Şimdi Ara

Lg GD880 hakkında yorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
19.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Lg GD880 hakkında yorum...




    Bu telefon hakkında bilgisi olan, alıp eline deneyenler varsa lütfen bilgilerini paylaşsın.
    İki senedir aynı telefonu kullanıyorum ve hafif küçük şık bişey ararken buna rastladım.
    Bu telde beni korkutan sistemin yavaş olma ihtimali ve şarj olayı bide hepsiburada yapılan iki ayrı yorum...


    Boyut: L x W x D (mm) 102 x 47.6 x 10.6 mm
    Standart Pille Birlikte Ağırlık(g) 99
    Bekleme Süresi, Maks (sa) 330
    Konuşma Süresi (sa) 7
    Pil Kapasitesi (mAh) 900,Li-lon
    GPRS/EDGE (sınıf) Var / Var


    http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-gd880/ProductDetails.aspx?productId=telceplggd880&categoryId=371946



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agonim1453 -- 8 Ekim 2010; 23:20:40 >







  • http://forum.donanimhaber.com/m_40336752/tm.htm

    burada arkadaşın biri kullanıyormuş şarj konusunda sıkıntı yaşadığını belirtmiş.Telefon görüntüsü felan iyi ,işletim sistemi standart.Benim imzamdaki teli tavsiye ederim.Şarjı iyi,android işletim sistemi mevcut
  • bu lg yi anlamıyorum gd510 da da aynı pili düşük pilden kullanıyor

    arkadaş iki gün demiş ama galiba neti fazla kullananlardan ben sadece hafif küçük donanımlı bişey arıyorum wifi olmasada olur

    6700 da aklımda fakat oda 113 gr
  • Eşime almıştık ben de telefonu 3 gün kullandım... Pil ilk şarjda 2 gün gitti... Ama 2. şarjdan itibaren 3 gün civarı gitti ortalama wifi ile çok uğraşmayınca şarj bu olacaktır... Gerçi ben iphone 4 aldım ehrkes 3-4 gün şarj derken bana 2 gün gitti..


    Şimdi 2 sorun gördüm ben birincisi ekrandaki jelatinden olsa gerek dokunmatik gd900 deki kadar hassas değildi ve daha önemlisi iç mekan fotograf ç.ekimi oldukça kötüydü... Dış mekan güzel fena değil ama... Diğer özelliklerine gelince gayet güzel yok yok ve sorunsuz çalışıyor. Bir kere çok şık ve malzeme kalitesi bütün nokia ve samsungları yer bitirir... Oynayan kıpğraşan parça yok dokununca çıkacak kapağı yok... Gövdede kullanılan metal çok sağlam ve şık görüntü veriyoır.. Dikkat çekici yani...



    Kısacası iç mekan fotograf çekimi önemli değil pil 2-3 gün arası (çok kurcalamazsan biraz daha fazla olabilir) yeter dersen alınabilir...



    Edit: Müzik kalitesi çok güzel gd900 den daha iyi... Hatta kulaklık sesi samsung wave den falan çok daha iyi hatta iphone 4 kadar iyi diyebilirim... Dolby phone kulaklık olayı gayet güzel... GD900 deki sesi beğenmemiştim ama bu çok daha iyi olmuş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 9 Ekim 2010; 0:42:00 >




  • zaten bu telefonda insanı cezbeden tarafı tasarımı fakat tasarım içinde 800 lira verilir mi kararsızım
    bi 100-150 daha kat samsung wave al daha hayırlı olacak diye geçiriyorum içimden ya da bi 4-5 ay bekleyip fiyatı düşsün bari ole alayım...
  • aynen biraz fiyatı düşsün öyle bakalım...
    bu arada biraz daha yorum okuyalım
  • bu telefona bence bu para verilmez daha sonra 500 e dusunce uzulursun ama butcen yerındeyse wave falan al , cok riskli bu tel.
  • Merhabalar..

    İki hafta önce amazon.de adresinden 192 Euro'ya satın aldım, bir hafta önce de elime ulaştı. Fiyatını, TR fiyatı ile kıyaslarsınız diyerek özellikle söyledim, 800 TL civarı sanırım burada.

    Daha önce dokunmatik ekran telefon veya LG ürünü kullanmamış biriyim, onun için kıyaslama yapamayacağım.

