Şimdi Ara

Lg G7 2800 tl (snapdragon 845 4 gb ram 64 gb hafiza ip68 su geçirmezlik / 1000 nite varan parlaklik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
4
Favori
48.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TEnano kullanıcısına yanıt
    Aynı tas, aynı hamam.
    Önce var olanı inkâr, sonra fanboylukla itham.
    Sizin yeni tarifiniz çıkmadı mı?
  • Yaklaşık 6 yıldır LG G2 kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım. Garanti bitmek üzereyken batarya değişimi yaptırdım ve şuan miui rom ile hala 6 saat ekran süresi alıyorum ( wifi ile internet ve whatsapp kullanımı vs. bu tip şeyler, oyun yok)
    G2 gerçekten de beni hep memnun etti ama kardeşime, enişteme, yeğenime aldığımız G3 lerin hepsi anakart hataları ile çöp oldu. Arkadaşımın G5 de yine çöp oldu. Yine bazılarında bu şekilde şeyler duydum.
    Bu demek olmuyor ki G7 kötüdür, hatta şu şekilde çok iyi görünüyor ama açıkçası eğer alacak olsam bazı endişelerim olurdu. Yine de bu fiyata bir telefon alsam G7 ye bir şans verirdim. Sanırım aklı başına gelmiştir ve gerekli kaliteyi tekrar sağlamıştır. Yoksa telefon sektöründe intihar olur.
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Hocam elektronik şans işi biraz. Ben g4 aldım kuzenimede aldım. Ben 6 ay kullandım arkadaşa sattım o hala daha kullanıyo kuzenimde bir ay evvel diğer kuzene verdi hiçbir sorun çıkmadı. G5 aldım 1 yıl kullandım hiçbir sorunu yoktu sattım g6 aldım ondada hiçbir sorun yok onuda 6 ay kullandım başka bir kuzenime sattım. Şimdide 6 aydır v30 + kullanıyorum bundada hiçbir sorun yok. Dediğim gibi biraz şans işi. Birde bizde öyle telefonla oyun oynama merakı hiçbirimizde tok sosyal medya aradada resim çekiyoruz telefon işlemci filan belkide yorulmuyor diye arıza vermiyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin138 Y kullanıcısına yanıt
    kardeşim sana bir dost tavsiyesi alma lg. Kesinlikle önermiyorum. Daha önceki cihazlarında kronik sorunlar olduğunu herkes biliyor. Lg panellerde ghost olayı da malum.. Geçmişi böyle kirli olan firmayı tüketiciler nasıl olur da hala cezalandırmaz anlam veremiyorum.
  • kimse almasın fiyat düşsün ben alacağım :)
  • Bu fiyata alan müthiş karlı çıkar ve harika bir telefonu olur.

    Ön yargılarıyla milleti yanıltanlara kanıp almayanlar da daha kötü telefonlara daha fazla para verirler.

    G6 sonrası herhangi bir kronik sorun yok LG telefonlarda. G6'nın eksikleri var ama V30 ve G7 müthiş telefonlar. Şarja önem veren ve Oled ekran isteyen V30 alabilir. Bunun dışında birbirinin aynısı telefonlar nerdeyse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 ve G7 yi aynı anda kullandım bir süre. Daha sonra S8 den S9 Plus a geçtim G7 yine elimdeydi o ara.
    Şunu söylemek isterim ki LG nin 3000 mAh lık bataryası S9 Plusun 3500 mAh bataryasından daha iyi iş çıkarıyor. Gerçi burda iş bataryada değil yazılımın stabil olmasında bitiyor aslında. Hoparlör anlatmaya gerek yok bir telefona göre efsane ses sistemi var. Masa koy müziği aç arkadaşlarının tepkisini izle.

    G7 her konuda F/p avantajı var. Dez avantajı ülkemizdeki G7 ler 4 Gb olan sürümü. Ram eksikliğini hissetmeniz mümkün değil Samsung gibi ram canavarı değil. Buraya kadar LG yi övsemde sıra Samsung S8 ve S9 Plus ta.
    Evet ekran kasa oranı tasarımı ve kamerası tartışmasız Samsung diyorum. LG de gece çekimleri bazen çekilen nesneye göre değişken olmak üzere bir nebze daha iyi olsada genel anlamda kamerada Samsung daha iyi. Lg de gereksiz bir keskinlik var kamerada. LG de Cebinde dikdörtgen bir kutu taşıyorsunuz tasarım ergonomi sıfır. Tasarım benim için önemsiz diyen kullanıcılarda olacaktır elbet onlar için sıkıntı olmaz.




  • Lg yi ön plana çıkartan en önemli şey arayüz . herşey o kadar düzenli ve estetik tasarlanmışki , arayüz sizi hiç sıkmıyor. Ve çok kullanışlı.

    G6 kullanıyorum en ufak sorun çıkartmadı.
  • G7 akıllı telefon sınıfındadır. Sadece telefon fonksiyonları, internet ve oyun istiyorsanız xiaomiye yönelin. Yok benim dac a ihtiyacım var, 250mblik dsd müzik kopyalamak için usb 3e ihtiyacım var, kablosuz şarjda olur sevinirim ve vrde kullanırım derseniz nfcsi bile olmayan xxiaomi gibilerinden uzak durun.

    -----------------------------------------

    Ayrıca 1 yıl moto z kullanmış biri olarak söylüyorum; hızlı şarj pili daha çabuk öldürüyor. Yavaş şarj(1000-1500ma) kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaduvan -- 13 Nisan 2019; 0:42:44 >
  • Arayüz göreceli bir konu hocam. Bende v30 plus ve mi 8 lite var. Miui arayüzü bence çok kullanışlı. Arayüz olarak ben miui yi çok daha kullanışlı buluyorum. Tam ekran modu ile navigasyon tuşları olmadan kullanmak baya kolay. Bazı arkadaşlar ekstra programla v30 uda o şekilde kullanıyorlar ama bem beceremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat tekrar düşmüş aldım bir tane gri renk
  • cebo01 C kullanıcısına yanıt
    https://arstechnica.com/gadgets/2017/09/lg-v30-hands-on-lgs-oled-displays-still-have-quality-issues/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    en geç hazirana kadar gelecek kore de başladı pie
  • V30 nasıl buna gore ?
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Hocam bende v30 var. Tasarım konusı göreceli ama ben g7 nin tasarımını daha öok seviyorum. Oled ekran ve pil harici bu daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilcc

    en geç hazirana kadar gelecek kore de başladı pie
    oha ya lg bu yuZden hic degeri haketmiyor ondan daha ucuz ciazlar guncellemeyi coktan aldi

    lg antika araba gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahyademirci

    Hocam bende v30 var. Tasarım konusı göreceli ama ben g7 nin tasarımını daha öok seviyorum. Oled ekran ve pil harici bu daha iyi.
    hocam 2 telefonun tasarımını karsılastırmadım ancak ,v30 128 gb ve 2500 tl bu cihaz 64 gb .benm içn hafızada onemli .
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    p-oled yani plastik oled. ısıya maruz kalınca sararır. lgler, sony gibi oyunda ısınan telefonlardır.
  • adı lg olan her urunde her an defocıkma sorunu var. Klıma aldım koku yapıyor ıade ettım, öncekı telefonalrı desen zaten servısten cıkmadı .. Guven kalmadı lg ye
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Çoğu markaların yazılım desteği 2 yıldır. Sonrası firma keyfine kalmış. V30 2017 ağustosta çıkmış telefondur. Byük ihtimalle Android pie son güncellemesi olacaktır. G7 içinde Android 10, 10 erken çıkarsa 11 için şansı artar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.