Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
97
Favori
1.076.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliguneyyy

    Hmm teşekkür ederim peki bu güncellemeyi hangi yoldan nasıl yapıcaz? ne yüklemem gerek, dosta boyutu hakkında bilginiz varmı?

    Bir rivayete göre konunun ilk mesajında bazı videolar varmış. İsterseniz, vaktiniz varsa bir bakın. Belki işinize yarayabilir.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 24 Mayıs 2013; 14:50:34 >
  • jelatindir yahu postaya versenya :D o değilde benim bu kutudan çıkan kılıf parçalanmaya başladı. bende bi kılıf düşünüyorum.bu nilkin in özelliği nedir ? ne bilim. en azından arka kapak bi metale falan değse ısınma olayı azalmaz mı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugay11

    Ustadlar 4.1.2 jb v20c kullaniyorum. Bu versiyonlar icin cekirdek sayisini dusurabilecegimz bi uygulama varmi ? Telefonum rootlu ayrica

    Cetin bey?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: by_colakoglu

    quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: #NexUs

    Abi artık eski haline dön iyice kayışları kopardın.

    Ya aslında aklım başıma gelsin diye kafama vuruyorum ama, kas kafa hala gelmiyor işte.

    Bu kafaya vurma olayı da sanki biraz kafa yapıyor gibi. Acaba bu üç aylarda bu da günah mıdır dersiniz? Gerçi alkol falan yok. Günah ta olmaması lazım. Neyse.
    Bu sayede yavaş yavaş forumda nasıl yazıldığını çakıyorum gibime de geliyor. Şu dilbilgisi kurallarını da bir bırakabilsem varya, tam forumcu olacağım. Şöyle noktasız, virgülsüz. Hatta boşluk bile bırakmadan. Öyle ya böyle yazacağım bir sorunumu ancak zeki insanlar cevaplayabilecekler. Böylece cevabın doğru olduğuna da emin olacağım. Sorunuma cevap verebilmeleri için önce benim bilmecemi çözüp sorunumu anlamaları gerekecek. Bunu çözen de elbette benim için doğru olan çözümü sunacaktır.




    Hocam telefonunda sorunu olmadigini soyleyen arkadaslara, bilmiyorum farkindaysaniz ya nasil olur, bende var oysaki cabuk isiniyor, oyunlarda kasiyor diye sitem etmiyorumm ben sadece sizin gibi hernekadar telefonu jb den sonra elestirdigim icin benden nefret etsenizde saygidegsr ustatlarima, yogun kullanarakmi sorun olmadigina hüküm veriyorsunuz diye bilgi amacli soruyorum bazen.
    Bunlari neden soyluyorum cunku emekli olmadigimizdan coluk cocuk baktigimizdan iş hayatinin acimasiz kosullariyla mucadele ettigimizden, evde pc den yazma firsati pek olmuyor. malum p880 nimizle foruma giriyoruz cogu zaman. Telefon isinacakta kasmaya baslayacak diye 20 dakika ekran acik kalacak internet acik kalacakta %20 sarz gidecek diye bir paranoya durumuna maruz oldugumuzdan noktalama ve imla durumlarina pek dikkat edemiyoruz her nekadar son kpss de 30 turkce sorusunda 29 dogru yapsakta .......

    90'ların sonlarına doğru başlayan forum hayatımda...
    Tamam taman yazmıyorum. Yine bana kızmadan kısa geçeyim.
    Bugüne kadar sadece alenen küfreden birkaç tane insanımsı yaratığı layık olduğu şekilde forumlarımdan atmak haricinde ve yetkim olmayan bu forumda da başka bir konuda ettiği küfürler ve hakaretler nedeniyle bana gerek kalmadan diğer arkadaşlarımızın gazabına uğrayan bir kişi haricinde, kimseye ne bir kırgınlığım olmuştur, ne de kötü bir söz etmişliğim. Yaptığım en kötü şey kendi sözlerini onlara karşı kullanmak olmuştur, o kadar.

