapıyorlar. ayrıyetten kullanicinin cebini yakma yönünde gidip galaxy I900 alıp 1,500 Tl verip sadece karsisina gecip tv niyetine kullanan kullanicilarimiz olsada bu cihazda hersey mevcut Kablolu ve kablosuz modem olarak kullana bilme Android (2.3 ) desteği olmasi Navigasyon Ki COk büyük bir nimet icerisinde kullaniciya ücretsiz suna bilmeleri bunlar en büyük nimetleri donanımsal özellikleri olarak islemci ve chas belleği cidden cihazi hızlı kılıyor ve hic bir sekilde nokia gibi sybiam yazilimi ile cihaz kasma yapmiyor bir uygulamayi acmak icin 3 - 4 sn beklemiyor ( ki bu hizda cihaz boş iken dosya yükledikce bu hiz 5-6 sn yeyi rahatlıkla buluyor ) arti nokia nin OVİ markt i denilen bir icat var bir de reklamini yapmak icin ayrıyetten insanlara bilgi veriyorlar ama neyin bilgisi bir navigasyon var diyorlar dillere destan bit haritasi gibi ne görüntü ne sesli efektler nede görsellik 10 üzerinden 0 hak edicek kadar vahim bir market .....

    işin özüne gelirsek arkadaslar bir tlf ne amacla ne icin kullancağiniz cok önemli ben filim izlmeyi cok severim bana baska hic bir iş yapmasin derseniz gidip o güzel emeğinizin hakkı ile kazandiğiniz paranizi I9000 glaxy s vere bilirsiniz (1,500TL)
    yok benim telefonum güzel resim ceksin birazda iphone benzesin agır olursa olsun işlem yapmak istemem dersenizde Gİdip Glaxy ACE (879TL) verip telefonu telefon değilde sadece bir hava makinesi olarak kullanmak istiğenler gönül rahatlığı ile alabilir.
    Yada Arkadaslar Bunlarin hepsini bir yana birakarak LG P503 ü iyice bir incellersek yapamayacağimiz hic bir sey yok söyle devam edersek konuya bir cihazda neler isteriz ( su zamanda)

    1. Flashlı bir siteye girip (YOUTUBE,Facebook,vb.) bu sitelerde gönül rahatlığı ile girip 7,2 M. dowland hizi ile filim izlemek videolara bakmak ve sohbet ede bilmek.
    2.Navigasyon Pek Kullanmam,ne isim olur öyle seylerle , ben istanbulu türkiyeyi avcumun ici gibi bilirim diyen insan bile bir gün mutlaka navigasyona ihtiyac duyar.
    3.böyle bir telefon alırsında internet paketin almaz isen bu telefonu kaldır koy bir rafa bu cihaz icin Vodafon da 7.99 TL sınırsız internet Türkcell de ise ilk 3 ay 5 sonraki aylar 10 tl olmak üzere sınırlı 100 mb dowland kapasiteli bir internet sart.(Neden Sart Derseniz ki bunun sabaha kadar yazsam inan bitmez ama söyle söyleyim özgürce her yerde her an her sn face,youtube, gibi sitelerde online olmak istemezmisiniz. ? Bence Evet en güzeli ise SKYPE hic bir zaman Vaz Gecmem bundan Bu program sayesinde su anda bu telefon ile tanistirdiğim herkez ile online olarak ücretsiz ve sonırsız bir sekilde konusabiliyorum ve ses kalitesi vodafon turkcell in sağladiği cekim kalitesi kadar kaliteli ve bunu sadece konustuğum insallar olarak düsünmeyin aileniz esiniz dostunuz arkadasiniz bilgisayarinda ve cep telefonunda bu programa sahip olan herkez ile ücretsiz konusa bilmek mükemmel bir duygu bence.
    4.icerisinde bulunan .1.500 mA batarya su anda ki cihazlarda en fazla kapasiteye sahip batarya su anda kullandiğiniz hangi telefon ise onu icini acip bataryaya baktiğinizda göre bileceğiniz tek sey 1500 mA 4/1 dir yani sarj süresi olarak cidden güzel bir batarya sahip.
    5. bu cihazi alir iseniz market konusunda navigasyon konusunda sizlere yardimci olucak cok insan olucaktir ve destek sağlıyan su anda siteye baktiğimda herkezin memnun olarak görmek cidden benide cok mutlu etti bu arada arkadaslar herkezin bilmesinde fayda var.

