Şimdi Ara

lg ht903ta mı yoksa lg lh-w9656 mı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iyi günler diliyorum,yaklaşık 1 hafta önce LG HT903 TA aldım teknosadan.Fakat bugün internet sitesine girdiğimde LG LH-W9656 diye bir model gördüm.Özelliklerden pek anlamam ama 9656 modelinin arka hopörleri wireless.Diğer özellikler hemen hemen aynı.Bu çok önemli bir ayrıntı mı?arada sadece 10 ytl fark var.benimkinde artı olarak 1080 upscaling ve ıpod bağlantısı var hangisi sizce önemli?Yorumlarnızı bekliyorum çünkü değiştireceğim...şimdiden teşekkürler...



  • merabalar bnde senn aldığın 903 le ilgileniorum. kablosuz olması eksiklik değil hatta gereksiz araştırmıştım sinyal zayıflaması falan olup sesde bozulmalar oluomuş. oyusden hiç girme derim kablosuza. kullandınmı 903 ü memnunmusun. divx izlerken altyazıda sorun oluşdumu özellikle turkçe karekterde.. bnde sanırım bu cihazı alacam kullanan bir arkadal olarak görüşlerinizi yazarsan çok iyi olur..
  • Ben alalı daha hafta olmadı ama ilk izlenimler:ürünü teknosadan aldım.üstüne artı olarak 73 ytl'ye 24 K altın kaplama (en iyi iletken altın) HDMI kablo aldım.HDMI kablo kutu içinden çıkmıyor.ses kalitesi müthiş.scart kablo kullanmadan aldığım HDMI kablo ile LCD TV'ye(Sony bravia) bağlantı yapıldı.LCD TV'yi yaklaşık 2.5 sene önce almıştım.o yüzden 1080 upscaling ile ilgili tereddütlerim vardı.ama muhteşem fark ediyor.çok güzel görüntü veriyor.576p ile seyrettim sonra 1080 e çıkardım kenarlar daha netleşti renkler daha canlı oldu.ayrıca aux fonksiyonuna gelince TV'nin sesini hopörlere aktarıyor.ses oranını 50'ye kadar çıkarabiliyorsunuz.Ben 10'a kadar çeviriyorum.15 olunca apartman inliyor.optik kablon olursa receiver'ı açmadan TV'deki sesi hopörlere aktarabilirsiniz.IPOD bağlanabiliyor.HDMI in-out girişleri var.scart girişi var.optik giriş var.adamlar IPOD'unuzu koyacak ufak bir aparat bile yapmışlar,yani öyle sehpanın üzerinde durmuyor.eşim internetten film indiriyor ve divx planetten alt yazı indirip patch yapıyor.sonuçta alt yazı ile filmi cd'ye yüklüyoruz.CD'yi açtığımızda iki dosya çıkıyor.srt ve avi dosyası.srt alt yazı dosyası.üzerine gelip OK tuşuna bastığımızda ekranda 'SUBTİTLE ON' yazısı çıkıyor sonra avi'ye tıkldığımızda altyazı çıkıyor.daha öncede ev sinema sistemim vardı ama hiç kaliteli değildi,2004'te almıştım,divx bile çalıştırmıyordu,ilk çıkan modellerden.bu bambaşka.seslerde titreme cızırtı yok.efektler çok iyi.uzaktan kumandası estetik.(bu aslında çok önemli bir ayrıntı,en azından uzaktan kumanda kirliliği açısından).kolonlar şık gözüküyor.aslında ben sony veya samsung almak için çıkmıştım ama iyiki lg olmuş.teknosadaki müdür beni uyandırdı.güney kore firması olmasına rağmen aldım.zaten sony dahil diğer markalar da hep uzak doğuyu kullanıyor.bunu en azından kendi firması üretiyor.malzeme kalitesi çok iyi.samsungları inceledim.göze hoş hitap ediyor ama malzeme kalitesi berbat(dikey yeni çıkan modeller dahil)ses bile o kadar iyi çıkmıyor.sony ise pahalı ve bu kadar özellik yok.philipsin servisi berbat.LG'nin servisinin iyi ve ilgili olduğunu duydum.hatta istediğin yazılımı dahil yolluyolarmiş.ucuz bulursan mutlaka al derim...