    Burayı okuyan arkadaşlar söylesinler. Şu ana kadar daha önce tartışıp ta daha sonra herhangi bir sorununda, bildiğim halde sorusuna cevap vermediğim tek bir kişi var mı? Tabi emek düşmanı arkadaşımız hariç. Saygısızlığına devam ettiği ve gigabit arkadaşımızdan özür dilemediği müddetçe de cevap alamayacak. En son ve canlı örnek te sizsiniz by_colakoğlu. Şu an itibariyle, hiç alakası olmasa bile sanki sadece sizinle aramızda bir tartışma yaşanıyor gibi görünüyor. Sanki olay tamamen sizinle ilgili gibi ilerliyor. Sanki sırf sizin yüzünüzden ben kafayı yedim. Aslında öyle değil. Sizin gibi davranan, burayı bir çözüm mercii olarak gören daha birçok arkadaş var. Sizi attılar önüme, kendileri de kenara çekilmiş sizi izliyorlar. Tamam siz de durumun bir parçası olduğunuzdan, bunun benim için bir mahsuru yok. Söyleyin bakalım bugüne kadar yaşadığımız tartışmalarda size karşı bir saygısızlığım, hakaret etmişliğim, hatta onları bırakın, sen diye hitap etmişliğim, ikincil tekil şahıs zamirini kullanmışlığım var mı? Sadece beni çok kızdırdıysanız (bakın samimi olarak söylüyorum, size neler yazdığımı da hatırlamıyorum ama kendimi ve neler yazabileceğimi biliyorum) kendi sözlerinizi size karşı kullanmışımdır.

    Kimseye olmadığı gibi size de bir kırgınlığım yok. Zaten olsa sizi muhatap olarak görmeye devam etmem. Bunları niye yaptığınızı da çok iyi anlıyorum. Bunu anladığım için de düşüncelerinizi doğru noktaya odaklamanıza uğraşıyorum. Defalarca anlatmaya çalıştım, anlatamadım ve olaylar bu noktaya geldi. Hoş gelen nokta konusunda da şüpheliyim ya neyse. Tuttuğunuz yol yol değil. Yanlış yapıyor, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Ama bir kişiye 40 kere deli derseniz deli olur misali artık bir yerden sonra da ister istemez kayışları koparttırıyorsunuz.

    Daha önce de yazmıştım. Forumdaki her mesajı okurum. Almam gereken birşey varsa alır, cevaplamam gereken birşey varsa cevaplar, bilmediğim birşey varsa yanıtlarını takip edip ben de öğrenmeye çalışırım. Yanlış bildiğim birşeyin doğrusunu öğrenmekten ve bunu da söylemekten asla ve asla gocunmam. Eksik, yanlış yada doğru bile olsa yanlış anlamaya müsait olan birşey gördüğümde de bilgim dahiline düzeltmeye çalışırım. Bunları yazanların yada daha sonra bu mesajları okuyacak kişilerin belki de zarar görecekleri böyle durumları açıklayınca özellikle genç kesim bunu farklı biçimde algıladıkları için anında savunmaya geçiyorlar ve en iyi savunma saldırıdır sözüne uygun olarak hakaretlere, saygısızlıklara varan mesajlarla tartışmaları alevlendiriyorlar. Bunların tek sebebi de bana göre altta kaldım, rezil oldum duygusudur. Ama bundan kurtulmaya çalışırken de haksız oldukları için çok fazla açık verip daha da rezil olmaya başladıklarında olayı başka yönlere çekmektedirler.

    Cahillik okul okumamak demek değildir. Bugün profesör olmuş birçok cahil insan tanıyorum. İlkokul 2-3'ten terk çobanlık yapan ve onun yanında sıfır olduğum çok bilge bir arkadaşım da var. Memlekete her gittiğimde onunla sohbet etmekten o kadar zevk alırım ki.

    Önemli olan bilmediğini yada yanlış bildiğini bilmektir. Böyle insanlar cahil olamazlar. Ama bunu bilmiyorlarsa sorun o zaman tırmanıyor işte.


    Ne dersiniz kafama vurmaya devam etsem mi acaba?