    LG Lifs Good (onunla yaşam COk Güzel P503)
    hayırlı aksamlar.....


    Bu açıklayıcı yazın için eline, ağzına sağlık arkadaşım. Konu hakkında detaylı bilgi arıyordum. İleri geri bi sürü detayla boğuluyordum. Ama senin ki kadar akıcı ve mantıklı bir kullanıcı tavsiyesine ihtiyacım vardı. Bir teşekkürü borç bildim.



    umarim yardimci olmustur dostum simdden alicağin cihaz icin hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullanirsin insallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood86 -- 4 Ağustos 2011; 23:45:35 >




  • dostum ellerine kollarina sağlık cok güzel yazmisin simdi ilgilenemiyorum ama gece uzun ve bu yazdiklarinla ilgili elimden geleni yapıcam gerekir ise sabit bir baslık yapmak cok güzel olucak cünkü cihaz root olmadan cidden tadi cikmiyor insallah isin icinden cıkabiliriz... bekle beni overclook :D:D


    quote:

    Orijinalden alıntı: the0ne

    Merhaba,

    Nasıl root ettiğimi kısaca açıklama çalışayım belki denemek isteyenlere faydalı olur. Öncelikle telefonun full şarj olmasında fayda var.

    *İlk olarak optimusmanianın verdiği program ve v10a yazılımı indirdim

    *Root atmak normalde çok basit fakat recovery menüyü açabiliyorsanız ve bunu yapmak için uzun bir süre araştırmam gerekti. Sanırım tmobile yazılımı buna müsade etmiyordu. siz recovery moda 3 tuş ile ulaşabiliyorsanız işiniz daha da kolay.
    Neyseki bir sitede linkteki recovery image dosyasını buldum **** com/files/451426248/recovery_image.rar

    *Optimusmania'nın anlattığı şekilde programla telefona bağlanıp ilgili yazılımın klasörünü seçtim ve ekran görüntüsündeki gibi linkleri kendisi seçti. Burada benim yaptığım tek farklı şey RECOVERY IMAGE yazan yere linkten indirdiğim dosyayı göstermek oldu. Bunu yaptıktan sonra optimus manianın belirttiği şekilde ilerledim. Açıkçası ne olacağını bilmiyordum:)

    Yükleme bitti hemen HOME + VOLUME- +STAND BY denedim ve recovery modda açabilmiştim (buraya gelene kadar neler çektim bi ben bilirim).

    Recovery modda açtıktan sonra gerisi çok kolay.

    SD'yi nasıl bölümleyip LOL'u kurduğuma gelince;

    Tam hatırlamıyorum ama sanırım önce temiz bir format attım telefonun menüsünden.
    Sonra ilgili kombinasyonla SD kartı bölümledim (recovery modda Partition SDcard (swap: 0, ext: 512 – yada daha fazlasını seçebilirsiniz, benim sd kartım 4gb class6-600 küsürünü buna ayırdım), bunu yaptıktan sonra yine aynı yerde ext2'yi ext3' dönüştürdüm.

    * Aynı menüden wipe'a girerek data/factory, cache, dalvik-cache, ext, android_secure bölümlerini tek tek temizledim

    * Sonrasında ise LOL romu indirip aynı menuden USB-MS toggle seçerek rom dosyasını zipli olarak sd karta aktardım, ve usbden çıkarak kabloyu çıkardım.

    * Meşhur menüden FLASH ZIP FROM SDCARD ve ardından reboot ve mutlu son.

    Telefon menüsü bambaşka hale geldi, şuan çok memnunum. LOL'u tavsiye ederim gereksiz birsürü programı çıkarmışlar ve menüsü güzel. yüklemek isteyen olursa buradan inceleyebilir.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=945218




  • seyide merak ettim aslinda bende 16GB class4 sd kart var bunu bölümlemeyede yardimci olurmusun hic değilse kafandan programlar oyunlar icin 6Gb sini ayırmak istiyorum
  • sd kartı bolumlerken 1 gbden fazla ayırmaya gerek yok d,ye düşünüyorum ama daha deneyimli arkadaşlar net bilgi verebilirler.

    bolumleme çok basit onemli olan recovery modda açabilmek. öncelikle bunu 3 tuş kombinasyonu ile açmayı denemelisin. açılıyorsa zaten işin yarısını yapmışsın demek. oradan ayırmak bolmek vs cok kolay.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.