Şimdi Ara

LG G7 ThinQ 64GB (Hafıza kartı ve kılıf hediyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık LG Model #Diğerleri Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sipariş Tarihi : 03/07/2019 Geçen ay aldım LG garantili olup LG Türkiye tarafından onaylattım.

    Garanti belgesi faturası vardır. Hiçbir sorunu hatası olmayıp çok temizdir.

    Spigen LG G7 ThinQ Kılıf Rugged Armor Black https://www.hepsiburada.com/spigen-lg-g7-thinq-kilif-rugged-armor-black-a27cs23033-p-HBV00000CPY7V?magaza=Hepsiburada

    Hafıza kartı buradan alındıhttps://www.hepsiburada.com/samsung-64gb-microsd-pro-class10-90-80mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-mg64ea-eu-p-HBV000001OC3U?magaza=Hepsiburada

    Satış sebebim maddidir memnun olduğum için satmak istemesemde malum yapacak bir şey yok. Alıcısına hayırlı olsun.

    Önce baştan anlaşalım telefonu beğenmeyerek iade etmek isterseniz kabul etmem yeni yasa çıktı kopya imei kaydedilecek, LG telefonlarda imei atma durumunu bilmiyorum ama kopyalanma durumuna karşın iade almayacağım hassasım bu konularda. Telefonda sorun görürseniz hemen gönderin. Denemek için mağazalardan gidip bakın öyle memnun kalınmayacak bir yanı yok araştıran videolarına bakan birisi eline aldığı zaman pişman olma olasılığı sıfıra yakındır. İmei durumu olmasaydı beğenilmemesi durumunda bile alırdım ama karşılıklı zaman kaybı yaşanmaması için eminseniz almalısınız. Açıkçası bende çok araştırdım ve telefon geldiğinde beklediğimden iyi çıktı.

    En son android güncellemesi yapıldı. Android 9 yüklü ve bir sonraki güncellemeyide alacak. Pili 6-8 saat arası kullanıma bağlı değişiyor. Lütfen pili az gidiyor diye göndermeye kalkmayın pil kapasitesi belli ne az ne çok. Bu süre pil ayarlarında tasarruf modları ile uzatılabilir. Bende wifi sürekli açık 2 gün kullanıyorum ama elinizden düşürmüyorsanız gidin en pahalı telefonu alın bir şey değişmez araba aküsü kullanmıyorlar sonuçta. Şarj süresi yaklaşık 1 saat 40 dakika civarı. Ekranda koruyucu var ama hediye gelmişti kutuyla çok iyi bir şey olmasada iş görsün diye takmıştım yenisini alana kadar. Ekran koruyucu alırsanız iyi olur.

    Başka unuttuğum bir şey varsa sorabilirsiniz. Aksesuarları duruyor eksiği yok. Hafıza kartı cillop gibi çok az kullandım orijinaldir bir sürü para verdim 150tl ye almıştım başka telefonum olmadığı için hediye olarak veriyorum fiyata yansıtmıyorum. Telefon rengi mavi alırken çekinmiştim ama öyle düz mavi değil çok hoş ışığa göre tonu değişiyor.

    Fiyat 2450 TL istiyorum. Aldığım fiyat 2930TL

    Fotoğrafın kalitesinden anladığınız üzere evdeki en iyi telefon buydu.

    LG G7 ThinQ 64GB (Hafıza kartı ve kılıf hediyeli)



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Telefonu sattığım için başka telefonumda yoktur düşük model telefonlar alabilirim ama fiyatı düşük olacak 600 tl gibi olabilir. Fiyattan düşeriz.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • adres neresi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musty578

    adres neresi
    Satıldı
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.