Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.951
Cevap
97
Favori
1.076.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gigabit78

    quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: postacik

    Yine coştunuz, renk getirdiniz foruma...

    Bundan sonra böyle. Yeter artık ya. Resmen bunalıma girdim.
    Ben niye bunalıma giriyorum ki. Onlar girsinler.

    Hem birşey derlerse kıvırma payım bile var.

    Yaşasın kötülük.

    hayırdır hocam neden bu kadar gerildiniz
    şu 6 ay içinde yaşadıklarımı düşününce benimde kayışları koparmam lazım ama şükür forumla ilgili bir şeyler okuyunca rahatlıyorum
    biraz rahat olun tamam bazı arkadaşlar eleştiride roket gibiler
    ellerindekinin telefon olduğunu unutup süper bilgisayar zannediyor
    bilgisayar donanımı hakkında biraz bilgisi olan kişi düşük bir model telefonun ısınmıyorken bu telefonun ısınmasını zaten anlar
    bilgisayar yazılımından biraz anlayan da ram kullanımı hakkında takıntı yaşamaz
    diğer konularda saolasınız siz postacık ve bir kaç kardeşimiz yeterince aydınlatıyorsunuz arkadaşları
    hala problemi olan varsa bırakın istediği gibi at koştursun cevap verdikçe dahada saldırganlaşıyorlar

    Hocam herşeyi başı sağlık, aile, özel hayat. Gerisi boş. Siz bu konuyu açmasaydınız kimse bu cihazı almayacak mıydı, nasıl rom yüklendiği yazılmasaydı, kimse yükleyemeyecek miydi, ben videolu anlatımları yapmasaydım kimse bu işlemleri yapamayacak mıydı? Hepsi faso fiso. Sen yapmazsan başkası yapar, burada yazılmazsa başka yerde yazılır. Daha önce de yazmıştım. Yaptıklarım, anlattıklarım arada kaynayıp gidecek, o zaman niye uğraşıyorum, günlerimi gecelerimi harcıyorum demiştim. Aslında tam olarak öyle düşünmüyorum tabi. Yoksa böyle dediğim halde 1 haftamı o videolara ayırmazdım. Ben kendimi tatmin ediyorum. Bu arada yaptıklarımdan faydalanan birisi olur da teşekkür ederse de işe yarayan, yaptıklarından başka kişilerin faydalandığı bir birey olarak mutlu oluyorum. Hepsi bu.

    Aslında herşey 260. sayfadan sonra başladı. Aslında çok basitmiş gibi görünen, ama en sevmediğim şey olup bana göre dünyadaki en önemli şey olan emeğe karşı yapılan bir saygısızlık ve bu saygısızlığa karşı, bu konudaki arkadaşlarımızın duyarsız tutumları fitili ateşledi. 2. dünya savaşı da aptalca bir nedenden çıkmamışmıydı zaten (yuh be, olayı savaşa da bağladım ya ben artık iflah olmam)

    Evet ben de konunun ilk sayfasını beğenmiyorum, çok eksiği olduğunu düşünüyorum. Bunun için de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bunun için bazı mesajlarımı toparlayıp kolaylık olsun diye alıntı yapmaya hazır hale bile getirdim. Ama ağzımdan "o kadar uğraş verip bilgileri toparladım, niye sayfaya koymadın" diye tek kelime duydunuz mu? Duyamazsınız. Çünkü bırakın tek bir cümle dahi olsa emek vermeyeni, en fazla emek verenlerin bile böyle bir hakkı yok. Sizin ne durumda olduğunuzu da elbette kşmse uzaktan bilemez. Demek bir sorun varki ilgilenemiyorsunuz. Zaten daha önceki mesajlarınızda da bundan bahsetmiştiniz. Bu yüzden de kimsenin üzerinize gelmeye de hakkı yok. Ama bunların hiçbirisi "ne saçma sapan bir sayfa, şunu adam gibi yapsanıza" diye verdiğiniz emeğe saygısızlık etme hakkını veremez. Eğer beğenmiyorsanız daha iyisini siz yapacaksınız. Yapamayacaksanız da kuyruğunuzu kıstırıp oturacak, ona buna saygısızlık edip, ahkam kesip, kastırmayacaksınız. Herşeyden vazgeçtim, ne verdiniz de karşılığını istiyorsunuz? Konuya sizin bir gram faydanız var mı? Eleştiri ile saygısızlığı birbirinden ayırt edecek, edemiyorsanız bunun bilincinde olup ya birşey yazmayacak, yada yazıyorsanız da size yapılan eleştiriyi kabul edeceksiniz.

