Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.200
Cevap
109
Favori
320.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonHayal

    @cocainer

    IMEI Numarası görünüyor resmi kaldır istersen cihaza yazık etme

    benım degıl hocam o internetten buldum arkadaşa tarif etmek için :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocainer

    quote:

    Orijinalden alıntı: SonHayal

    @cocainer

    IMEI Numarası görünüyor resmi kaldır istersen cihaza yazık etme

    benım degıl hocam o internetten buldum arkadaşa tarif etmek için :)

    Bende kontrol ettim kayıt bulunamadı dedi
  • Ayin ucunde 5.0 mi geliyor nexus4 Ede ayni andami gelecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum 2. haftasını doldurdu ama bugün ekran süresinde rekora gidiyorum. İnternete girerken 3g açık kalan zamanlarda hatırlayınca 2g ye geçtim eve gelince wifi ya bağlandım, hala şarjım %11.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonum geldi. Herhangi bir problem yok. Ama kutulama cok ozensiz yapilmis.Yalniz su seri numarasi yazmiyor. Birde cihaz icin radyo uygulamasi varmi calisan? Yalniz cihaz harbiden cok sade. Tam istedigim gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeehit Y kullanıcısına yanıt
    Bu ekran süresi.. İmkansız gibi birşey. Nasıl??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JrMakyol J kullanıcısına yanıt
    Anlam veremedim.Daha önceleri 4 saati zar zor görüyordu bazen görmüyordu ama bugün böyle bişeye denk geldim umarım performansını kaybetmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JrMakyol

    Bu ekran süresi.. İmkansız gibi birşey. Nasıl??

    17 - 19 saat eskiden 4.4.4 kullanırken sıkça rastladığım bir durum. sanırım siz arkadaşın 2 haftadır sahip olduğu telefon cümlesine takıldınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StackOverflow

    Telefonum geldi. Herhangi bir problem yok. Ama kutulama cok ozensiz yapilmis.Yalniz su seri numarasi yazmiyor. Birde cihaz icin radyo uygulamasi varmi calisan? Yalniz cihaz harbiden cok sade. Tam istedigim gibi

    imei'ni biliyorsanız
    http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= <- bu linke tıklayıp seri numarasını görebilirsiniz.
    o linke tıkladıktan sonra adres satırında en sona yani esn= kısmından sonrasına imei'nizi yazıp enter'layınca gelen xml sayfada <msn>...</msn> aralığında seri no'yu görebilirsiniz.

    Seri no'daki lk 3 rakam üretim tarihi oluyor. sanırım elektronik değil de dış kaplama malzemesinde olan kalite değişikliği için bir anlam ifade ediyor.

    Telefonda fm radyo yok.




  • Miui kullanan var mı arkadaşlar ?
  • Tesekkurler. 405k olarak gorunuyor. Bilmem ne kadar iyidir. Kullandikca gorecegim. Bu arada ekran filmi kullanmiyorum. Umarim hemen cizilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StackOverflow

    Tesekkurler. 405k olarak gorunuyor. Bilmem ne kadar iyidir. Kullandikca gorecegim. Bu arada ekran filmi kullanmiyorum. Umarim hemen cizilmez.

    Hayırlı olsun tekrardan, priz çevirici benimkinde de çıkmıştı, bende baktım şimdi 408K gözüküyorhttp://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= şu linkte, ekran filmi konusunda ben spigen glas tr nano slim aldım. yarın elimde olur. Kullanıcı yorumları olumluydu, kılıf olarak ise spigen neo hybrid kullanıyorum gayet memnunum.




  • cocainer kullanıcısına yanıt
    Ben ekrana film yapistirmayi sevmiyorum. Hic bir zaman yapistirmadim. Çizilme falanda olmadi. Neo hybrid kilif alacaktim maalesef kenarları kirmizi olan kalmis sadece ellerinde bu yüzden erteledim. Geçici olarak dandik silikon bir kilif aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StackOverflow S kullanıcısına yanıt
    Ben gittigidiyordan aldım her renk vardı petrol rengi satın almıştım.
  • iyi günler herkese ben birkaç aydır nexus 5 kullanıyorum da içinden kulaklık çıkmadı haliyle denediğim bazı kulaklıklarda mikrofonun üstündeki tuşlar çalışmıyor. mesela biri beni aradığında o tuşlarla aramaya cevap veremiyorum. sizin kullandıklarınız hakkında öneriler verebilir misiniz?
  • 3 kasımdı dimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Müller -- 1 Kasım 2014; 14:00:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dddaaarrrkkk D kullanıcısına yanıt
    Sennheiser cx-275s kullanıyorum hocam. Arama geldiğinde basarak cevaplayabiliyorum, aynı zamanda çift basma ile bir sonraki şarkı, tek basma ile durdurma, üç basma ile bir gerideki şarkıya dönebiliyorum PowerAMP uygulamasında. Kutusundan küçük bir uzatma kablosu çıkıyor. Uzatma denemez aslında sanırım uymayan cihazlar için yapılmış bir şeye benziyor, onu kullanırsam Nexus'da sapıtıyor :) Sürekli Google arama yapmaya çalışıyor mikrofonu açıp. Ama o aparatı kullanmazsam (ki adamlar da onu başka bir nedenle koydu sanırım :) ) sorun olmuyor. Ses kalitesi de hiç fena değildir tavsiye edebilirim. Yanında da Poweramp kullanırsanız tadından yenmez olur :)
  • Thomas Müller kullanıcısına yanıt
    3 kasım nexus 7 ve nexus 10 için, bizim telefonlar için kesin bir tarih verilmedi
  • Arkadaşlar telefona gelen OTA güncellemelerini yaptıktan sonra telefona Fabrikasyon Ayarları geri yükle yapmak gerekli midir ?

    Sonuçta Lollipop geldiğinde kendisi wipelar mı o kadar app yüklü telde servis vs. yoksa manuel olarak güncellemeyi aldıktan sonra biz Fabrikasyona dönelim mi ?
  • Arkadaşlar yapılan acıklamalara göre 3 kasımda metarial tasarıma sahip aplicasyonlar google play de yayınlanacak..Nexus 5 için stock room yayınlama tarihi kasım sonu gibiydi...Değişiklik oldusa lütfen yapılan açıklamayla beraber düzeltin..
    Bunun yanında Gmail in metrial tasarımı gayri resmi olarak yayınlamış durumda çeşitli sitelerde..Gerçekten çok kullanışlı ve hoş bir tasarım olmuşş
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.