  • Merhaba ,

    Bu üründe optik kablo le haricibir 5+1 yayın girişi yapıp,ses sisteminden 5+1 alınabiliyor mu,bunu denedinizmi ,denemediyseniz bir deneyebilirmisiniz.
  • optik kablom yok, bence ihtiyaç yok ,duymadım.
  • wireless modellerin normal kablolu modellere olan üstünlüğü var mı? Yoksa kablolulara göre ses zaafiyeti oluşuyor mu?Artı olarak şu anda benim bildiğim sadece arka hopörlerlerin wireless olduğu modeller var ve bunlar içinde her kolon için priz teşkil etmek şart.çünkü sesi wireless olarak iletmek için enerji ihtiyacı doğuyor bu da prizden sağlanıyor.
  • merhaba ender_kadioglu;
    Bahsettiğin w9656 ses sistemini mart ayından beri takip ediyorum fiyatı düşsün hemen alıcam diye.Marttaki fiyatı 1.600 ytl idi.Teknosa`da 999 sonra 909 ytl`ye düştü.Dedim hemen gidip alıyım :)Çünkü ses sistemini en küçük ayrıntısına kadar test etmiştim süperdi.Ama mahlesef stoklarında kalmamış ve gelme ihtimalide yokmuş.Ellerinde ki teşhir ürünlerinde de cizikler vardı.Bana sendeki ürünü tavsiye ettiler bende bir araştırayım dedim.Forumda da gördüğüme göre herkes memnun.Sana göre eksik yönleri varmı?
  • merhabalar,
    Daha önce bahsettiğim gibi banim önceden de ev sinema sistemim vardı.Fakat tam anlamıyla bütün özelliklerini kullandım diyemem.Bu modelin de tüm özelliklerini kullanacağımı zannetmiyorum.Genel sorun bende de var.LCD TV'im 16/9 olmasına rağmen divx izlerken altta ve üstte kesintiler oluyor.Ama bu tüm ev sinema sistemlerinin genel sorunu imiş.Bazılarında ise scart kablo kullanarak bu sorun gideriliyormuş.Ama ben HDMI kablo aldım ve fiyatı da 73 ytl idi.1080 upscaling için bu en iyisi dediler ve aldım.Zannedersem scart ile 1080 upscaling olmuyor.Şu anda çok memnunum.
  • bu arada LG lcd,plazma ve ses sistemlerinde atağa kalkmış.LCD TVlerini inceledim çok iyi...
  • ender_kadioglu senin ve forumda diğer arkadaşların lg ht903ta`yı çok met etmesinden dolayı dün teknosa`dan cihazı aldım.Ve..

    -Almayı düşünen arkadaşlar hiç tereddüt etmesin
    -Türkçe altyazı problemi yok,yazılar küçük değil tam ayarında.
    -Bende ki 120 gb harici harddiski bir çırpıda gördü.
    -İ pod girişi sayesinde kardeşimin ipod`unu taktık ipod`u isterseniz lg`nin kumandasından kontrol edebiliyorsunuz.
    -Ses mükemmel dts şarkı ve filimlerde resmen döktürüyor.
    -Alet boştayken ne cızırdama ne de tıslama sesi çıkıyor hoparlörlerden :) evdeki diğer cihaz öyle:)
    -Kumandasıyla evdeki vestel televizyonu bile kontrol edebiliyorum.
  • hayırlı olsun.