    Tam bu fitil ateşlenmişken, zaten fitili daha önce ısıtmaya başlayan, yok ısınma, yok donma, yok kasma, yok küfürler, yok üretim hatası, yok bilmem ne diye, aynı kişiler mesaj bombardımanına tutunca benim kayış buna daha fazla dayanamadı. Bende baktım artık ciddi yazılardan kimseye birşey anlatamıyorum, son olarak ciddi bir yazı yazarak, bundan sonra başka yollarla anlatmaya yada onların bize yapıp hergün dalga geçer gibi aynı şeyleri yazdıkları gibi dalga geçmeye karar verdim.

    Valla aslında öylesi daha güzel. Şimdi size bunları anlatayım diye o kadar gerildim ki. Yok ya ben artık ciddi yazmayacağım. Yukardaki mesajları nasıl da daha mutlu yazmıştım.
  • bu lg müşter hiz..den bişe anlamadım..gecen haftadan beri arıyorum.bir parça eksik oda gümrükte gelecek diyorlar..

    az önce aradım tekrar parça bekleniyor..şuan servistede parça yok."gelmesse" değişim yapılacak dedi..21 iş günü içinde

    hani gümrükteydi dedim parça..gecen hafta öyle demiştiniz....BAZEN AKSAYA BİLİYOR DİYOR gümrükteki bir mazeme kaç gün kalabilirki gümrükte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

    http://postimg.org/gallery/a5l7hdea/

    Alın arkadaslar size atıcam dediğim resimler. galeri olarak girilebilir,öbür türlü atamadım

    Ya hocam bu ne kadar kötü resimler öyle? Bu nasıl bir kameradır ya? Tam bir rezalet. Hiç mi diğer cihazların çektikleri resimleri görmediniz. Bir Eos60D, bir D5100, bir Alpha 57 bile çok daha iyi resimler çekiyorlar. Hatta 3310'un kamerası bile daha iyi çekiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: servetxy

    bu lg müşter hiz..den bişe anlamadım..gecen haftadan beri arıyorum.bir parça eksik oda gümrükte gelecek diyorlar..

    az önce aradım tekrar parça bekleniyor..şuan servistede parça yok."gelmesse" değişim yapılacak dedi..21 iş günü içinde

    hani gümrükteydi dedim parça..gecen hafta öyle demiştiniz....BAZEN AKSAYA BİLİYOR DİYOR gümrükteki bir mazeme kaç gün kalabilirki gümrükte



    En sık söylenen yalanlar sıralamasını yapacak olursak:

  • Okudum kabul ettim.
  • 18 yaşından büyüğüm.
  • Ödemenizi haftaya yapacağız.
  • Müdür Bey'ler toplantıdalar (yada şirket dışındalar) efendim. Bir notunuz varmıydı?
  • Gelince ben kendisine iletir sizi aramasını sağlarım efendim.
  • 10 dakika sonra ......
  • Sistemde arıza var.
  • Genel müdürlük onay vermedi.
  • Mallar gümrüğe takıldı. Bu hafta sonu çekilecek.
  • Sizin ürün gümrükteki mallar arasında çıkmadı, diğer partiyle geliyormuş.


    Buna göre benim listemde LG bu konuda bayağı bir aşağıda kalmış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: Emrah1245

    quote:

    Orijinalden alıntı: kagan55kagan

    forumu sureklı takıp edıyorum sureklı yazmasamda.ben sahsı fıkırlerımı ıletmek ıstıyorum(telıme degısım kararı cıkdı nexus beklıyorum aynısı gelırse dırek satıcam)

    -telefonda ısınma problemı dıyorlarr evet her telefonda oldugu gbı bundada var ama asırı deıl.
    -kamerasına laf edılıyor kamerasıda bence gayet guzel
    -oyunlarda donma falan dıyorlar sahsen bende hıc donma gbı bı durum soz konusu olma(ısınma var ve oturup pcdekı gbı 1 saat oyun oynamıyorum max 20dk)
    -lakın gel gelelım tasarımı sorunlu. ekrana toz alması cozulemedı benımkınde. 2 kere parca deıstı ve toplamda 6 kere servıse gıttı. ama yok arkadas o toz ılla gırıyor. en son geldıgınde boyle kullanayım dedım 1 haftada yıne ekran doldu tozla.
    -sarzı bana 1 gun hertulu yetıyor 2 gun de kullandıgım oldu cok kere.
    -jb ıle ram kullanımı arttı fakat bunun bence sarza yada performansa etkısı olmadı. hatta estetık acıdan daha cekıcı bır hal aldı. gecısler daha akıcı oldu.tek sıkıntı arama ekranında ekran kararmasıydı oda cozuldu zaten gızlı menuden.

