Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (1197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.951
Cevap
97
Favori
1.076.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hangi ulkeden indirdiğiniz önemli değil , evet kardeşimkullanmaya devam ediyor şuan için sıkıntı yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumun bir kac sorunu var, bu sorunlardan sonra ne kadar telefon denilir bilmiyorum ama, yardimlarinizi bekliyorum.
    1) Hat/sim gormuyor. Metrodan ciktiktan sonra bir anda gitti daha da gelmedi. Icini acip soketleri anteni kontrol ettim sıkıntı yok. Yazilimsal oldugunu dusunmuyorum 6 aydir kullandigim rom yuklu çünkü.
    2) Mikrofon ara ara calismiyor. Bu gorusme kaydedici programdan veya romdan olabilir. Aramayi aciyorum sesim gitmiyor, ariyorum sesim gitmiyor. Tekrar aramam herekiyor mutlaka.
    3) Arka kamera calismiyor. Yesil ekran verip kapaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde p880 için batarya olupta satmak isteyen var mı ? Elimdeki batarya yarım günü çıkartmıyor artık. Satacağınız pil ölü olmamalı.
  • Arkadaşlar benim cihazımda ana ekrana dönüşü sağlayan , geri gelmeyi sağlayan tuşların bulunduğu alan çalışmıyor.Ne ışıkları yanıyor ne bir tepki veriyor.Sadece kilit açıp kapatırken ışığı yanıyor.Bunun çözümü var mı geri dönmemi sağlayacak bir kısayol benzeri özellik varmı?
  • @tugay11
    Arkadas bana 2 adet ucretsiz batarya gonderdi. Kendisine buradan da cok tesekkur ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde beyaz p880 var sorunu kendılığinden acıp kapanıyor uzun suredır kullanmıyorum dıs ekranda catlak vardı ama kullanıma engel degıl sanırım anakartından kaynaklı bı sorunu var satmak ıstıyorum fıyatım 120 tl izmir içi teslim öncelik 5552122297 den ulaşırsanız foruma cok gıremıyorum
  • arkadaslar benim p880 hd 4x sim kart okumuyor neden imei yok bilgisayardan guncellenince duzeliyormus dogrumu cunku yeni sim kart yuvasi taktim bisey olmadi yine ayni yardim ederseniz sevinirim tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musteaTR M kullanıcısına yanıt
    Hocam nvdia nin sucu baska hicbirsey degil piyasaya girdi islemci cikarsi destegini cekti sonra baska islemci cikardi bazi firmalar onu kullansi ondan da destegini cekti sonra yeni bir islemci daha cikaracagini duyurdu fakat twlefon piyasasinda tutunamaz.Yani diyecegim odur ki bu twlefon deneme amacli cikarilan bir telefon.Optimus serisinin nin ilk temeli.Optimus g ile baslayan LG nin seruveni g2 de yukseldi.G2 kullaniyorum xiaomi rom yukledim inanilmaz.akici.Fakat bu saatten sonra lenovo alirsam alirim.Ya da meizu veya xiaomi.Ne varaa cinlilerde var :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar benim p880 hd 4x sim kart okumuyor neden imei yok bilgisayardan guncellenince duzeliyormus dogrumu guncellemeyi bilgisayardan.yapamadim yeni sim kart yuvasi taktim bisey olmadi yine ayni yardim ederseniz sevinirim tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BreakBeaT

    @tugay11
    Arkadas bana 2 adet ucretsiz batarya gonderdi. Kendisine buradan da cok tesekkur ederim :)


    Biri fazla ise verebilir misiniz veya elinde batarya olan arkadaşlara duyurulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutusundan çıkardığım günü hatırlıyorum.Öğle arası kargodan gelmiştide işten eve gelmiştim,hemen kullanmak için. Sonra hüsran tabi. Arama yapmak için bile 10sny bekletiyordu,batarya gözümün önünde bitip gidiyordu.. Sattım.
  • Bu telefona nasıl imei atılır bilen yok mu. Benim imei uçmuş durduk yere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. P880 aldım. V10F yüklü. V20D güncellemesi varmış, onu yüklemek için LG Suite yükledim fakat güncelleme her seferinde %5'te takılıyor. Ekran görüntüsü paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
    Bu mesaja eklenen görseller:

  • Arkadaslar p880 bataryasi olan var mi. Olanlar benimle irtibata gecebilir mi. Orjinalse ucretini de veririm yalniz sifir batarya ariyorum.
    Ikinci olarak benim alt geri home ve secenekler tusu tamamen gitti. Boyle sorunla karsilasan oldu mu baska.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar P880 var elimde ama bir sorunu var Arama ekranında bir kişiyi arağımda ekran komple kararıyor karçı taraf kapatmadan hiç bir şekilde açılmıyor ama her zaman yapmıyor bunu çözümü nedir bilen varmı telefonda root felan yok.
  • merhabalar bende lanet gelsin ki lg kullaniyorum sorun bendede oldu ucak moduna almistim bi anda düzelteyim dedim yok hic bir türlü geri gelmedi.imei falan nasil kontrol ederiz ben bi kod yazdim ama imei bos cikti onla mi alakali nasil yapabiirim yardim ederseniz cok mutlu olurum.
  • iphone6 aldım, arkadaş dediki 50tlye bana sat, yok dedim daha çekiçle kıracağım onu duvardan duvara atacağım öyle kolay kurtulamaz benden,
  • selam gençler
    Telefon açılmıyor
    Sw upgrade pleasr wait diyor ne yapmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Downloade mode da acip lg flash tool uzerinden yazilim guncellemesi ya da yazilim kurtaa yapin duzelir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    Sen hala yaşıyo musun sis perdesi.

    Valla download mode falan açamadım.Windows 10 var bende. Lg tool yüklü ama bi türlü telefonu görmüyo.CM11 var üstünde.Bi türlü çıkamadım işin içinden.Telefoncuya gönderdiğimde normalde çalışıyodu ama hatta bağlanmıyodu.Şimdi sw de kalıyo.
    tam olarak hangi tuşlara basmam gerektiğini söyler misin bide öyle denim tek tek.Belkide ben bi hata yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.