Şimdi Ara

LG OPTİMUS BLACK P970 ANA BAŞLIK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.238
Cevap
6
Favori
357.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0m30

    hizlial, ereyon ve hepsiburada gibi bu ürünü satan firmalar bugun için stoklarında olucagını söyledıklerı haLde hala satış durumunun tedarik sürecınde olarak göstermeleri baya bi canımı sıktı persembeye kadar kargoya verılmez ise sanırım iptal edicem


    Aksama kadar kargolanmis olur sanırım.
  • umarım haklısındır cryptdlg cünki mayısın 20 sınde verdım siparişi 11. gün bugun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0m30

    umarım haklısındır cryptdlg cünki mayısın 20 sınde verdım siparişi 11. gün bugun


    Ayni sekilde bende 20 sinde vermistim siparisi bekliyoruz bakalim.
  • Katılıyorum sana tamamen. İlla iyice yaygınlaşacak telefon sonra bizimkiler duyacak öğrenecek getirecek... peh..
    quote:

    Orijinalden alıntı: HumWE

    Boşuna sorma onların hiçbirşeyden haberi olmaz turkcell sony arc kampanyası yapıyor başladığı gün türkcell satış noktalarının telefon modelinden haberi yok internette olmasa biz izmirde bu telefonlardan ne haberimiz olur nede görebiliriz ...

    quote:

    Orijinalden alıntı: zoom_grange

    İzmir'de nerede bulunur bu cihaz? Sorduğum tüm telefoncular aval aval bakıyor yüzüme:)


  • Lg optiimus black'te en çok nova display olması dikkatimi çekti, dış mekanda %100 gibi bi netlik sağlıyor.. android 2.2 froyo kullanıyolarmış bu oldukça iyi.. Parlaklık kalınlık ağırlık yani tasarım açısından harika bi telefon diye düşünüyorum..
  • hızlıal dan beş dakika önce aldığım telefona göre lg p970 yarın dağıtıcı firma tarafından onlara kargolanacakmış onlarda bu işlemden sonra bize bilgi verecekmiş. bu sorun dağıtıcı firmadan kaynaklanan bir sorun olduğunu belirttiler yani en az 3 gün daha bekleyeceğiz gibi görünüyor
  • Benimde iyice canım sıkılmaya başladı. 7 gündür bekliyorum hatta yarın ekstre kesileceğinden ilk taksidini bile ödeyeceğim. Sıkmaya başladı bu bekleyiş. Stoklarında olmayan malı satıp bekletiyorlar. Lg yi görmeseydim çoktan sgs almıştım...
  • evet arkadaslar hepsiburada dan az önce gelen mesajı sizlere iletiyorum ne kadar dogru ne kadar yalan orasını bilemem..

    " LG Optimus Black P970 2 GB " ürünü, yarın stoklarımızda olacaktır. Dilerseniz ürünün teslimatını bekleyebilir yada bu ürünün siparişini iptal edebilirsiniz.Gecikmeden dolayı özür dileriz.
  • Eveeet bu iş sarpa sarmaya başladı. Hepsiburdadan mesaj geldi. Yarın stoklarına girse kim bilir ne zaman gönderim yapacaklar. Cidden sıkıldım. Sikayetimvar.com u okuyordum. Hepsiburada ile ilgili yüzlerce şikayet var. Hiç böyle değildi bu site. Bakalım ne olacak!

    Vermiş olduğunuz 0013395049 no lu siparişte bulunan,

    " LG Optimus Black P970 2 GB " ürünü,

    yarın stoklarımızda olacaktır.

    Dilerseniz ürünün teslimatını bekleyebilir yada bu ürünün siparişini
    iptal edebilirsiniz.Gecikmeden dolayı özür dileriz.
  • muzunman yarın ola hayroLa bukadar bekledık bırde yarını bekLıyeLım derim ben
  • neden bu kadar acelecisiniz anlamıyorum.dün eline geçseydi ne olacaktı 2 gün sonra geçse ne farkederdi? adamlar paranı alıpta üstünemi yattı? stoklarda olacağını ve gelince göndereceklerini söylemişler zaten.
  • Garibim Netcell in 1000 tane telefonun gümrük vergisini ödeyip telefonları gümrükten alacak parası yok ki ne yapsınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektroterm -- 31 Mayıs 2011; 18:07:57 >
  • iyide kardeşim ben şehir dışına cıkıcam birkaç gün içinde ve 10-15 gun gelmıcem teslımat adresine geldıklerınde benı bulamıcaklar!!! ve maksımum 2 gun daha beklerım baktım gelmedi satışı iptal ederım. herkezin işi var gücü var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nazaman

    neden bu kadar acelecisiniz anlamıyorum.dün eline geçseydi ne olacaktı 2 gün sonra geçse ne farkederdi? adamlar paranı alıpta üstünemi yattı? stoklarda olacağını ve gelince göndereceklerini söylemişler zaten.


    Bende kullandigim telefonu bunun siparisini verdim diye 10 gun evvel sattim is yerinden bir elemana. 8-9 gundur telefonsuz takiliyorum. Allahtan sirketin verdigi hat ve telefon var, yoksa hepten acikta kalmistim. 11 gun olmus bekliyoruz arkadas biz siparisi verirken 3 gun icinde kargoya teslim yaziyordu. Bugun 11. gun elime gectiginde bir gecikme daha olmassa 13 gun olacak. Ve taksitleirnide odemeye basladik usteliik.
  • Ben şehir dışına çıkmayacağım ancak parasını ödediğim ürün için 10 gün neden bekleyecekmişimki? Stoklarında olmadığını bilsem, 10 gün bekleyeceksin deseler sipariş vermezdimki! Ev değil araba değil yıl 2000 değil. Bir cep telefonu için beklemek niye?
  • arkadaşlar sabırsızlık yapmanız normal sonuçta telefon hem ihtiyaç hemde telefonu merak ediyorsunuz ama çokta sabırsız olmamak gerek.sonuçta bu ülkede hala bir çok modeli bekleyenler var almak için sırada sizler gibi örnek derseniz iphone 4 alacaklar ne çileler çekti.biraz daha sabredin ülkemizde bu işler malesefki böyle
  • Hepsiburadayı kontrol ettim. optimus black nihayet stoklarına girmiş. Paketleniyormuş ve çıkışa hazırmış. Bu gün kargoya vermeyi başarırlarsa yarın elime geçer. Hızlıal da ön siparişi kaldırmış. Bekleyiş nihayet bitiyor...
  • Alan arkadaşların ellerine ulaştığında detaylı inceleyip bizlerle paylaşırlarsa bekleyenler için de aydınlatıcı olur. :)
  • Beyler inceleme bekliyorum ,zahmet olmassa tabi.)
  • foto tuşu yok ve kilit tuşu tepede mi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.