    not: farklı rom hıc kullanmadım. hep orjınal guncellemelerı kullandım. ekrana toz almasaydı eger degıstırmek ıstemezdım. nexus 4ude pek ısteyerek almıyorum fakat bezdım artık toz olayından. 5 ayda 6 kere servıs ne demekdır arkadas?

    umarım faydalı olmusumdur. ha dersenızkı alalımmı fıyata gore alınacak telefon ama ben olsam s3 yada note2 alır keyfıme bakardım.

    Hocam hayırlı sabahlar. Geçmişolsun sizin adınıza üzüldüm :( ama size şunu söylemek isterim yazınızda nexus u isteyerek almıyorum demişsiniz bence kullanmadan böyle bir yorum yapmayın inanın kullanmaya bşlayınca keşke daha önceden bu telefonu alsaymışım dedirtecek kalitede ben yorumunuzu okudum ve şahsi fikrimi belirtmek istedim benim için hiç tartışmasız piyasanın en iyi ve önde gelen bir telefonuna sahip olacaksınız ben bu yorumu dikkate alın derim ;)

    Emrah1245 arkadaşım lütfen bu mesajımı üzerinize alınmayın. Kesinlikle size karşı yazmıyorum. Son günlerde çok fazla popüler olmaya başladı bu Nexus4, bunun için yazıyorum. Sanki Nexus4 gelecek tüm dertler bitecek gibi bir hava var. Daha sonra hayal kırıklığı yaşanmaması için bazı uyarılarda bulunacağım.

    Nexus 4 deniliyor. Yazılım desteği anlamında daha iyi bir cihaz olması mümkün değil. Ama Nexus 4'ten önceki Nexus'larda da durum aynı. Yani eski, günümüze nazaran daha zayıf özelliklere sahip Nexus'lar bile en iyi yazılım desteğine sahipler.
    Kaldı ki LG'yi tercih eden kimsenin yazılım ile işi olamaz. Ben bu telefonu (4X) görür görmez yaptığım araştırmada ilk öğrendiğim şey bu sabıkasıydı. Daha önce de itiraf etmiştim. LG desteği beklemiyordum zaten ama Custom olarak desteğinin bu kadar zayıf kalması benim en büyük hayal kırıklığımdır. Ama tabiki bunun için LG'yi suçlayamıyorum. Bile bile lades dediğim için kendimi suçluyorum.

    Şimdi yazılım desteğini bir kenara bırakacak olursak;
    Ekran sorunu:
    Nexus 4'ün ekranı ile 4X'in ekranını nasıl karşılaştırabiliyorsunuz? Renkler o kadar berbat ki. Belki ayrıntıları iyi farkedememeyen gözler için iyi gelebilir. Ama telefonları yan yana koyup aynı resmi açtığınızda aradaki fark o kadar bariz ortaya çıkıyor ki, farketmemek mümkün değil. Nexus4 konusunda da mutlaka bunun çok tartışması yapılmıştır. Ekran renk kalibrasyonu için haftalarca uğraşılıp Kernel'ler, kalibrasyon uygulamaları v.s. yazıldı. Bunları can sıkıntısından yapmadılar herhalde. Son durumda oldukça ilerleme kaydedilmişti ama yine de yeterli olmadığı için arkadaşım daha fazla dayanamayıp, bu renk ve ısınma sorunları yüzünden telefonu elinden çıkarttı. Şu ana kadar yan yana koyup test ettiğimiz cihazlar arasında, HTC OneX+ haricinde, bizim ekrandan daha iyi bir ekran görmedim ben.
    Şimdi bu Nexus 4'ü seçen arkadaşlar daha iyi bir ekrana mı sahip oluyorlar?

