Şimdi Ara

LG LM serisi uydu ayarı kanal yükleme ve sorunları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
32
Favori
186.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Sadece kablo değil yazdığım gibi birkaç noktada arıza olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablodan ziyade diseq in sorunlu olma ihtimali daha yüksek eylül ayında boşu boşuna 30 metre kablo aldım
  • aydın_m A kullanıcısına yanıt
    örnek kablo ucu diseqc nin A kısmında takılı kabloyu B veya C veya D takarak deneyebilirsiniz dörtlü diseq de bendeki gibi 1 tanesinin veya birkaçtanesinin arızalı olma durumuda söz konusu
  • canturkkara kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın binasında santral varmış diseqc kullanmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binada merkezi sistem uydu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digitech kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam ben özellikle başıma gelen hadiseyi paylaşmak istedim bi hayli baş ağrısı olmuştu bana bölüme gelipte okuyan arkadaşların dikkatini çeker diye özellikle yazmak istedim

    eşşekten düşenin halinden EŞŞEKTEN DÜŞEN ANLAR misali
  • Arkadaşlar tv her kapanıp açıldığında kanal listesi kayboluyor, teknik servis olmadan yapılabilecek bir şey mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay önce televizyon açıkken kanallardan ses gelmedi. Televizyonu açtım kapattım. Kanal değiştirdim olmadı. Kanallardan ses gelmiyordu. Bende fabrika ayarlarına geri döndüm. O gün bügündür daha lg 32lm660s televizyonu ayarlayamadım. Uydu ayarını bir türlü yapamadım. Yarın 444 65 43 noşu telefonu arayacağım. Bakalım
  • Tvde donma oluyordu ve wifi açılmıyordu fabrika ayarlarına aldım turksat4a seçip yükledim kanalları buluyor sıkıntı yok fakat kanaların yerlerini değiştiremiyorum tv kapatıp açtığımda kanallar duruyor.



    Fabrika ayarlarına tekrar alıp uydu yok diyip normal tarattığımda kanalları buluyor sıralama yapabiliyorum lakin tv kapatıp açınca kanallar siliniyor. Ne yapmam gerekiyot.
  • black-man B kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarıyla aynımı bilmiyorum ama menüden tv dilini (Ülke ayarıda olabilir) değiştirdiğinizde tv sıfırlanıyor, uydu vs tüm ayarları yeniden yapılması gerekiyor. Bende de 1-2 sıkıntı olduğunda bu işlemden sonra düzelmişti, birde bunu deneyin.
  • Arkadaşlar 1 haftadır kanal bulma problemi yaşıyordum. Yaşadıklarımı anlatayım belki birine yardımcı olur. Sonunda mutlu sona ulaşıp 400 küsür kanal buldurdum. Çok saçma bir şekilde.

    TV modeli 47LM640s

    Öncelikle merkezi sistemli bir binada oturmakta olduğumu söyleyim.

    Forumda söylenenler merkezi sistemli bir uyduya bağlı olduğunuzda diseqc ayarını sinyal gelene kadar değiştir ve sinyal geldiğinde o harfte bırak. A B C veya D. Malesef bu durum böyle değil. Turksat'ın 12380 V 27500 transporder'ını elle girmeme rağmen malesef hiçbir seçimde sinyal alamadım. Sinyal alamaya alamaya arattırma yaptığımda ise sadece TRT kanalları bi kaç arap kanalı saçma sapan 30 40 kanal geliyordu. TV'yi defalarca sıfırladım denemedim iterasyon kalmadı. Sonuç sıfır.

    Buraya dikkat;

    En sonunda uyduyu Türksat 42E değil de Eutelsat 7a seçip hiçbir ayarı değiştirmeden network açık, kör arama kapalı şifreli kanalları atla açık olarak otomatik arama başlattım. Türksattaki tüm kanalları buldu. Eutel sattan hiçbir kanalı almadı. Bu arada diseqc ayarını da A yaptım. Anlayacağınız salak tv eutelsat diyince Türksat olarak algılayıp türksat kanallarını buldu. Bu arada tv manuelden de 12380 V 27500 transporderından sinyal almaya da başladı bu ayarlarla birlikte. Yani bağlı arama yapıp Türksat kanal güncellemeyi de kullanabilir hale getirdim. Bu kadar saçmalık ancak bu korelilerde olurdu. Yazılımlarının içine ediyim başka bişey demiyorum. 1 hafta saçma sapan uğraştım durdum. Eğer sizde de aynı kanal bulamama problemleri varsa teknik servis çağırmak yerine şu yukarda yaptıklarımı siz de deneyin bişeyler karıştırın. Sizde diseqc ayarı A değil de B olur. Eutelsat değil de hotbird den falan türksat kanallarını getirtebilirsiniz. Herşey mümkün. Sağlıcakla kalın forum ahalisi.