    Acikca soyleyeyim hocam gecen soyle dusundum CHATIN hocam POSTACIK hocam ENGIN hocam STORM BRINGER ve suan adini hatirlayamadigim bir kac arkadasim yada abim iyikide P880 almislar inanin boyle dusundum ve bazen herkese yardimci olabilme icgudunuz ve temponuz beni bile yoruyor ve suclu sizsiniz sizden biseyler ogrendikce telefona daha fazla yukleniyorum ve telefondan karsilik bulamadigim zaman yine direk size geliyorum ogretmeseydiniz abi bukadar herseyi sizde ....... kendinizi dovmeyide hatirimiz icin birakin artik imla ve noktalama icin simdiden ozur telden yaziyorum ve isinacak diye paranoya durumum devam ediyo abi....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    bugün ekran koruyucularım yurt dışından geldi 2 kez alım yapmıştım birisinde yanlışlıkla turkey yerine beqium yazmışım ve mail atmıştım adamlar adresi düzeltmişler göndermişler diğerinide düzgün adresle almıştım, her bir pakette 6 adet var ve hoperlör deliği kamera deliği ve sensör deliği mevcut bir tanesini kullandım gayet güzel oturdu, diğer paketi açmadım bana maliyeti 10 tl gibi bir rakam oldu, ben yurt dışıyla falan uğraşamam elinde fazla olandan basar parayı alırım diyen ve isteyen olursa adresine kargo alıcıya ait gönderebilirim (kargo ücreti de en az 10-15 tl tutar bilginize, artık arkadaş hatırına kargoya teslim etmek içinde arabamla giderim oda benden olur.) tabi önce eft/havale ile 10 tl. almam gerek. yok kalsın diyen olursa zaten kendim kullanacağım ilereride lazım olacak.

    Ben alabilirim engin abi nasil yapsak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliguneyyy

    Hmm teşekkür ederim peki bu güncellemeyi hangi yoldan nasıl yapıcaz? ne yüklemem gerek, dosta boyutu hakkında bilginiz varmı?

    Bir rivayete göre konunun ilk mesajında bazı videolar varmış. İsterseniz, vaktiniz varsa bir bakın. Belki işinize yarayabilir.





    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugay11

    Ustadlar 4.1.2 jb v20c kullaniyorum. Bu versiyonlar icin cekirdek sayisini dusurabilecegimz bi uygulama varmi ? Telefonum rootlu ayrica

    Gear Box sanıyorum sadece ICS'te çalışıyor. JB için geçenlerde Postacik arkadaşımız yazmıştı. Tegra Overclock. Ben henüz denemedim ve Postacik denemişmiydi hatırlamıyorum. Markete göz atabilir yada ücretsiz olarak denemek için interneti bir kolaçan edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_colakoglu

    Acikca soyleyeyim hocam gecen soyle dusundum CHATIN hocam POSTACIK hocam ENGIN hocam STORM BRINGER ve suan adini hatirlayamadigim bir kac arkadasim yada abim iyikide P880 almislar inanin boyle dusundum ve bazen herkese yardimci olabilme icgudunuz ve temponuz beni bile yoruyor ve suclu sizsiniz sizden biseyler ogrendikce telefona daha fazla yukleniyorum ve telefondan karsilik bulamadigim zaman yine direk size geliyorum ogretmeseydiniz abi bukadar herseyi sizde ....... kendinizi dovmeyide hatirimiz icin birakin artik imla ve noktalama icin simdiden ozur telden yaziyorum ve isinacak diye paranoya durumum devam ediyo abi....

    Sizi seviyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugay11


    quote:

    Orijinalden alıntı: tugay11

    Ustadlar 4.1.2 jb v20c kullaniyorum. Bu versiyonlar icin cekirdek sayisini dusurabilecegimz bi uygulama varmi ? Telefonum rootlu ayrica

    Cetin bey?

    Buyrun beniiiim.

    Yukarda cevap yazmıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_colakoglu


    quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    bugün ekran koruyucularım yurt dışından geldi 2 kez alım yapmıştım birisinde yanlışlıkla turkey yerine beqium yazmışım ve mail atmıştım adamlar adresi düzeltmişler göndermişler diğerinide düzgün adresle almıştım, her bir pakette 6 adet var ve hoperlör deliği kamera deliği ve sensör deliği mevcut bir tanesini kullandım gayet güzel oturdu, diğer paketi açmadım bana maliyeti 10 tl gibi bir rakam oldu, ben yurt dışıyla falan uğraşamam elinde fazla olandan basar parayı alırım diyen ve isteyen olursa adresine kargo alıcıya ait gönderebilirim (kargo ücreti de en az 10-15 tl tutar bilginize, artık arkadaş hatırına kargoya teslim etmek içinde arabamla giderim oda benden olur.) tabi önce eft/havale ile 10 tl. almam gerek. yok kalsın diyen olursa zaten kendim kullanacağım ilereride lazım olacak.