    Isınma sorunu:
    Nexus4'te de var. Hatta daha ilk geldiği günlerde en çok konuşulan sorun buydu. Telefonun arka kısmının cam olması sebebiyle falan çok ısındığı söyleniyordu. Ama sonuçta telefon ısınıp elinizi rahatsız ediyordu. Şimdi bu üretim hatası sınıfına girmiyor mu? Madem cam yüzünden ısınıyor niye cam yaptılar?
    Ayrıca bilen arkadaşlar lütfen cevaplasınlar. Cam mı daha hızlı ısınır yoksa incecik plastik mi? Pardon cam derken arka kapağı direk camdan değil, bir kapağın üzerine kaplama olarak cam yapılmıştı diye hatırlıyorum. Yani tek bir katman da değil, farklı maddelerden oluşmuş birkaç katman.
    Şimdi Nexus 4 ile değiştiren arkadaşlar ısınma sorunundan mı kurtuluyorlar?

    Bellek sorunu:
    Aldığınız cihaz 16GB'lık bir cihaz olacak (Belki de 8 ama biz 16 üzerinden gidelim). Herhangi bir artırma imkanı varmı? Hayır, bu mümkün değil. Ama bizim cihazlarımızda bırakın yasal olarak belirtilen 32GB'ı, 64GB kart okutturan arkadaşlar bile vardı. Daha fazla bellek ihtiyacınız vardır yada yoktur, o önemli değil. Eğer hayır önemli diyorsanız ben de benim için de oyun önemli değil derim o zaman.

    TV Out sorunu:
    MHL Adaptör ile bizler telefonumuzu TV'ye bağlayabiliyoruz. Nexus 4 ile bunu yapmak istiyorsanız üzgünüm.

    Şimdilik aklımda olanlar bunlar dı. Daha fazla bilgi için Nexus 4 konusuna bakabilirsiniz.


    Bu yazdıklarımdan, hiç kimse Nexus 4 alınmaz, beş para etmez, tü-kaka gibi anlamlar çıkartmasın. Eğer ihtiyaçlarınıza yanıt veriyorsa dört dörtlük bir cihazdır. Aynı bizim cihazlarımızın bizim ihtiyaçlarımızı karşıladığı gibi.

    Edit:
    Hay Allah, bu mesajım biraz ciddi olmuş ya. Eğer rahatsızlık verdiysem özür dilerim.


    Çetin bey yorumunuza saygı duyuyorum fakat okuduktan sonra eksik bilgiye sahip olduğunuzu düşünüp müdahale etme gereği duydum yanlış anlamayın ben 19 yaşında öğrenci ve kendi halinde bir insanım amacım sizi küçük düşürmek veya sizi zor durumda bırakmak kesinlikle değil ama madem bir bilgi verilecek doğru verilsin bende aylarca 4x konusunu takip ettim bu telefonu çok yakın çevreme sürekli tavsiye ettim bilmiyorum hatırlıyomusunuz neyse ben söyleyeceklerime geçeyim kesinlikle demek isteğim nexus 4 Lg p880 den çok daha iyi bir telefondur demek değil telefonun güzelliği kullanışlılığı kişisel bir meseledir kişiden kişiye farklılık gösterir hangi telefon benim ihtiycımı tam karşılıyorsa o en iyi telefondur ama iki telefonu yan yana koyduğumuzda ben nexus 4 ü bir adım önde buluyorum.

    Öncelikle nexus 4 sizinde belirttiğiniz gibi en güncel sürüme sahip ve bu iki belkide üç yıl daha bu şekilde devam edecek herkes bunun farkında en azından bu telefona sahip olduğunuzda güncelleme alacakmıyım bize ne zaman gelecek gibi sorularınız olmayacak çıkan ilk güncellemeyi bu telefon alacak.

    Kesinlikle Nexus 4 te bir ekran sorunu olduğunu düşünmüyorum defalarca karşılaştırmalar izledim sizin anlattığınız karneller samsung un amoled ekranın ekranın doymuş renklerine ulaşma çabasından başka birşey değil evet nexus la diğer telefonlar arasında fark olabilir ama bunun tek sebebi Nexus ta IPS ekran kullanılıp renklerinin olduğu gibi canlı olmasıdır renkler doyurulmamış gerçekte ne ise ekrana o yansıtılmıştır.

    Isınma sorununa gelecek olursak bu sadece Nexus veya p880 e has bi sorun değil bu son zamanların tüm akıllı telefonlarında mevcut ama nexus ta fazla hissedilmesinin sebebi Cam yüzeyin ısıyı emiş gücüne sahip olmasıdır aksi halde batarya zarar görür zaten işlemci boyutu 28 nm oldukça küçük bu da daha az ısınma demek zaten daha çok ısındığı için değil daha çok hissedildiği için bu konu bi spekülasyona dönüştü bunuda isteyen insanlar kılıf yoluyla halledeiliyorlar zaten yeterki istedikleri telefon nexus 4 olsun.

