Şimdi Ara

Lg G7 2800 tl (snapdragon 845 4 gb ram 64 gb hafiza ip68 su geçirmezlik / 1000 nite varan parlaklik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
4
Favori
48.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kustumize K kullanıcısına yanıt
    Samsung alacaksanız A50 tavsiye ederim. İlk defa bir exynos işlemcinin pil tüketiminin çok iyi olduğunu bu cihazda deneyimledim. 10nm işlemci çok başarılı bu konuda. Performansı ve kamerası da hiç fena değil cihazın. Zaten ekran ve tasarım harika. Boşuna eski S8+ a para vermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Ben de beğendim. Fakat çentik var ve usb 3.1 yok o yüzden seçenekler arasında değil.
  • 2 senedir g6 kullanıyorum ve g8 in çıkmasını bekliyorum. Çok şikayetçi var ama ben memnunum lg telefonlarından...
  • 3 sene G2 kullandım, 2 senedir de G5 kullanıyorum. İkisinde de ghost screen olayı ve gps sıkıntısı vardı. Bir firma niye sorununu 3 nesil sonra bile çözmez?
    G2 yine de güzel telefondu, sürekli rom değiştirirdim hiçbir sıkıntı çıkarmadı bunlar dışında. Annem hala kullanıyor 5. senesi bu. Ama şöyle bir sıkıntı var G5in TR versiyonunda boot kilidi kırılamıyor. O yüzden root bile atamıyorum. Telefonumdan memnunum şimdilik, gps sorununu gps antenine alüminyum folyo sıkıştırarak çözdüm, 5 saniye gecikmeli veriyor konumu ama buna da şükür

    Gps ve ghost screen sorunları g7lerde çözüldü mü? Bilen bilgi verirse sevinirim.
  • bu cihaz bu fiyat,Şuan Tr deki fiyatları ve cihazları göz önüne alırsak gerçekten iyi. Lg nin geçmişi kötü olabilir ama son çıkan tepe modellerinde çok fazla sorun yok gibi.
  • Bir adet anakartı yanmış (Binlerce var ama üretim hatası değil kullanı hatasıymış) G3'ü çöpe atmış
    elindeki G5 ile (Kronik sorunlara rağmen 1 yıldan uzun süre güncelleme beklemiş) kafayı yiyen biri olarak LG'ye bulaşmayın derim o kadar.
    Yazık etmeyin paranıza.

    Saygılar.
  • Htc: one m7 ve m8 gibi devrim yapan telefonlardan sonra tasarim konusunda tuketici isteklerine gore hareket etmemeleri, yuksek fiyat politikasi ve distributorlerinin turkiye piyasasini sallamamasi( yedek parca, aksesuar eksikleri) sonucu bu marka yok oldu.

    Sony: xperia z2 devriminden sonra yine htc gibi ayni hatalari yaparak cag disi tasarim dilinde israr ederek piyasayi okumamalari sonlarini getirdi. Dunyanin en kaliteli lenslerinden birini ureten bir sirketin neredeyse butun telefonlarinda vasat lens kullanmasi. Dusuk yazilim ve guncelleme destegi.

    Lenovo: ucuz fiyat politikasiyla piyasada yer edinmeye calissa da yazilim konusundaki basarisizliklari ve dayaniksiz telefon uretmeleri ani silinmelerine neden oldu. sadece laptop uretseler yeter bize.

    Nokia: hikayesini cogumuz biliyoruz. Symbian isletim sistemindeki israrciliklari ve ucurumdan dusmelerine ragmen hala direksiyonu cevirmeye calismalari sonlari oldu. Android ile geri donduklerinde ise insanlarin kafasinda nokia markasi coktan unutulup gitti zaten.

    Lg: lg g2 (bende kullandim) gibi efsane telefondan sonra g3 te baslayip g6 ya kadar suren ekran, yazilim ve batarya sorunlari insanlari bu markadan maalesef soguttu. Zaten lg g7 gibi amiral gemisi olan bi telefonu 4900 gibi sacmasapan bir fiyattan cikarip su an 2800 liraya sozde indirimli satmalari da bu yuzden. Kendilerini hala samsungla felan karsilastiriyolar sanirim ama tuketici maalesef aldigi paranin hakkini ister. Veremezsen ve onu rezil edersen acimaz. Lg nin de sonu diger yukaridaki markalar gibi olucak.