    Saygılar...

    Anahtar kelimeler: LG kanal bulma sorunu, 47LM640 kanal bulamadı, transporder çalışmıyor, LG Turksat 4a kanal bulamama, sadece trt kanalları bulma, Lg uydu sinyali almıyor

    Edit: anahtar kelime ekleme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 27 Aralık 2016; 22:23:33 >




  • D-smart D fix modül aldım, d smart servisi LG TV için kanal listesini yükletin biz modülü takarız dedi. Bu d-smart kanal listesini nereden bulabilirim ?
    Normal yayın kanallarıyla d-smart farklıdır sanırım? Biri d-smart için kanal listesi verebilir mi USB ye atayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan9x -- 22 Mart 2017; 11:47:22 >
  • volkan9x V kullanıcısına yanıt
    Dsmart kanallarıda listenin içindedir. Ayrı değil. Kanal sıralama ile bir araya toplayabilirsiniz. Yada favorilere ekleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 47la serisi tv var evde kendi kendine trt belgesel trt cocuk hd olanlar silinmis bende bastan arama yaptim olmadi sonrasinda fabrika ayarlarına dondum bu sefer hhic kansl bulamadim sonra sizin cozumu uyguladim ama bu sefer de ne tv 8 ne trt hd ne diger 8.5 hd hic bir kanal yok aratiyorum gene bulamiyorum yardımcı olabilir misiniz?
    Apartmanda merkezi sistem var bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 1 Ekim 2017; 21:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BöcekBaşı kullanıcısına yanıt
    12380 dikey 27500 yerine 12423 yatay 30000 frekansından ağ araması yapın yine kanallar çıkmıyorsa başka bir sorun vardır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digitech

    12380 dikey 27500 yerine 12423 yatay 30000 frekansından ağ araması yapın yine kanallar çıkmıyorsa başka bir sorun vardır

    Deneyeyim ustad buldum tv 8 falan ama bu sefer de powerturk kanali falan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 12 Ekim 2017; 11:11:52 >
  • Mrb.
    47LM860V
    Tek Çanak
    4 lü LNB
    Diseq Yok

    Benim sorunum şu; Kanallar gösteriyor. Ancak Kanalların isimleri yok. İsimler olmayınca kanallar çok zor sıralanıyor. 47LM860V Model televizyonu olan arkadaşlar TürksatA ya ait Kanal listesi yedeğini verebilirlerse memnun olurum. Veya bu isimleri nasıl çıkartabiliriz. Televizyonu sıfırlayıp birçok defa kanal aradım hep aynı, kanal aramada baya uzun sürdüğünden sıkıcı oluyor.
    Teşekkürler.
  • Libozom L kullanıcısına yanıt
    Gizli menüye girip dışarıdan aldığınız veya kendi hazırladığınız kanal listesini TV'ye yüklemekten başka çareniz yok gibi. LM serisinde gizli menü'ye nasıl girileceği burada anlatılıyor;


    https://forum.donanimhaber.com/lg-2012-serisi-pm-ve-lm-serisi-icin-gizli-servis-menusu-nasil-acilir-kanal-listesi-nasil-kaydedilir--67033586
  • Bahsedilen şekilde servis menüsüne hiç giremedim. Elimde Samsung tab 2014 tabled var bunun üzerinde ırled mevcut. Tablete TV programı yükleyip bir hex dosyası ile buton oluşturdum bununla servis menüsüne kolayca erişebiliyorum. Elimde televizyonun kanal yedeği mevcut.

    Ancak; bana isimli kanal listesi yedeği lazım. Bendeki dosyayı isimlendirmek günler alır. Bu nedenle 47LM860V TV kullanan arkadaşlardan bu listeyi rica ettim. birçok listeyi yüklemeyi denedim tv kabul etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.