    Bellek için bir sorun derseniz orda bende haklısınız çetin bey bu denli donanıma sahip bir cihazı böyle bir özellikten mahrum bırakmak büyük yanlış derim.

    Tv ye bağlama konusundada siz adaptörden bahsetmişsiniz ama nexus zaten wifi yoluyla smart tv lere kablosuz bağlanmakta :)

    Bunların yanında Nexus un sahip olduğu donanım da cabası S4 Pro krait işlemci,2 gb ram vs. zaten cihaz optimus g nin ikizi diyebiliriz.

    Tekrar söylüyorum amacım p880 i kötülemek değil ama bana göre p880 den her yönde daha avantajlı bir telefon olduğu gerçek.

    Hayırlı forumlar diliyorum :)
  • İNANAKMI




  • Bu resimler antalya müzesinde çekilmiştir.tamam resimler bunlar ama isterseniz birde alıcı gözüyle bakalım
    evden çıktım şarzım %99 idi müzeye vardım %95 falandı. müzede bi iki saat gezdim. 256 tane foto çekmişim.pek silmedimde.ve şarjum %15 e düştü.yusuflaya yusuflaya ben o şarjı gece 11 e kadar götürdüm.Trabzon maçı falan vardı o yüzden eve dönememiştim.Ayrıca bana kalırsa batarya değişimli kullanmak çok aptalca.günde 1 defa yedek bataryayı değiştirseniz bu 2 günde 3 defa arka kapağı açmak demek.buda senede aşşağı yukarı 400 defa kapak sök tak demek. Tamam telefonun arka kapağı çok iyi bişe değil ama NFC anteni var. nitekim pahalı ve dikkat edilmesi gereken bişey.
    FOTOGRAFlara gelince. ORTALAMA ama üstü değil kesinlikle. Bence tek artısı odak noktasını seçebiliyor olunması.2.4 diyafram olduğu okumuştum.evet ister d3100 ister 600d pro makineler deyin günlük çekinde kullanıcağını diyafram zaten 2-4 arasındadır.Bence kameranın görüş açısı yeterli olmasına rağmen buram buram noise var. iso 400 sabitti bu fotoları çekerken.açıkcası makinanın iso sınıflandırmasını bilmiyorum,100*200*400 var ama otomatikçe kaça kadar.fikrim yok.Şimdi dersiniz ki NOISE ne alaka. bu makine pro mu. evet noise alaka.5 yıl kullandığım k790i bundan iyi çekiyo.ayrıca resim boyutlarını da beğenmedim.açıkca söyleyebilirim.FOCUS da yavaş.hatta yavaş ötesi. ama HD video kaydına dicek lafım yok. az daha focuk iyileştirirlerse her ihtiyaca cevap verebilir. Bİ İnna.İNDİA çekemeyiz ama,bizim damdan çekiceğimiz klipte anca bunun vericeği formata yakışır olur zaten. yani bize göre yeterli :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: servetxy

    bu lg müşter hiz..den bişe anlamadım..gecen haftadan beri arıyorum.bir parça eksik oda gümrükte gelecek diyorlar..

    az önce aradım tekrar parça bekleniyor..şuan servistede parça yok."gelmesse" değişim yapılacak dedi..21 iş günü içinde

    hani gümrükteydi dedim parça..gecen hafta öyle demiştiniz....BAZEN AKSAYA BİLİYOR DİYOR gümrükteki bir mazeme kaç gün kalabilirki gümrükte



    En sık söylenen yalanlar sıralamasını yapacak olursak:

  • Okudum kabul ettim.
  • 18 yaşından büyüğüm.
  • Ödemenizi haftaya yapacağız.
  • Müdür Bey'ler toplantıdalar (yada şirket dışındalar) efendim. Bir notunuz varmıydı?
  • Gelince ben kendisine iletir sizi aramasını sağlarım efendim.
  • 10 dakika sonra ......
  • Sistemde arıza var.
  • Genel müdürlük onay vermedi.
  • Mallar gümrüğe takıldı. Bu hafta sonu çekilecek.
  • Sizin ürün gümrükteki mallar arasında çıkmadı, diğer partiyle geliyormuş.


    Buna göre benim listemde LG bu konuda bayağı bir aşağıda kalmış.





