Şimdi Ara

LG'nin OLED TV'sinde oluşan ekran yanığı şirketi utandırdı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
8.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Otomatik temizlemeyi tv kapalıyken kendi yapıyor zaten manuel temizlemeyi ise 6 ayda bir yapacan.
  • Çamaşır suyu bölmesi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 2019 modellerde olacak ama.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Çamaşır suyu olmadan yapılan temizliğe temizlik demem. Benim monitörün ekranı maşallah ayna gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Monitörler de yıllardır var ama tv ler de ekran büyüdüğü için yıkama işlemi çok masraflı oluyor o yuzden suan sadece duru su ile yıkama mevcut çamaşur suyu ile yıkama seneye kısmetse.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim monitör bayağı eski. Önceleri bölme yoktu, çamaşır makinesine atıyordum ama makineye zarar verir diye kendim bölme yaptım. Bir tane düğme yaptım ve ona bastıkça çamaşır suyu fışkırıyor ve ben de bir tas suyu elle ekrana döküyorum. Yenisini alana dek böyle idare edeceğim. Teknoloji geliştikçe imkanlar dahilinde tabii televizyonun da yenisini alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BEN 2015 YILINDA LG OLED ALDIM EVİMDE KULLANDIM İŞYERİNDE DEĞİL TV 3 YILINI DOLDURMADAN LOGO YAPIŞMALARIYLA EKRAN DOLDU KAYAN YAZILAR BİLE YAPIŞTI SERVİSE SORDUM 6 BİN LİRAYA ALDIĞIM TV YE 8 BİN LİRA PANEL PARASI İSTEDİ. NE YAPARSIN DEĞİŞTİRİRMİSİN ÇÖPEMİ ATARSIN SEÇİMİ SİZ YAPIN. BU ÜRÜNÜ KULLANMAYAN ARKADAŞLAR AHKAM KESİP MİLLETİ YANILTMASIN İNSANLARIN PARASINI ÇARÇUR ETMESİN YAZIKTIR.

  • Saygılar. Mahkeme kararını paylaşmanız mümkün mü . Ben bu tv ye garantısiyle 15 bin tl verdim. Su an oled in sol köşesinde tv logosu izi gözümüze sokar gibi orda duruyor. Mahkemeye aşvurmak kaçınılmaz hal adı.

  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Acaba sakıncası olmayan mahkeme dökümanlarını paylaşabilir misiniz? Biz de aynı maceraya girecek gibi duruyoruz da, avukata rahatlık olsun.
  • merhabalar
    LG Oled tv lerin butun serilerindemı ekran yanması vardır. Mesela B8, B9, C8, C9 gıbı. bugun encok satan seri C9 olanıdır. Eskılerde yanma sorunu vardı diyorlar. Şimdikilerde boyle bır sorun yok diyorlar. Ne derece doğru bılemıyorum. Bende almayaı dusunuyordum.

  • Aynı sorun benim 65" oled tv de oldu yaklaşık aldıktan 8 ay sonra oluştu tv yi değiştireceklerini ilettiler bekliyorum.

  • Bu oled lerdeki sorun çözülebilecek bi sorun olsa, Samsung da Oled tv çıkarırdı, Oled tv deki bu sorun çözülemeyeceğini düşündükleri için kendi icatları QLED ile devam ediyorlar. Samsung, Lg den daha tecrübeli panel konusunda...
    Şahsi fikrim, aynı Oled ile teknoloji ile devam ederlerse, C11,C12,C13 bu sorun azalır ama devam eder. Ancak, oled teknolojisi gelirse, Qoled, Woled falan farklı bir teknoloji geliştirirlerse, farklı bir şey ortaya çıkabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 25 Nisan 2020; 21:16:34 >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    seni anladım ama çok geç anladım.. ancak lg firmasına bulaşırsan anlarsınız.. servisi sorun şirket sorun, müşteri hizmetleri sorun.. bir şirket o kadar mı duyarsız olur, o kadar yetersiz kalır, şikayetvar.comda adamlarla ilgili 2500e yakın şikayet var lg 1 tanesine yanıt vermemiş.. sony, samsung, philips ise neredeyse tamamına yanıt vermiş.. satın almadan müşteri hizmetlerine e posta gönderin lg ile diğer şirketler arasında ki fark ortaya çıkacaktır..

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.