    Ben alabilirim engin abi nasil yapsak...

    Hocam aklınızda olsun. Yurtiçi kargo'nun internet sitesine üye olup işlemleri oradan yaparsanız güzel bir indirim yapıyorlar. Ben 7"lik bir tableti kutusuyla birlikte şehir içi 3 TL'ye göndermiştim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

    jelatindir yahu postaya versenya :D o değilde benim bu kutudan çıkan kılıf parçalanmaya başladı. bende bi kılıf düşünüyorum.bu nilkin in özelliği nedir ? ne bilim. en azından arka kapak bi metale falan değse ısınma olayı azalmaz mı acaba

    valla almak isteyen olursa postaylada gönderirim.

    benim kılıf bundan


    nilkin kılıf da gelsin bakalım birinden birisini satarım 25-26 tl civarı almıştım bu kılıfı kesin hatırlamıyorum. alan olursa bir şeyler yaparız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: by_colakoglu


    quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    bugün ekran koruyucularım yurt dışından geldi 2 kez alım yapmıştım birisinde yanlışlıkla turkey yerine beqium yazmışım ve mail atmıştım adamlar adresi düzeltmişler göndermişler diğerinide düzgün adresle almıştım, her bir pakette 6 adet var ve hoperlör deliği kamera deliği ve sensör deliği mevcut bir tanesini kullandım gayet güzel oturdu, diğer paketi açmadım bana maliyeti 10 tl gibi bir rakam oldu, ben yurt dışıyla falan uğraşamam elinde fazla olandan basar parayı alırım diyen ve isteyen olursa adresine kargo alıcıya ait gönderebilirim (kargo ücreti de en az 10-15 tl tutar bilginize, artık arkadaş hatırına kargoya teslim etmek içinde arabamla giderim oda benden olur.) tabi önce eft/havale ile 10 tl. almam gerek. yok kalsın diyen olursa zaten kendim kullanacağım ilereride lazım olacak.

    Ben alabilirim engin abi nasil yapsak...

    Hocam aklınızda olsun. Yurtiçi kargo'nun internet sitesine üye olup işlemleri oradan yaparsanız güzel bir indirim yapıyorlar. Ben 7"lik bir tableti kutusuyla birlikte şehir içi 3 TL'ye göndermiştim.

    üyeyim zaten üstat, ben de geçen istanbulda ki oğluma eski pasaportunu gönderdim 7,99 tl aldılar normalda 13-14 tl alıyorlar paro kartınız varsa onun numarası ilede %25 indirim yapıyorlar.

    ama en kızdığım olay gönderimi adresten alım adrese teslim yaptım o günü saat 15,30 kadar alırız dedikleri kargoyu gelip almadılar ertesi güne kaldı akşam yediye kadar yine bekledim gelen giden yok ertesi günü götürüp kendim verdim ofislerine, bir hafta sonra beni telefonla arıyorlar sizden bir kargo alacaktım bu civardayız fakat adresi bulamadık diyorlar, bende günaydın dedim kargo yerine ulaştı siz daha kargo teslimi için yenimi geliyorsunuz,

    ama şu ana kadar ki çalıştığım kargolar içerisinde yine en iyisi yurt içi ve ups, diğer mng olsun sürat kargo olsun fasafiso çıktılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_colakoglu


    quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    bugün ekran koruyucularım yurt dışından geldi 2 kez alım yapmıştım birisinde yanlışlıkla turkey yerine beqium yazmışım ve mail atmıştım adamlar adresi düzeltmişler göndermişler diğerinide düzgün adresle almıştım, her bir pakette 6 adet var ve hoperlör deliği kamera deliği ve sensör deliği mevcut bir tanesini kullandım gayet güzel oturdu, diğer paketi açmadım bana maliyeti 10 tl gibi bir rakam oldu, ben yurt dışıyla falan uğraşamam elinde fazla olandan basar parayı alırım diyen ve isteyen olursa adresine kargo alıcıya ait gönderebilirim (kargo ücreti de en az 10-15 tl tutar bilginize, artık arkadaş hatırına kargoya teslim etmek içinde arabamla giderim oda benden olur.) tabi önce eft/havale ile 10 tl. almam gerek. yok kalsın diyen olursa zaten kendim kullanacağım ilereride lazım olacak.