  • 20 iş günü bekletip değişimi yapacaklar ozamn büyük ihtimal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrah1245

    Çetin bey yorumunuza saygı duyuyorum fakat okuduktan sonra eksik bilgiye sahip olduğunuzu düşünüp müdahale etme gereği duydum

    Sorun olup olmaması değil, böyle bir durumun olup olmaması önemli diye düşünerek, ben neler yazmıştım bir bakalım:
    Nexus'ta Yazılım sorunu var mı? Yok. Size göre de yok.
    Nexus'ta ısınma var mı ? Var. Size göre de var.
    Tek başına bakıldığında ekranlar arasında fark var mı? Yok. Size göre de yok.
    Yan yana koyup bakıldığında ekranlar arasında fark var mı? Var. Size göre de var (diye düşünüyorum, çünkü birşeylerin olmadığını biliyorsunuz)
    Harici bellek yuvası var mı ve bu önemli mi? Yok ve önemli. Size göre de yok ve önemli.
    Harici bellek olmaması bir sorun mu? Bellek ile işi olmayan biri için hayır. Size göre de hayır.
    MHL ile TV'ye bağlanıyor, HD görüntü ve ses aktarılıyor mu? Hayır. Size göre de hayır.
    Smart TV'si olmayanlar Wifi üzerinden görüntü aktarabilir mi? Hayır. Size göre de hayır olduğuna eminim.
    İşlemcisi için, 2GB ram için kötü diyen oldumu? Hayır. Size göre de hayır.
    P880'i kötü mü? Hayır. Size göre de Hayır.
    Nexus 4 alınmayacak bir cihaz mı? Beklentiye göre değişir. Bana göre hayır. Size göre de hayır.

    Burada herhangi bir eksik bilgi, birbirimizden bir farkımız var mı? Görüldüğü kadarıyla yok.

    Ekran konusunda çok ufak bir pürüz var. O pürüzü de şöyle giderelim.
    Eğer ekran ile ilgili bir sıkıntı yoksa, niçin o kadar uğraşılıp, Kernel'ler, ekran kalibrasyon uygulamaları v.s.'ler yapıldı. Demek ki bir sıkıntı var. Bu sıkıntı bu telefon kullanıcılarının %90'ını rahatsız etmiyordur, orası ayrı. Isınma da beni rahatsız etmiyor.

    P880 konusunda benimle aynı şeyleri düşünmeyenler, onun yerine alacakları Nexus 4 ile ilgili de benimle aynı düşünmemeleri gerekiyor. Eğer düşünüyorlarsa ortada yanlış bir durum var demektir. Benim siyah dediğime bir yerde beyaz, diğer yerde siyah derlerse o olmaz. Nesrin Topkapı'yı geçmiş olurlar.
    Bana göre bunların hiçbirisi telefonu yerden yere çalmak için yeterli olmadığına göre, onlara göre yerde bulunsa eğilip te alınmayacak bir cihaz olması gerekiyor.

    Her zaman yazarım. İhtiyacınıza cevap veren ne varsa sizin için yeterlidir, cevap vermeyen de uzay mekiği olsa yetersiz kalır.

    Aramızda mantık-felsefe dersleri okuyanlar var mı? Mantığım iyidir ama durumlara biraz da felsefik olarak mı baksam acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 23 Mayıs 2013; 14:00:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

    Bu resimler antalya müzesinde çekilmiştir.tamam resimler bunlar ama isterseniz birde alıcı gözüyle bakalım
    evden çıktım şarzım %99 idi müzeye vardım %95 falandı. müzede bi iki saat gezdim. 256 tane foto çekmişim.pek silmedimde.ve şarjum %15 e düştü.yusuflaya yusuflaya ben o şarjı gece 11 e kadar götürdüm.Trabzon maçı falan vardı o yüzden eve dönememiştim.Ayrıca bana kalırsa batarya değişimli kullanmak çok aptalca.günde 1 defa yedek bataryayı değiştirseniz bu 2 günde 3 defa arka kapağı açmak demek.buda senede aşşağı yukarı 400 defa kapak sök tak demek. Tamam telefonun arka kapağı çok iyi bişe değil ama NFC anteni var. nitekim pahalı ve dikkat edilmesi gereken bişey.
    FOTOGRAFlara gelince. ORTALAMA ama üstü değil kesinlikle. Bence tek artısı odak noktasını seçebiliyor olunması.2.4 diyafram olduğu okumuştum.evet ister d3100 ister 600d pro makineler deyin günlük çekinde kullanıcağını diyafram zaten 2-4 arasındadır.Bence kameranın görüş açısı yeterli olmasına rağmen buram buram noise var. iso 400 sabitti bu fotoları çekerken.açıkcası makinanın iso sınıflandırmasını bilmiyorum,100*200*400 var ama otomatikçe kaça kadar.fikrim yok.Şimdi dersiniz ki NOISE ne alaka. bu makine pro mu. evet noise alaka.5 yıl kullandığım k790i bundan iyi çekiyo.ayrıca resim boyutlarını da beğenmedim.açıkca söyleyebilirim.FOCUS da yavaş.hatta yavaş ötesi. ama HD video kaydına dicek lafım yok. az daha focuk iyileştirirlerse her ihtiyaca cevap verebilir. Bİ İnna.İNDİA çekemeyiz ama,bizim damdan çekiceğimiz klipte anca bunun vericeği formata yakışır olur zaten. yani bize göre yeterli :D

