Şimdi Ara

LG G7, LCD ve OLED olmak üzere iki ekran seçeneği ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Güney Koreli teknoloji şirketi LG, Mayıs ayının sonunda yeni akıllı telefonu LG G7'yi tanıtacağını duyurmuştu. Şirket hakkında çıkan yakın tarihli bir rapora göre LG G7, LCD ve OLED ekrana sahip iki farklı versiyonla piyasaya çıkacak. LG bu kararında, iPhone 8 serisini LCD panel, iPhone X'u ise AMOLED ekranla piyasaya süren Apple'dan esinlenmiş gibi görünüyor.

    LCD ve OLED modelleri arasında fiyat farkı olacak


    Sektöre yakın kaynaklardan gelen bilgilere bakılırsa, LCD ve OLED ekranlarla gelmesi beklenen LG G7 modelleri aynı teknik özelliklere sahip olacak. Yani iki cihaz arasındaki tek farkın ekranları olacağı iddia ediliyor. OLED ekran teknolojisi LCD'ye oranla daha ince ve hafif olduğu için LCD'den neredeyse iki kat pahalı bir teknoloji. Dolayısı ile LG G7'nin LCD ekranlı varyantının OLED ekranlı modele göre daha ucuz olması bekleniyor.


    Bir başka söylenti ise LG'nin bu iki G7 varyantını, farklı ülke pazarlarına sunmak için tasarladığı yönünde. Buna ek olarak Koreli şirket hangi modelin daha çok tutacağını görerek, bundan sonraki akıllı telefon planlarını da ona göre şekillendirmek istiyor. LG'nin G7 modelinde uygulayacağı iki farklı ekran hamlesiyle ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız.








  • keşke çentikli ve çentiksiz olmak üzere iki ekran seçeneğiyle gelse.
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Çentik kısmı opsiyonel olarak kapatılabilecek söylentileri var.



    Farklı ekran seçeneği ise tam bir saçmalık. Karışıklık yaratacağı kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkasının yürüyüşünü taklit edeceğim derken kendi yürüyüşünü unutmak...

  • İkiside tutmayacak LG, bunu da göremiyorsan artık yuh....

  • Bence LG telefon işini bırakıp dünyadaki bütün telefonların ekran işini yapsın. Dünyada onun kadar iyi ekran yapan yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oled ekranlı telefonların garanti kağıdına "ekran yanığı oluşursa garanti dışıdır" gibi ibareler de yazar kesin aynı tv de yaptığı gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghost screen yetmedi, Burn-in de de lider olmak istiyor herhalde galiba sanırsam :-)

  • lg g4 teki başarısını bir daha yakalayamaz,ama o anakart yanması hayalet ekran olması.lg keşke g5 g+6 yapıcağna anakart hayalet ekran ve pil performansına odaklanıp g4 yatırım yapsaydı elde tutuşu full ekran olması çok güzeldi hata yaptılar.

  • "LG bu kararında, iPhone 8 serisini LCD panel, iPhone X'u ise AMOLED ekranla piyasaya süren Apple'dan esinlenmiş gibi görünüyor"

    Bu kadar zorlar mı insanlar durumu ya? Anlayamadım bu kısmı cidden. Böyle olaya ilk Apple mı kalktı yani :/ Patentini mi almışlar da onlardan esinlendi diyerek bir de Apple kısmını bold yazarak servis ediyorsunuz. Ne kadar tatlı bir durum yahu.

    Farklı pazarlar için olması muhtemel böyle bir durumun ama fiyat farkı koyarak her pazarda da sunmayı düşünebilirler zira zaten kendileri üretici konumunda. Pek sıkıntıları olmayacaktır durumu yönetirken.

  • Ne seçeneği arkadaş. Kutudan hangisi çıkarsa artık.

  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Çentiği ayarlardan kapatabiliyorsun. Üst kısım kararıyor.
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar burda bahsettiğim çentiğin kapatılabiliyor olması değil hiç olmaması. apple bu garabeti hayatımıza soktuktan sonra diğer markalar da çok orjinal ve başarılı bir şeymiş gibi aynen alıp bunu taklit etmeye başladılar. hani görüntü olarak vs güzel olsa bişey demiycem. yoksa telefonun üst kısmına siyah bant çekerek ! de kapatabilirsiniz çentiği mesele o değil. neyse bir arkadaşın da dediği gibi bu çentik saçmalığı cebimize yaradı. bu saçma furya bitene dek telefon almayız en azından.
  • bir elektronik üründe LG ekran var ise koşarak kaçın.

  • G6 gibi biri oled olur, ama kablosuz şarjı olmaz mesela. Ama depolaması artar. Lcd ekranlı versiyona daha kaliteli bir ses çipi koyarlar, bir tanesine oled ekranın yanına ses çipini de kablosuz şarjı da koyarlar, bizim gibi 3.dünya ülkelerine boş lcd versiyon yollarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.