    Ben alabilirim engin abi nasil yapsak...

    valla iban nosu veririm özelden 10 tl gönderirsin bende senin vereceğin adrese istersen kargo ile istersen ptt ile taahütlü mektup ile gönderirim. eğer taahhütlü mektup ile göndercek olursam ptt den sorman lazım 50-60 gr ağırlığı var ne kadar ücret alırsınız diye sanırım 5-6 tl de onun için alırlar ama ben yurt içine üyeyim 13-14 tl. yerine 7,99 tl den yurt içi ile gönderebilirim, fakat ücretini benim kredi kartımla ödemem gerekli olduğundan o zaman siz bana 18 tl göndermeniz gerekecek. siz bilirsiniz siz nasıl isterseniz ben öyle yaparım, maksat elimdeki 2 paketten birisi bir arkadaşımızın işini görsün. eğer yok arkadaş ben de ebaya üye olurum derseniz o zaman adresini vereyim siz kendiniz alın evinize kadar da ücretsiz kargo ile gelsin.

    işte adresi ister buradan alın ister benden.
    http://www.ebay.com/itm/190834227704?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 24 Mayıs 2013; 15:32:35 >




  • çok ısınan telefonlar için soğutucu yapmak mümkün aslında, yapımı çok basit,
    hani laptopların altına koyduğumuz fanlı soğutucular var ya, işte öyle bir şey yapılabilinir ama bir tanede power bank almak lazım, işte o zaman ne pili çabuk biter nede telefon ısınır ufak bir fan ile bu iş olur .... şimdi yaratıcı olan bir arkadaş sanırım benim anlattıklarımı bir güzel resimler buraya koyar, çok oyun oynayanlar için biçilmiş kaftan olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    Bu arada yukarda yazmayı unuttum. İmla hataları ile ilgili size karşı yazmamıştım. Daha doğrusu hiç noktalama işareti kullanmadan siz de yazdınız mı hatırlamıyorum. Ama böyle yazan hatta harfleri yutarak yazan çok kişi var.





    Güzel TÜRKÇE' mizi koruyalım lütfen, ben de şahsen noktalamaya ve imlaya çok dikkat etmeme rağmen bazen aceleyle yazdığımda eksik yada yanlış har basabiliyorum.

    o kelimeleri yuvarlayanlarda artık bizleri örnek alıp kendilerini düzeltirler belki. kısmet




  • maşallahhhh maşallahhh, üstat sizin kısanız buysa eğer, uzunlarınız nasıldır kim bilir, siz bir far ayarına gidin bence kısalarınız bile göz alıyor. ayrıca kafanızı tokmaklamaktan da vaz geçin ne olur hem kendinizi hemde bizleri etki altında bırakıp kötü yola sevk ediyorsunuz, bakın yarın öbür gün birimiz maazallah aptal olursa suçlusu siz olursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    çok ısınan telefonlar için soğutucu yapmak mümkün aslında, yapımı çok basit,
    hani laptopların altına koyduğumuz fanlı soğutucular var ya, işte öyle bir şey yapılabilinir ama bir tanede power bank almak lazım, işte o zaman ne pili çabuk biter nede telefon ısınır ufak bir fan ile bu iş olur .... şimdi yaratıcı olan bir arkadaş sanırım benim anlattıklarımı bir güzel resimler buraya koyar, çok oyun oynayanlar için biçilmiş kaftan olur.

    Zihni Sinir abimiz keşke buraya üye olsaydı.

    O da kim diyen arkadaşlarımız Google amcaya sorsunlar. Eminim Google çok güzel anılar anlatacaktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: by_colakoglu

    Acikca soyleyeyim hocam gecen soyle dusundum CHATIN hocam POSTACIK hocam ENGIN hocam STORM BRINGER ve suan adini hatirlayamadigim bir kac arkadasim yada abim iyikide P880 almislar inanin boyle dusundum ve bazen herkese yardimci olabilme icgudunuz ve temponuz beni bile yoruyor ve suclu sizsiniz sizden biseyler ogrendikce telefona daha fazla yukleniyorum ve telefondan karsilik bulamadigim zaman yine direk size geliyorum ogretmeseydiniz abi bukadar herseyi sizde ....... kendinizi dovmeyide hatirimiz icin birakin artik imla ve noktalama icin simdiden ozur telden yaziyorum ve isinacak diye paranoya durumum devam ediyo abi....

