LG’nin Online Mağazası’nda denk geldiğim bir kampanyayı paylaşmak istedim. Belki TV almayı düşünenlerin işine yarar. Hafta sonuna özel flaş indirim kampanyası başlamış. Belirli LG TV modellerinde geçerli indirimler var. Ayrıca sepette ekstra %5 indirim sağlayan hoş geldin kuponu da tanımlanabiliyor. %5 indirim sağlayan hoş geldin kuponu Üye olunca geliyor, üyelik için > https://www.lg.com/tr/signup Kampanya 23 Mayıs 17:00 - 26 Mayıs 23:59 arasında geçerli. Şu an sayfada geri sayım da başlamış. Öne çıkan detaylar: Seçili TV’lerde indirim (model listesi aşağıda) Ücretsiz kargo Ücretsiz kurulum 2 Yıl LG Türkiye garantisi %5 Hoş geldin kuponu (tek seferlik, sepette tanımlanıyor) Satın almak isteyenler için örnek modeller:
Ben şahsen OLED modelleri takip ediyorum, Şuan halihazırda G4 serisini kullanıyorum ve yeni G5 serisine bakıyorum fakat henüz satışa sunulmadı. Yukarıda belirttiğim modelleri takip edenler var ise yararlanabilir. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 23 Mayıs 2025; 17:15:48 > |
Bildirim