Şimdi Ara

LG GC-B559EQQZ genel bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç günlük araştırmanın sonunda LG GC-B559EQQZ buzdolabını aldık 1 haftadır filan kullanıyoruz internette bir kaç videonun harici pek bilgi olmadığı için bu konuyu açtım dolap alacak olanlara yardımı olur umarım


    İlk olarak dolap kombi tipi alt dondurucu bölmesi kullanışlı çekmeceleri var ama isterseniz çekmeceler çıkıp daha büyük bi alan oluşuyor ama buzmatik bölmesi ayrılmış yerinden çıkıyor ama orası ayrı olduğu için pek kullanılabileceğini sanmıyorum dondurma filan belki saklama bilir.
    Üst tarafa gelince üst tarafta bolca hareketli parça var benim hoşuma gitti kullanışlılığı arttırmış.dolabın 2 tane dev gibi çekmecesi var bu yüzden dolap içi küçük duruyor ama isterseniz çekmecelerini çıkara bilirsiniz çekmeceler fresh zone ve moist balance zone diye adlandırmışlar sitesinde detaylıca açıklıyor .
    Dolap kapıları dolap vakum yaptığında kolay açılması için özel bir mekanizması var (büyük iş yeri dolapları da olanlar gibi)
    Ses konusunda çok iyi buz kırma sesi filan daha duymadım çalışırken hafif uğultulu bi sesi var ama kendini yavaşlattığında (dediklerine göre motor hiç durmuyor araba mantığı durkalk yapmadığı için daha az yakıyomuş) nerdeyse hiç ses gelmiyor.

    Dolap dediğim gibi çekmeceler yüzünden küçük duruyor canlı canlı görülüp alınması gerek.

    Özellikle merak ettiğiniz bir yer olursa cevaplaya bilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İyi akşamlar. Hocam aynı dolaptan ben de aldım bugün p.tesi gelecek. Size birkaç sorum olacak tecrübelerinize binaen. Soğutma sorunu var mı? Koku yapıyor mu? Sebzeleri dediği gibi 1 ay kadar koruyor mu? Hijyen fresh işe yarıyor mu? Ses seviyesi eski dolaplara göre nasıl? Elektrik tüketiminden memnunmusunuz? Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil bu dolap arkadaslar ? Varmi sorun elektrik cekisi nasil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizd kuzene aldık cok memun bu üründen herhangi birsorun sıkıntı yaşamadı bıllgınz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.