    Sizi seviyorum.


    Bilmukabele...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abiler yeni HTC protip tasarımlarım nasıl....
    (Gerçi Çetin Abimiz HTC'ye gıcık olur ama )


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: by_colakoglu

    quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: #NexUs

    Abi artık eski haline dön iyice kayışları kopardın.

    Ya aslında aklım başıma gelsin diye kafama vuruyorum ama, kas kafa hala gelmiyor işte.

    Bu kafaya vurma olayı da sanki biraz kafa yapıyor gibi. Acaba bu üç aylarda bu da günah mıdır dersiniz? Gerçi alkol falan yok. Günah ta olmaması lazım. Neyse.
    Bu sayede yavaş yavaş forumda nasıl yazıldığını çakıyorum gibime de geliyor. Şu dilbilgisi kurallarını da bir bırakabilsem varya, tam forumcu olacağım. Şöyle noktasız, virgülsüz. Hatta boşluk bile bırakmadan. Öyle ya böyle yazacağım bir sorunumu ancak zeki insanlar cevaplayabilecekler. Böylece cevabın doğru olduğuna da emin olacağım. Sorunuma cevap verebilmeleri için önce benim bilmecemi çözüp sorunumu anlamaları gerekecek. Bunu çözen de elbette benim için doğru olan çözümü sunacaktır.




    Hocam telefonunda sorunu olmadigini soyleyen arkadaslara, bilmiyorum farkindaysaniz ya nasil olur, bende var oysaki cabuk isiniyor, oyunlarda kasiyor diye sitem etmiyorumm ben sadece sizin gibi hernekadar telefonu jb den sonra elestirdigim icin benden nefret etsenizde saygidegsr ustatlarima, yogun kullanarakmi sorun olmadigina hüküm veriyorsunuz diye bilgi amacli soruyorum bazen.
    Bunlari neden soyluyorum cunku emekli olmadigimizdan coluk cocuk baktigimizdan iş hayatinin acimasiz kosullariyla mucadele ettigimizden, evde pc den yazma firsati pek olmuyor. malum p880 nimizle foruma giriyoruz cogu zaman. Telefon isinacakta kasmaya baslayacak diye 20 dakika ekran acik kalacak internet acik kalacakta %20 sarz gidecek diye bir paranoya durumuna maruz oldugumuzdan noktalama ve imla durumlarina pek dikkat edemiyoruz her nekadar son kpss de 30 turkce sorusunda 29 dogru yapsakta .......

    90'ların sonlarına doğru başlayan forum hayatımda...
    Tamam taman yazmıyorum. Yine bana kızmadan kısa geçeyim.
    Bugüne kadar sadece alenen küfreden birkaç tane insanımsı yaratığı layık olduğu şekilde forumlarımdan atmak haricinde ve yetkim olmayan bu forumda da başka bir konuda ettiği küfürler ve hakaretler nedeniyle bana gerek kalmadan diğer arkadaşlarımızın gazabına uğrayan bir kişi haricinde, kimseye ne bir kırgınlığım olmuştur, ne de kötü bir söz etmişliğim. Yaptığım en kötü şey kendi sözlerini onlara karşı kullanmak olmuştur, o kadar.

    Burayı okuyan arkadaşlar söylesinler. Şu ana kadar daha önce tartışıp ta daha sonra herhangi bir sorununda, bildiğim halde sorusuna cevap vermediğim tek bir kişi var mı? Tabi emek düşmanı arkadaşımız hariç. Saygısızlığına devam ettiği ve gigabit arkadaşımızdan özür dilemediği müddetçe de cevap alamayacak. En son ve canlı örnek te sizsiniz by_colakoğlu. Şu an itibariyle, hiç alakası olmasa bile sanki sadece sizinle aramızda bir tartışma yaşanıyor gibi görünüyor. Sanki olay tamamen sizinle ilgili gibi ilerliyor. Sanki sırf sizin yüzünüzden ben kafayı yedim. Aslında öyle değil. Sizin gibi davranan, burayı bir çözüm mercii olarak gören daha birçok arkadaş var. Sizi attılar önüme, kendileri de kenara çekilmiş sizi izliyorlar. Tamam siz de durumun bir parçası olduğunuzdan, bunun benim için bir mahsuru yok. Söyleyin bakalım bugüne kadar yaşadığımız tartışmalarda size karşı bir saygısızlığım, hakaret etmişliğim, hatta onları bırakın, sen diye hitap etmişliğim, ikincil tekil şahıs zamirini kullanmışlığım var mı? Sadece beni çok kızdırdıysanız (bakın samimi olarak söylüyorum, size neler yazdığımı da hatırlamıyorum ama kendimi ve neler yazabileceğimi biliyorum) kendi sözlerinizi size karşı kullanmışımdır.