    Hocam ben Inna ile klip çektim zaten. Birisi Bootloader konulu bir klipti. Gerçi orada Semih gibi yedek sanatçıydı. Adel'in yerine klibe girmişti.
    CWM Recovery nasıl yüklenir klibinde de başroldeydi.
    1. sayfada izleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: servetxy

    quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: servetxy

    bu lg müşter hiz..den bişe anlamadım..gecen haftadan beri arıyorum.bir parça eksik oda gümrükte gelecek diyorlar..

    az önce aradım tekrar parça bekleniyor..şuan servistede parça yok."gelmesse" değişim yapılacak dedi..21 iş günü içinde

    hani gümrükteydi dedim parça..gecen hafta öyle demiştiniz....BAZEN AKSAYA BİLİYOR DİYOR gümrükteki bir mazeme kaç gün kalabilirki gümrükte



    En sık söylenen yalanlar sıralamasını yapacak olursak:

  • Okudum kabul ettim.
  • 18 yaşından büyüğüm.
  • Ödemenizi haftaya yapacağız.
  • Müdür Bey'ler toplantıdalar (yada şirket dışındalar) efendim. Bir notunuz varmıydı?
  • Gelince ben kendisine iletir sizi aramasını sağlarım efendim.
  • 10 dakika sonra ......
  • Sistemde arıza var.
  • Genel müdürlük onay vermedi.
  • Mallar gümrüğe takıldı. Bu hafta sonu çekilecek.
  • Sizin ürün gümrükteki mallar arasında çıkmadı, diğer partiyle geliyormuş.


    Buna göre benim listemde LG bu konuda bayağı bir aşağıda kalmış.





  • 20 iş günü bekletip değişimi yapacaklar ozamn büyük ihtimal

    Değişim yada iadelerde yasal sürenin tadını çıkarmadan işlem yapan bir servis görmedim ben.

    Artık nasıl bir tat ise o, bir türlü vazgeçemiyorlar. Bir servisimiz de yok ki biz de tadını çıkartalım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: servetxy



    İNANAKMI






    Yav o değil de Xiaomi nin yeni modelinde 80binli rakamlar var. Yuh diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: servetxy

    bu lg müşter hiz..den bişe anlamadım..gecen haftadan beri arıyorum.bir parça eksik oda gümrükte gelecek diyorlar..

    az önce aradım tekrar parça bekleniyor..şuan servistede parça yok."gelmesse" değişim yapılacak dedi..21 iş günü içinde

    hani gümrükteydi dedim parça..gecen hafta öyle demiştiniz....BAZEN AKSAYA BİLİYOR DİYOR gümrükteki bir mazeme kaç gün kalabilirki gümrükte