    Telefonu tercih sebebim estetiği ve bu estetiğe rağmen sahip olduğu özellikler oldu. Telefon hakikaten çok şık bir telefon, ebatları da sahip olduğu özelliklere göre çok ideal. Bu arada iPhone'u çok kaba bulan biriyim, o yüzden tercih etmiyorum. Birkaç gün kullanıp sona yüzüne bakmayacağım uygulamalar için iPhone almaya gerek görmedim.

    Mesleğim gereği, (gazeteciyim) alacağım telefonda Wifi ve 3G olması, e-postalarımı okuyabilmek, haber takibi yapabilmek, ortalama bir fotoğraf kalitesi (iş için değil elbette) benim için yeterliydi. Bu özelliklerin hepsine haiz bir telefon, şıklığı da artısı oldu benim için.

    3g'yi kullanmadım; ama Wifisi gayet düzgün çalışıyor. İşyerinin Wifisinden bağlandığım için Youtube gibi widgetleri çalıştı, sorun olmadan izledim. Henüz hiçbir uygulama indirmeme rağmen içerisinde gelen widget/uygulamalar bütün işlerimi gördü.

    Postalarımı rahatlıkla okuyabiliyorum, BBC'nin widgeti ve ayrıca RSS'ler var. Haber takibi konusunda sıkıntı yaşamadım.

    Fotoğraf kalitesi beni tatmin etti. Otomatik focus özelliği gayet iyi çalışıyor ve zengin bir filtre içeriği var. Kapalı ortamda da dışarıda da fotoğraf çektim ve kalitesinden memnun kaldım. Videoyu henüz kullanmadım. Ayar seçenekleri de çok fazla.

    Radyosu gayet düzgün çalışıyor, kullanımı kolay. 3,5mm giriş olması bir artı, kulaklığını beğenmezseniz istediğiniz kulaklığı takarsınız.

    Facebook ve twitter uygulamaları mevcut, şimdiye kadar facebooka sorunsuz bağlandım ve kullandım.

    Dokunmatik ekranın hızı iyi. Gecikme yaşamadım hiç. Ne çok hassas ne de duyarsız :) Zaten hızını kendiniz de ayarlayabiliyorsunuz.

    İçerisinde oyun yok, sadece iki eğlence uygulaması var. Onlar da telefonun özelliklerini göstermek için. Hareket sensörlü balık tutma ve üflemeyle çalışan baloncuk oyunu. Ama lgnin sitesinden ücretsiz indiriliyor. Oyun ve uygulamalar için özel LG sitesi varç

    Yabancı inceleme sitelerinde (gsmarena) en büyük eksikliği ekranın parlaklığı olduğundan bahsediliyordu. Açık havada yüzeyin fazla parladığı belirtiliyordu. Ben şimdiye kadar çok, hatta hiç sıkıntı yaşamadım.

    Bana göre en büyük eksikliği hafıza kartsız gelmesi :)

    Şarj konusuna gelince. Telefonun kullanma klavuzunda bataryanın ilk dolumda 12 saatten fazla bir süre kalmasının şarj süresini uzatacağı yazıyor. Tabi ben bunu ilk kullanışımda iki saat şarjda tutup çıkardıktan sonra gördüm.

    Gün içinde çok kurcalarsanız, akşam eve gittiğinizde yeniden şarj etmeniz gerekebilir. Ama dediğim gibi, benimki yanlış bir ölçü olur.

    Son 3 gündür gündüzleri Wifisi açık, tarayıcıyı çok az kullandım, sabah ve akşamları yolda radyo dinledim. 10 dakika kadar balık tuttum. Şu an şarjı yarıda.

    Sanırım wifisi açık olması değil de wifiyle çalışan uygulamaları kullanması çok enerji harcıyor.

    Ama telefonun bir de eco modu var. Bütün güçleri optimuma ya da minimuma indirerek şarjdan kazanmanızı da sağlayan bir özellik. Bu özelliği açınca daha uzun süre bir kullanım sağlayabilir, ben denemedim.

    Kısaca; çok şık bir telefon. iPhone gibi nereye koyacağım derdi yaşamıyorsunuz. Özellikleri de gayet yeterli.

    Uzun süre PDA ya da smartphone almayı düşünmüştüm; ama bu telefonu görünce vazgeçtim.

    Son olarak unutulmaması gereken, bu bir telefon. Hatta LG'nin iddiasıyla en kompakt telefon. Dokunmatik ekranlı PDA ya da smartphonelarla kıyaslamak hata olur...