    Kimseye olmadığı gibi size de bir kırgınlığım yok. Zaten olsa sizi muhatap olarak görmeye devam etmem. Bunları niye yaptığınızı da çok iyi anlıyorum. Bunu anladığım için de düşüncelerinizi doğru noktaya odaklamanıza uğraşıyorum. Defalarca anlatmaya çalıştım, anlatamadım ve olaylar bu noktaya geldi. Hoş gelen nokta konusunda da şüpheliyim ya neyse. Tuttuğunuz yol yol değil. Yanlış yapıyor, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Ama bir kişiye 40 kere deli derseniz deli olur misali artık bir yerden sonra da ister istemez kayışları koparttırıyorsunuz.

    Daha önce de yazmıştım. Forumdaki her mesajı okurum. Almam gereken birşey varsa alır, cevaplamam gereken birşey varsa cevaplar, bilmediğim birşey varsa yanıtlarını takip edip ben de öğrenmeye çalışırım. Yanlış bildiğim birşeyin doğrusunu öğrenmekten ve bunu da söylemekten asla ve asla gocunmam. Eksik, yanlış yada doğru bile olsa yanlış anlamaya müsait olan birşey gördüğümde de bilgim dahiline düzeltmeye çalışırım. Bunları yazanların yada daha sonra bu mesajları okuyacak kişilerin belki de zarar görecekleri böyle durumları açıklayınca özellikle genç kesim bunu farklı biçimde algıladıkları için anında savunmaya geçiyorlar ve en iyi savunma saldırıdır sözüne uygun olarak hakaretlere, saygısızlıklara varan mesajlarla tartışmaları alevlendiriyorlar. Bunların tek sebebi de bana göre altta kaldım, rezil oldum duygusudur. Ama bundan kurtulmaya çalışırken de haksız oldukları için çok fazla açık verip daha da rezil olmaya başladıklarında olayı başka yönlere çekmektedirler.

    Cahillik okul okumamak demek değildir. Bugün profesör olmuş birçok cahil insan tanıyorum. İlkokul 2-3'ten terk çobanlık yapan ve onun yanında sıfır olduğum çok bilge bir arkadaşım da var. Memlekete her gittiğimde onunla sohbet etmekten o kadar zevk alırım ki.

    Önemli olan bilmediğini yada yanlış bildiğini bilmektir. Böyle insanlar cahil olamazlar. Ama bunu bilmiyorlarsa sorun o zaman tırmanıyor işte.


    Ne dersiniz kafama vurmaya devam etsem mi acaba?



    Çetin bey
    Artik LG optimus 4x kullanmasamda forumu birakamigimi fark ettim. Diğer bir konuda forumu takip ettiğinden sizlerin ve diğer arkadaslarin yazdillarinida okuyorum ama bakmak ve görmek farkli olduğu gibi okumak ve anlamakta farkli ... Forumlarda okuduklarimizi ne anlamak istersek o şekilde anliyoruz kendi acimdan soyliyeyim at gözlü olup sadece onumu gördüğümü farkediyorum bazen o kadar basit konulari buyutuyoruzki
    Burada hepimiz sanaliz ve sanal bir yardim yapiyoruz ayni anda da insaniz hatalarda yapiyoruz. Sizin acik sozlulugunuz yanlis anlasilabiliyor. Ve türkçe yi ve imla kurallarina dikkat etme bizden dolayi tesekkur ederim. Bu forumu birakamamamin en büyük sebebi sayginin yuksek olmasi
    Yanlis anlasilmak ve anlasilamamk niyetiyle...
    İyi forumlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minik73 -- 24 Mayıs 2013; 16:03:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.