Şimdi Ara

LG Minibeam PF1500G 1400 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Öncelikle bu konularda fazla bilgi sahibi olmadığımı belirtmek isterim. Bir projeksiyon sevdası aldı alana kadarda bırakmayacak. Bazı noktalarda sizlerden destek rica ediyorum. Sony DAV DZ560 ses sistemine sahibim. Sırf ses sistemimdeki optik girişten faydalanmak ve surround ses almak için bu cihazı almayı düşünüyorum. Ses sistemimi sadece ses amaçlı kullanmak istiyorum. Ses sistemimde boşta coax giriş mevcut fakat bu cihazda optik çıkış var coax yok. Ses sistemimde optik çoklayıcı kullanarak optik kablo ile projeksiyona bağlantı kurarak ses alabilirim diye düşünüyorum. Filmleri cihazın kendisini kullanarak HDD'den veya USB'den izleyebileceğim gibi, Rikomagic MK902 veya ps4 ile izleyeceğim. Cihazda 2 adet HDMI bulunmakta. 1 adet HDMI'yı ses sistemine, diğer HDMI'ı filmi izleyeceğim ps4 veya diğer cihaza bağlasam sesi gene ses sistemimden alırmıyım? Bir diğer sorum projeksiyonu 42LM640S model led tvye HDMI ile bağlayabilir miyim? Eğer bu şekilde de görüntü alabilirsem ses sistemim optik girişle tvye bağlı olduğu için ekstra bir bağlantı gerektirmeden ses alabilirim diye düşünüyorum. Böylece filmleri tv üzerinden projeksiyondan izlerim. Bilgi sahibi değilim böyle bir şey mümkün mü? Son olarak 3-3,5 metrelik bir mesafeden max. ne kadarlık bir görüntü alabilirim? 200x200 perde alsam yeterlimidir? Yoksa bu mesafeden daha büyük bir görüntü alabilirmiyim? Almam gereken perde boyutu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Perde konusunda net bir karar veremedim. Ayaklıda alabilirim, stor perde de. Salonumun durumuna göre hareket edeceğim. Takıldığım noktalarda bilgilendirmenizi ve yardımcı olmanızı rica ederim.







  • Arkadaşlar tekrar merhaba,

    Konu ile ilgili sizlerden bir dönüş olmadı. Aşağıda sizlere sorduğum sorulardan ses sistemi ile ilgili olan kısmını çözmeye yönelik, almayı düşündüğüm cihaz ile ilgili bilgi alma amaclı atılmış bir mailin kopyası mevcut. Maili cihazı üreten firmanın destek adresine gönderdim. Sizlerin de bir fikri olabilir diye paylaşmak istedim


    Dark HD-SW4X2 cihaza: Aşağıdaki bağlantı şekli ile her hangi bir kablo tak çıkart yapmadan. Ses sistemimi optik çıkışla bağlamak koşulu ile görüntüyü led tv den veya projeksiyondan sesi ise ses sisteminden alabilir miyim?

    A yada B girişine projeksiyon bağlıyken ses sistemimde optik giriş ile cihaza bağlı olacağı için projeksiyonun eşleşmiş olduğu cihazın sesini ses sistemimden alabilirim diye düşünüyorum. Bu mümkün müdür? Açıklamanızda swich A noktası üzerinden denilmiş. Sadece A swiche bağlı tv yada projeksiyon cihazı için mi sesi ses sisteminden alabilirim? Aslında amacım bu cihazı alarak herhangi bir tak çıkar yapmadan, ekstra bir HDMI splitter ya da optik çoklayıcı almadan ses sistemimi cihaz üzerindeki optik girişe bağlayarak diğer tüm bağlantı çeşitleriyle görüntüyü tv ya da projeksiyondan sesi ise ses sisteminden almaktır. Swich A ve B de sabit projeksiyon ve tv bağlı olacak diğer HDMI kaynaklarına ise oyun konsolu dvd uydu alıcı gibi cihazlar bağlanacak ve sabit kalacaktır. Tek amacım bağlı tüm cihazların sesini optik girişle ses sistemimden almaktır. Lütfen konu hakkında bilgi vermenizi ve destek olmanızı rica ederim.












    LG Minibeam PF1500G 1400 hakkında




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.