    Ustam sizin sikayetiniz neydi ? Sizde.tozicinmi gonderdiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ben onları izledim. telefonum 1 haftalık falan olduğu için garanti bozucak hiçbişe istemiyorum. şu an codegen rom en stabil olan deniyor. bu romu kullanan kimsenin şikayeti yok telefondan,her alanda iyileşmiş deniyo. ama ben bu işe girmek istemiyorum.malum telefon yeni ve toz vs gibi bi problemle karsılasırsam garantiye gidebileyim.şu an ısınmanın yanında sadece telefonla konusurken bi dıt dıt dıt sesi geliyo arkadan o var ama anlamış değilim. neyse hayırlısı
  • arkadaslar 1000tl limitim var daha yukarısı imkansız gibi alınabilecek en iyi telefon bumudur yardımcı olrmusunuz?
  • Evet arkadaslar. Az önce LG yi aramış bulunmaktayım.kusura bakmayın yapabilsem türkiye değil de yurtdışındaki bi temsilciyle görüşürdüm ama beceremedim.sorularım şumlar oldu. Telefon ics de güzeldi JB ye geçirdim takılmaya basladı. Isınıyo. Performansı düşüyü.Cevap şu. Telefonu satarken stabil şekilde satıyoruz,yüklediğini programları gözden geçirin.ısındıkça performans düşüşü yaşanabilir.isterseniz teknis servis sizi İCS ye döndürebilir.SORU: JB için güncelleme ne zaman çıkar CEVAP Bilmiyoruz gardaş bide elin kölesiyik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

    evet ben onları izledim. telefonum 1 haftalık falan olduğu için garanti bozucak hiçbişe istemiyorum. şu an codegen rom en stabil olan deniyor. bu romu kullanan kimsenin şikayeti yok telefondan,her alanda iyileşmiş deniyo. ama ben bu işe girmek istemiyorum.malum telefon yeni ve toz vs gibi bi problemle karsılasırsam garantiye gidebileyim.şu an ısınmanın yanında sadece telefonla konusurken bi dıt dıt dıt sesi geliyo arkadan o var ama anlamış değilim. neyse hayırlısı

    Allah iyiliğini versin emi.


    Biraz önce Codegen ve Everest'in salak kasalarıyla ilgili bi atraksiyonlarım olmuştu. Şimdi siz de Cyanogen yerine Codegen yazınca attığım kahkahaya Bilgi İşlem Müdürü odama geldi ne oluyor diye?



    O dıt dıt sesinin de ne olduğunu bir hayal edebilsem kesip seni de kurtaracağım ama hayal gücüm zayıf işte.

    O videoları da yap diye izle demedim ama. Inna'nın performansını gör diye dedim.
  • finaller yaklaşoyo codegen modegen hepsi karışır herşey de olur :D o ses e gelince çok basit hemen simulasyon yapalım :D telefonunu tv nin yanına getir.dıt dı dıt diye ses çıkar tv den. aynısı benim hoparlörden geliyo.tabi odamda falan konusurken.dışarda da geliyodur da gürültüden duymuyorum heralde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Optimus4x06

    arkadaslar 1000tl limitim var daha yukarısı imkansız gibi alınabilecek en iyi telefon bumudur yardımcı olrmusunuz?

    Bu forumun yarısı bu telefondan şikayetçi, yarısı değil. Birkaç arkadaşımız da bunun yerine S4, S3, One X, Xperia Z almadıkları için çok pişmanlar. Bazı arkadaşların telefonları da değişim yapılamadığı için Nexus 4 ile değiştirildi.
    Buna göre:
    Forumun yarısı size alma diyecek. Diğer yarısı da al diyecek. Bu yüzden işin içinden çıkmanız mümkün değil.
    En iyisi siz ne yapın biliyormusunuz? Alabileceğiniz fiyatlara sahip olan cihazların bir listesini yapın. Sonra da bu cihazlar arasındaki en iyi olanını alın. Ama sonra alamadığınız bir cihazı öne sürerek keşke onu alsaydım diye dert yanmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 23 Mayıs 2013; 15:03:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: Optimus4x06

    arkadaslar 1000tl limitim var daha yukarısı imkansız gibi alınabilecek en iyi telefon bumudur yardımcı olrmusunuz?

    Bu forumun yarısı bu telefondan şikayetçi, yarısı değil. Birkaç arkadaşımız da bunun yerine S4, S3, One X, Xperia Z almadıkları için çok pişmanlar. Bazı arkadaşların telefonları da değişim yapılamadığı için Nexus 4 ile değiştirildi.
    Buna göre:
    Forumun yarısı size alma diyecek. Diğer yarısı da al diyecek. Bu yüzden işin içinden çıkmanız mümkün değil.
    En iyisi siz ne yapın biliyormusunuz? Alabileceğiniz fiyatlara sahip olan cihazların bir listesini yapın. Sonra da bu cihazlar arasındaki en iyi olanını alın. Ama sonra alamadığınız bir cihazı öne sürerek keşke onu alsaydım diye dert yanmayın.



    aynen teşekkür ederim ne olur ne olmaz uzak duralım ozmaan biraz daha sabredip s3 alıyım .
  • 
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.