|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 4 Haziran 2020; 22:25:32 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleb -- 8 Eylül 2020; 18:45:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camila8 -- 20 Kasım 2020; 17:34:36 > |
up |
Hocam bu kablo vs. nin amacı empedansı yüksek gösterip cihazın yüksek empedans moduna geçmesini sağlamak mı? Direk yüksek empedanslı bir kulaklık bağlayınca böyle bir şeye gerek olmaz diye düşünüyorum doğru mudur? |
Bunun dönüştürücü ile alakası yok. Bu ürün güzel bir DAC, aynı zamanda ufak da bir Amfi. Bundan öyle harikalar beklemek doğru olmaz. G4 dediğin telefon için LG çok uğraştı. 1 Watt gücünde hoparlörler, çok güçlü 3.5mm ses çıkışı falan filan derken. Note 8 Pro dediğin cihazdaysa İşlemci Rami koy, gerisini salla. Kısacası iyi bir sesin en önemli adımlarından birisi de kaynaktır. DAC sesi üretmez, çevirir. Bu deneyiminden kaynağın ne kadar önemli olduğunu anlamışsındir sanırım. Sana önerim eğer sese ilgin varsa, Xiaomiden uzak dur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi ses çipi çöp |
Ben de bu şekilde düşünüyorum yani en azından akla mantıklı gelen bu fakat deneyemedim. Bu alet benim için hala gizemini koruyor. Cihazda dac+amfi var. Normal durumda gayet güzel ve temiz ses veriyor. Dac çalışıyor ama sanırım amfi devreye girmiyor yani en azından benim kulakici kulaklıklarda durum böyle gibi. Amfi devrede değilken aynı kaliteyi leeco type c-3.5mm çevirici ile de duyabiliyorum ya da farkı anlayamıyorum ve fakat dirsek taktığım an herşey değişti. Fark güzel bir manzara fotoğrafına bakmak ve gerçekten orada olmak kadar neredeyse. Sadece 1-2 kulaklık ile değil 10 kulaklıkta da hissiyat farkı bu. Bununla beraber ses seviyesi arttığı için seste hafif bozulmalar meydana geldiğini de hissediyorum bu ise kulaklıktan kulaklığa değişiyor, hiç bozulma olmayan da var. Acaba dac ın normal modu daha temiz ve az ses veriyor, amfi devreye girince yükselen ses bizi kandırıyor, yanıltıyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|