    Saygılarımla...




  • önceki yorumda olumsuz bir taraf yansıtılmamış hatta şarj konusunda akılda kalanların bir kısmı silindi

    gece şarj edersin ikinci gece şarjı biterse sorun yaratan bir cihazdır, hiç değilse 3 gün garanti gider
    hatta geceleride 5-6 saat kapatılıp 3 günün üstüne bi yarım günde giderse çihazı almamak için tek sorun fiyatı kalıyor
  • Arkadaşlar, fikir vermesi açısından N82 ve GD880 tarafından çekilmiş iki foto ekliyorum.
    kamera ayarları otomatikte çekildi.
    Telefon arkadaşlarında belirttiği gibi oldukça iyi bir malzeme kalitesine sahip, ekranını güneş ışığında test etme imkanım olmadı ama bence yeterli, dokunmatik hassasiyeti iphone kullanmış biri için biraz yetersiz gelebilir ama alışınca sorunsuz şekilde kullanılıyor.
    Wi-Fi gücü N82 ile yaptığım kıyaslama sonucunda yetersiz geldi, N82'nin 11 tane ağ bulduğu yerde GD880 5 tane ağı ancak buldu.
    Arka tarafında kaymayan dokuya sahip yumuşak sayılabilecek plastik kapak var, metal olsa çok daha iyi olurmuş.
    Bana kalsa kesinlikle Wave alırdım ama eşim teli çok beğenince doğumgünü hediyesi olarak aldım.

    N82

    http://img521.imageshack.us/img521/2171/161020101619.jpg

    GD 880

    http://img181.imageshack.us/img181/3964/img001g.jpg




  • gd 880 biraz karanlık çekmıs
  • güzel telefona benziyor
  • lg ile çekilen resimde hava kapalı sanki ya da telefonda öyle çıkmış sanki telefonla alakası yok gibi
  • çok açıklayıcı bir bilgi olmuş teşekkürler..

    bu arada amazon.de adresinden nasıl aldınız? gümrüğe takılma derdini nasıl aştınız??
  • arkadaşlar merhaba,

    ben daha bir kaç gün önde LG GD880 modelini aldım.TheSmallestTall arkadaşımıza katılıyorum fakat ben vodafone hattı ile internet servisini yükleyemiyorum. Ayar mesajı geliyor 1.sini yüklüyorum 2.sini yükleyemiyorum.telefon restart yapıyor ama açılırken de pin sormuyor.



     Lg GD880 hakkında yorum...


     Lg GD880 hakkında yorum...


     Lg GD880 hakkında yorum...




  • Bu telefonda e posta hesabı nasıl ilişiklendiriliyor birde tarayıcıda gezinirken mavi ekran hatası veriyor 2009 12. ay versiyonu yüklü update edemiyorum acaba mavi ekran hatası versiyonundan mı kaynaklanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpercabuk -- 15 Mart 2011; 13:18:52 >
  • sizde hangi yazılım yüklü arkadaşlar
  • arkadaşlar ben Gd880 kullanıcısıyım versiyonunu yükseltemiyorum, LGMobile Update programıyla telefona bağlanıyorum versiyon bulunuyor indiriliyor telefona yüklenme aşamasında %4'te kalıyor daha sonra kabloyu ve pili çıkarıp takmamı ve yan tuşların ikisine aynı anda basıp tekrar denememi istiyor her tekrarda %4'te takılıp baştan alıyor ve update olmuyor...

    yardımcı olabilecek varsa sevinirim :)
  • ya bize yardımcı olabilecek bi kişi yokmu şu sorunlarımızı bi çözebilsek eposta hesabını kuramadık flash var deniliyo ama youtube yi oynatmıyo internet kullanışsız bazı sayfalara hiç girmiyo heralde ayarlardan sıkılmaya başladım artık:(
  • arkadaşlar, ben eposta hesabını kurdum ama kurumsal mail adresimi, bağlantıyı sadece wifi üzerinden yapabiliyorum. cihaz yurtdışı olmasından dolayı uptade yapılamıyor. yetkili servise gönderilip yazılım atılması gerektiğini söylediler, lg'den. müşteri temsilcisi ayarları yapabilmek için tam 1,5 saat uzak masaüstü ile uğraştı olmuyor bilgilerinize
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.