    @ender senin setin modeli nedir? 903 mü 9656 mı?
  • Herkese selam,

    Ses sistemleri ile ilgili pek bir bilgim yok, buradaki yorumlara baktığımda bu modelin iyi olduğunu gördüm, bugün teknosa'dan HT903TA modelini 700 ytl'ye alacağım, tv aldığım için indirim yapıyorlar 200 ytl. Söylemek istediğim, olurda birgün görüntüyü bilgisayardan aktarmak icab ederse,ses sisteminin hoparlörü ile laptop arasında bağlantı kurulabilir mi?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Saygılarımla
  • Eğer PC nin HDMI çıkışıo varsa hiç problem diiil aktarırsın... Hem sesi hemde görüntüyü..
  • teşekkürler the_cantan.darcon cihazın arkasında HDMI girişi var televizyondan direk sesi alabilirisin.Laptop`ı televizyona bağlaman yeterli.Geriye kaldı lcd tv çeyizi hazırladık sayılır :)Aşagıdaki linkte LG HT 903 TA`nın büyük resimleri var incelemek isteyen bakabilir.

    http://uk.lge.com/DownloadJsp.jsp?filePath=%2Fdownload%2Fproduct%2FH%2FHT903TA%2FHT903TA.zip&fileName=HT903TA.zip
  • @tlhlngan , @volki3455 cevaplarınız için teşekkür ederim, sağolun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darcon

    @tlhlngan , @volki3455 cevaplarınız için teşekkür ederim, sağolun.


    Rica ederim.Bir yöntem daha söyleyeyim bari aklıma gelmişken ön panelde usb`nin yanında ses girişi var.Paketten çıkan kabloyla (2 ucunda jack olan)Laptop`ın ses çıkışını direk oraya bağlayabilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tlhlngan


    quote:

    Orjinalden alıntı: darcon

    @tlhlngan , @volki3455 cevaplarınız için teşekkür ederim, sağolun.


    Rica ederim.Bir yöntem daha söyleyeyim bari aklıma gelmişken ön panelde usb`nin yanında ses girişi var.Paketten çıkan kabloyla (2 ucunda jack olan)Laptop`ın ses çıkışını direk oraya bağlayabilirsin.


    Daha önceki mesajınızda harddisk'ten bağlantı yaptığınızı belirtmişsiniz, yeni farkettim. Aslında benim istediğimde böyle bir özellik, harddiskteki filmleri, (tabi ki destekli formatlarsa), oynatabiliyorsa gerçekten iyimiş.
  • daha önce de belirttiğim gibi benim aldığım model 903ta.Bu arada aletin başından kalkamıyorum.şimdi 4 gb lık bir flaş bellek taktım,611 şarkı ve 1 filmi canavar gibi okudu...
  • Selam Arkadaşlar,

    LG HT903TA modelini almadan önce Samsung tx-35 modeli vardı. Arızalandı LG 903TA ile değiştirdim. Bu cihazdan oldukça memnunum. Samsung ile kıyasalanamıyacak ölçüde kaliteli net ve güzel sesi var, Divx ve Çekme DVD filmleri oynatma kabiliyeti samsungdan kat kat daha iyi.

    Ancak Benim çözemediğim olay şu; 5+1'e göre kodlanmamış Divx filmleri, mp3leri, yada doğrudan aux in den bağladığım bilgisayarımın sesini 5+1 den alamıyorum. Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. AC3 ile kodlanmış divx filmleri otomatik olarak 5+1 açıyor ve gayet güzel bir ses veriyor ancak mono kayıtları 2+1 veriyor. Mono olarak 5+1 den almak istiyorum. (Beceremedim) Kullanma kılavuzunda bununla ilgili bir yerde bulamadım. Samsung'a göre cok daha kaliteli olmasına rağmen Samsungda hertürlü mono sesi 5+1 alabiliyordum.
  • Hey millet LG HT903TA kullanıcıları olarak ayrı bir sayfa yapalım mı? Sorunlarımızı orada konuşalım.Bu topic'e fazla insan rağbet edip ilgi göstermiyor,özellikle halihazırdaki 903 kullanıcıları.ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.