Şimdi Ara

LG G7 için Snapdragon 845 çalışmaları başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG G7 için Snapdragon 845 çalışmaları başladı

    LG'nin mevcut amiral gemisi G6, maalesef en yeni Qualcomm Snapdragon 835 platformuyla gelmedi. Zira güçlü yonga setinin ilk partisine Samsung tarafından deyim yerindeyse "ambargo" konmuştu. Bu nedenle LG, Galaxy S8'in piyasaya çıkmasını beklemeden G6'yı piyasaya sürmeyi seçti.

     

    LG G6, bu yıl piyasaya sürülen bir çok amiral gemisi akıllı telefonunda bulunan Snapdragon 835 yonga seti yerine geçen yılki Snapdragon 821 platformuyla birlikte geldi. Öyle görünüyor ki şirket aynı şeyi önümüzdeki yılki amiral gemisiyle yaşamayacak.

     

    Ayrıca Bkz.Hyundai Kona'nın resmi teaser videosu yayınlandı
    Koreden gelen raporlar, akıllı telefon üreticisinin yeni Snapdragon 845'i geliştirmeye başlamak ve önümüzdeki yılki G7 amiral gemisinde yer vermek için Qualcomm ile şimdiden ortak çalışmalara başladığını gösteriyor.

     

    LG, Mayıs ayından beri Qualcomm ile çalışıyor


    Görünen o ki iki şirket Mayıs ayında bu yana geliştirme çalışmalarına başlamış durumda. Otoriteler "yükselen sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik çözümlerinin daha güçlü veri işleme yeteneği" gerektirmesi nedeniyle, LG'nin mutlaka yeni yonga setini amiral gemisine dahil etmesi gerektiğini söylüyor.

     

    Bu yaklaşmakta olan G7'nin bu yılki G6'da gördüğümüze kıyasla daha gelişmiş özelliklere sahip olacağı anlamına geliyor. Snapdragon 845, 7 nanometre sürecinde üretilecek ve mevcut 835 platformundan %30 daha güçlü olacak. Son haberlere göre Samsung da önümüzdeki yılın Galaxy S9 amiral gemisinde bu yonga setine yer vermeyi planlıyor.







  • LG seneye de Snapdragon 845 çıkınca da 835 ile cihaz üretir. Hadi anladık güzel işlemci 821 lafımız yok ama G6 çok para arkadaş.

  • Sadece lg'ye özel aşırı ısınan işlemcilerden'dir kesin Snapdragon 808 gibi.

  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    Asiri isinan islemci 810 di 808 degil.zaten oyuzden lg g4 808 ile gelmisti yanilmiyorsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep performans artışı diyorlar artık anlayın performanstan daha önemli olan pil performansı bu devirde çoğu insana yetiyor zaten tlf lar ama pil maalesef bir günü çıkartmıyor artık bunla ilgili çalışmaya öncelik verirlerse biz kullanıcılar için daha iyi olur.her sene aynı tas aynı hamam yok şu kadar performans artışı yok % 40 pil tassarufu falan ama tlf aldığımızda elimize bakıyoruz günün sonunu zor görüyoruz,eğe nerde kaldı bu %40 pil performansı artık tlf firmalarına bu konuda rekabet kurumları hesap sormalı.

  • Her sene aynı muhabbet...

  • Ozamana kadar 845 kalir be dalgami geçiyosunu:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elhamdurullah bugun de 835 i gormeden gomduk.



    845 i de ben eskiteyim, arkadaslar 855 845 e oranla %30 fark yaratacak ve gpusu adreno 740 tam bir vr avcisi olucak ama size soyle bir kotu haber vereyim 865 daha ustun olacak ama yanilmayin ondan sonra gelecek 875 iste bu dedirtecek. Siz yine de iste bu demeyin ama 885 super olucak, 895 e selam olsun.

    Ama sizin yapacaginiz yine kendikraş oynamak olucak.

    Aha buraya da iddali bir sekilde yaziyorum.




    Bu ileti 2013-2014 te gelisitilen snapdragon 805 li cihazdan gonderilmistir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 30 Mayıs 2017; 19:32:31 >
  • LooF kullanıcısına yanıt
    808'ler 810'danda beter kullandım biliyorum öyle ısındıki telefonun lehimlerini eritti oyunda oynamıyorum parlaklığı arttırdığımdan kaynaklandı.
  • LG Türkiye'de bitik..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LooF

    Asiri isinan islemci 810 di 808 degil.zaten oyuzden lg g4 808 ile gelmisti yanilmiyorsam.

    Aynin 810 ısınıyor diye 808 ile gelmişti
  • LG, amiral gemisi cihazlarında uzun süredir hiç en üstü kullanmıyor ki. Böyle der, gider 835 kullanır seneye...

  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    G5'i saymazsak dediğinde haklısın. G5 en üst seviyeye donanımla gelmişti. Kronik sorunları olmasa alınabilecek en iyi telefonlardan biriydi. Kamera ve ses çipi gerçekten iyi işler çıkarmış bir multimedya telefonuydu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel. Ben de tam, yıllardır yeni versiyonu çıkmayan Asphalt 8'i bir de 1000 FPS'de oynayıp, yine aynı sürelerde pili tükenen bir telefona ihtiyacım var diye düşünüyordum! :D

  • İyi bu sefer bari zamanın işlemcisini yakalayacak.

  • G2 kullaniyorum onun haricinde hiçbir telefonunu almam.
  • önce yüksek batarya kapasitesine önem versinler
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Haber vs. Yorum baya anlamsız olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mladenbmv M kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz eleştirinizde. Yalnız o % bilmem kaç enerji verimliliği yalnızca CPU tabanlı harcanan enerji için olan bir ibare. Yanı belki de gün içinde telefonun şarjının %20 sını CPU harcıyorsa onun %40 ini alıcaksınız öyle düşünün. Hala daha telefonların şarjının büyük çoğunluğunu ekran tüketiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cassation

    Haber vs. Yorum baya anlamsız olmuş.

    Merhabalar,

    Aslında değil çünkü haberin ilk cümlesi ve aslında bu V serisi telefonların çıkma sebebi olarak düşünelim lütfen. Haberin içeriğinde beraber çalışmaya başladılar dendi ama geçen sene de beraber çalıştılar ama sonuçta Samsung'un etkisi altında kaldılar. Bu gibi bir durum seneye de yaşanabilir. Samsung telefonu milyonlarca satıyor ve tanıttığı gibi piyasaya çıkarıyor. Qualcomm için çok önemli bir ortak LG için önümüzdeki sene daha da zor olacak.
    G serisine işlemci yetişmedi, tasarım sıkıntıları vs derken diye daha geç zamanlarda mecbur bir model daha çıkarıyor. Şunu unutmayın lütfen V serisinin çıkış sebebi G serisinde bir şeylerin hep sıkıntılı olmasıydı. Ben işlemcinin 821 olmasına karşı değilim hayli hayli yeterli bir işlemci zaten fakat markaların bunu yapmasına karşıyım. Hadi gittin diğerine göre uygun olan işlemciyi koydun bari fiyatı da uygun olsun ki bizde alalım telefonu demek istedim. Ben g6 yı beğendim ama fiyatı yüksek demek istedim. LG hatalarından pay çıkarmıyor, hizmet kalitesini arttırmıyor. V serilerindeki güzel ses teknolojilerini de G serilerine koymayarak hata yapıyor. Yani ben aslında uzunca bunları yazmak istedim ama artık LG beni yıllardır yorduğu için kısaca yazdım geçtim. İyi forumlar hayırlı ramazanlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 1 Haziran 2017; 3:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.