Şimdi Ara

LG G7 ThinQ özel Google Assistant tuşuyla gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un yeni akıllı telefonları kullanıcıların bir tuşa basarak sanal asistan Bixby'yi başlatmasını sağlayan özel bir butonla geliyor. LG'nin bir sonraki amiral gemisi olması beklenen LG G7 ThinQ için bu özelliği ödünç alabileceği ortaya çıktı.

     

    Ayrıca Bkz.Fotoğraf barındırma servisi Flickr, SmugMug tarafından satın alındı
    CNET'in raporuna göre LG G7 ThinQ, basıldığında Google Assistant'ı başlatacak fiziksel bir butona sahip olacak. Söylentinin doğru olup olmadığını şimdilik bilemiyoruz ancak bir anlamda mantıklı görünüyor. Çünkü LG daha önce Google Assistant destekli ThinQ marka cihazlar çıkarmıştı. LG G7'nin ThinQ markasını almasıyla birlikte Google Assistant'ın bir şekilde telefona entegre edilmesi pek sürpriz sayılmaz.

     


    Sanal asistan tuşuna farklı işlev atanamayacak


    Ne yazık ki LG’nin Google Assistant butonuna, Samsung’un Bixby tuşu gibi farklı işlevler atamak mümkün olmayacak. Yani bu tuşu farklı bir uygulama başlatmak için kullanmak isteyenler en azından resmi olarak bunu yapamayacaklar. Belki custom ROM bu durumu değiştirebilir ancak şu an için duyumlar bu yönde. LG henüz bu habere bir yorum yapmadı ancak gidişata bakılırsa cihazla ilgili resmi detayları öğrenmemiz çok uzun sürmeyecek.



  • Hep beklediğim özellik buydu

  • Anakartları düzelttiler mi yoksa hayla 1 yıl sonunda kapanıp açılmayan telefonlardan mı ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.