ayrıca bişi sormak istiorum..gelen adamlar scarttan bağladılar ama bende hdmi kablosu var onunla bağlamak istiorum ama o zaman ses alamazsın dediler bunu nasıl sağlayabilirim?
kardeş bundan bende almak istiyorum.mal nası?şık mı?ses nası?woofer sesi nasıl?ve hangi televizyona bağladın?ve son olarak nerden ve kaça aldın?
Cihazı tv ye HDMI bağlamaktan bahsediyorsun sanıyorum...Tabii ki bağalayabilirsin, yoksa HDMI bağlantının ne işi var orda...hem sesi zaten cihaz kendisi hop.lerden verecek..elinde kablonda varmış,bağla cihazını ve kullan arkadaşım...hatta tv cihazının çözünürlük özelliklerini de biliyorsan, LG cihazının resolution setting menüsünden onları da yap(576p ,720p, 1080i den uygun olanını), güzel güzel izle.Herşey kitapçığında yazıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: sut_dokmus_jedi
arkadaşlar ben bu ufaklığı aldım ama bu işlerden pek anlamam nasıl bir alet iyimi verdiğim paraya değer inşallah..
ayrıca bişi sormak istiorum..gelen adamlar scarttan bağladılar ama bende hdmi kablosu var onunla bağlamak istiorum ama o zaman ses alamazsın dediler bunu nasıl sağlayabilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: serhan_fb
kardeş bundan bende almak istiyorum.mal nası?şık mı?ses nası?woofer sesi nasıl?ve hangi televizyona bağladın?ve son olarak nerden ve kaça aldın?
hocam mal tek kelime ile süper biraz pahalı ama kesinlikle hakedio...şıklık konusunda bu aletle çok az sistem yarışır şık olmak için yaratılmış...woofer yarım seste 10 metre uzaktaki cdleri yere düşürdü valla öyle söliim..tv olarak oda LG..32LB1R modeli..
aleti teknosadan 1 milyara aldım..ama beni uyuz ettiler..teknosanın ankara deposunda yoktu..konyadan getirtceklerini sölediler..2 güne gelir dediler..ancak 1 hafta sonunda geldi..bu seferde kumandası çıkmadı kutudan..tekme tokat giricektim..oda yarın gelcek inşallah..kumanda olmadan hiçbir özelliği çalıştıramadım..sadece film izleyebildim o kadar..ayarları falan yapamadım..hele kumanda gelsin daha ayrıntılı yazıcam inşallah...
quote:
Orjinalden alıntı: zapatero
Cihazı tv ye HDMI bağlamaktan bahsediyorsun sanıyorum...Tabii ki bağalayabilirsin, yoksa HDMI bağlantının ne işi var orda...hem sesi zaten cihaz kendisi hop.lerden verecek..elinde kablonda varmış,bağla cihazını ve kullan arkadaşım...hatta tv cihazının çözünürlük özelliklerini de biliyorsan, LG cihazının resolution setting menüsünden onları da yap(576p ,720p, 1080i den uygun olanını), güzel güzel izle.Herşey kitapçığında yazıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: sut_dokmus_jedi
arkadaşlar ben bu ufaklığı aldım ama bu işlerden pek anlamam nasıl bir alet iyimi verdiğim paraya değer inşallah..
evet hocam başlarım dedim taktım kabloyu çok güzel görüntüyü aldım..ama kumanda henüz gelmediği için 720-1080 ayarlarını yapamadım...şunu sorucam tvden hdmi seçeneğine geliorum açmak için hdmi ın iki seçeneği var..biri pc biri dtv..pcde çok daha iyi görüntü geldi..normali bumudur...yoksa henüz ayar falan çekemediğim içinmi..neyse tekrardan herkese tavsiye ederim bu aleti hele lg tvyle süper uyumlular...
tv hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden bu dediğin seçenekler ile ilgili yorum yapamıyacağım..kumandan gelince biraz deneme yanılma yoluyla , özellikle de resolution menüyü kullanarak en uygun durumu sen seçersin..veya tv modelini yazarak tv-projeksiyon bölümünde bir topic açarsan, tv sahibi arkadaşlar sana yardımcı olabilirler sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme