Şimdi Ara

LG LCD TV Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selam, benim sorunum şöyle ; son 5-6 aydır bir kaç arıza bulunmaktaydı göze çarpmadığı için pek önemsemedik gerçi garantisi biteli 1 yıl oldu, her neyse sorunlar öncelikle şöyle başladı, ilk geldiği gün ekranda çizgiler vardı ve görüntü sağlayıcı dalgası "artık nedir bilemiyorum" değiştirildi, sonra tekrar geri aldık son 6 aydır tvde çıkan sorunlar şöyle;

    - Tv açtığımızda hemen kapanıyordu ancak tekrar açtığımızda görüntüyü alıyordu bu sorun 3-4 ay sonra şu hale geldi ; TV açıyoruz, anında kapanıyor 30-40 saniye bekledikten sonra tekrar açabiliyorduk, daha sonra soruna şu da eklendi süre uzadı 1 dakika sonra açılmaya başladı aynı zamanda kumanda ve tv üzerinde ki tuşlar yaklaşık 2-3 dakika kullanılmıyordu yani ses açma, tv kapama tuşları ve diğer tuşlar çalışmıyordu 2-3 dakika sonra düzeliyordu ama ama bu seferde şöyle bir sorun olduğunu keşvettik HDMI 1 den HDMI 2 geçmek istediğimiz input menusu sapıtıyor kafasına göre yukarı aşağı hızlıca hareket ediyor ve seçim yapamıyoruz kendi kafasına göre bir kanal seçip oraya geçiyordu sonra malum 1-2 dakika düzelemesi için onu bekliyoruz.


    - Bugün sorun yep yeni bir boyut kazandı, tv'yi açıyorum açılmıyor, kırmızı ışığı yeşil oluyor ancak görüntü veya ses gelmiyor hemen ardından ışık kırmızıya dönüyor 3-4 dakika cebelleştim ve açıldı tabi diğer yine sorunda devam etmekte sizce problem nedir ne olabilir? servis fiyatı aşağı yukarı ne kadar tutar

    TV'ye Digiturk Plus ve PS3 bağlı, aynı zamanda babam biraz pipirikli olduğu için Playstationun bozacığını düşünüyor, "ki böyle birşey olması imkansız çünkü Digiturk Plus'dan nasıl görüntü aktarılıyorsa PS'dede yalnızca görüntü aktarılıyor, neyse bu konuyu aşmayı başardığını düşünüyorum o konuda artık pek konuşmuyor"

    TV modeli LG 32LC42-2C



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonslayer05 -- 3 Mart 2016; 12:31:55 >



  • Anakart arızası olabilir ama buradan size net olarak yardım edemeyiz. Babanıza da ne kadar anlatırsanız anlatın oPS3'ün TV'yi bozmadığına ikna olmayacaktır ama öyle bir şey yoktur.

    siz servis çağırın. Bakın bakalım size tamir için ne kadar fiyat çıkaracaklar. Ona göre ya yeni bir TV ararsınız ya da tamir ettirirsiniz.
  • neyse bakalım, babam eve geldi problemi masaya yatırdık konuştuk, dayan dığı kadar dayansın bozulunca yaptırırz, zaten mart nisan gibi 119 ekran civarı sony yada toshiba alacağını söyledi ilk günden beri kafasını taşlara vuruyordu niye lg aldım diye :D

    Yinede baktığımızda 84 ekranların yeni modelleri bile 600-700 tl civarı kalkıpta 100-200 liralık masraf çıkaracaklarını düşünmüyor şayet çıkarılırsa zaten çöpe atarım tv yi yada yedek parça niyetine satarım :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonslayer05 -- 15 Şubat 2012; 18:31:48 >
  • Eğer anakart arızasıysa 100-200 liradan daha fazla bile masraf çıkarabilir size. Hiç belli olmaz. Bu şans işi, belki inanılmaz yüksek meblağalar verdiğiniz bir TV'de de bu sorunla karşılaşabilirdiniz ama neticede bunda başınıza gelmiş.

    Geçmiş olsun, keşke TV'yi ilk aldığınız günlerde parça değişimi değil TV değişimi ya da para iadesi isteseymişsiniz. Bundan sonra size tavsiyem böyle bir durum olursa yeni aldığınız TV'nizin içini açtırmadan, değişim talep etmeniz olur.
  • Arçelik 3370 SM tv var SCART bozuk oynatınca görüntü geliyo yanda bi giriş var ondan görüntü gelir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuncayç20 kullanıcısına yanıt
    nası bir giriş?
  • Selamlar. LG 37se5300 lcd tv.m var. Power tuşuna bastığında ekran açılıyor ve lg yazısı görünüp hemen geri gidiyor. Ekran dışındaki kısımlar calismaya devam ediyor. Arıza ne olabilir ve nasıl giderilebilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.