    Seneler once tuketici bir mal almak istedi zaman ese dosta sorardi tavsiye alirdi ya da magazaya gider gazetede dergide televizyonda reklami cok yapilan bir marka ise parayi basip alirdi heralde iyidir diye. Ama devir degisti. Artik herhangi bir mal hakkinda istedigin kadar bilgiye ulasmak mumkun. Makale, makale yetmezse yorum, yorum yetmese kullanici deneyimleri, o da yetmezse fotograf video her bilgiye her yerden ulasmak mumkun artik. Dovizin yukselmesi turk insanindaki alim gucunu cok dusurdu. İnsanlar artik eskigi gibi telefonlara paralar dokemiyor. Bu yuzden bunu farkeden akilli (gercekten akilli) telefon sirketleri samsung m20 veya huawei p smart gibi orta segment telefonlarin reklamlarini yapiyor. Xaomi de bir kac ay sonra reklam vermeye baslar.

    Hicbir marka babamizin oglu degil. Cebinden cikan paranin hakkini veriyorsa ve aldiktan sonra da malinin arkasindan duruyorsa o marka iyidir. İslem bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fiyat artmış mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG'den telefon almak için gelip yalvarması, elimizi öpmesi, cihazı muadillerinden yarı fiyatına falan vermesi lazım, o zaman bile oturur düşünürüz. Adamların televizyonlarında bile burn-in oluyor, yakın geçmişte havaalanında ki tüm televizyonlarını toplatmışlar gibi bir haber vardı.
  • lg g7 ye pie guncellemesi geldimi

    paranizi iyi degerlendirin nokia 8 guzel ciaz guncelleme aldi servisi iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    lg g2 kullanıyorum 5 sene oldu hiç bir sıkıntımda yok...cok da memnunum....
  • Suanda bu fiyat değil 2890 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marine-gear

    öncelikle ben teknik özellikleri kıyasladım ve epey sitesinden bakarak yazdım. zaten konu başlığında epey sitesinin karşılaştırma linkini bırakmıştım.

    benim xiaomi markasına karşı bir tavrım yok zaten markayı tercih de ediyorum evde hala telefonları var ancak Türkiyedeki fiyat politikaları saçma bir hal aldı.

    batarya üstünlüğünü en başta yazdım zaten. sadece ram farkını yazmamışım zaten şuan için ram farkı pek hissedilmez ama ileride fark edilebilir tabi ki.


    ilk 6 ay içerisinde telefon arızalanırsa lg teknik servisinde direk kutulu değişim yapılıyor daha önce birkaç defa değişim aldım ve belge de 6 ay içi şeklinde özellikle belirtilmiş eğer belgeyi bulursam paylaşırım.

    pocophone f1 modelinde sıvı soğutma yok ısıyı azaltmak için ısı borusu var diye biliyorum. ancak aynı sistem lg g7 modelinde de var. bakın youtube da bir kanal iki cihazında içini açmış ve aynı sistem size ekran görüntülerini atıyorum.

    bu lg g7 modeli



    bu pocophone f1 modeli




    edit:belgeyi buldum bakın ilk 6 ay içi arızada servis kutulu değişim yapıyor verilen formda 6 ay içi kutulu değişim olarak yazıyor.



    Alıntıları Göster
    lg g5 de ghost screeni ni bu normal bir problem diyip garanti kapsamından çıkarttıkları gün bitti lg benim için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: El_domingo

    lg g2 kullanıyorum 5 sene oldu hiç bir sıkıntımda yok...cok da memnunum....
    İstisnasınız o zaman şanslısınız. Ekran sararma sorunu var çünkü bende de 3 yılın sonunda çıkmıştı sonradan durdugu yerde dokunmatiği bozuldu bir çok kişide var bu sorunlar nazar değmesin sizinkini ama telefonun hatasız oldugu gerçeği değişmez. G2 de en iyi g serisi telefondur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonlarla aşık atamaz ama orta sınıf telefon. sahibindende sıfır redmi note6 pro 4/64 1250 tl.

    bu ekonomik durumda kenardaki parayi harcamamak isteyenler için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El_domingo

    lg g2 kullanıyorum 5 sene oldu hiç bir sıkıntımda yok...cok da memnunum....
    g2 den sonra lg nerdeyse saglam telefon cikarmadi. g4 alan bir arkadasim cok pişman oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forum adı uzerine sıcak fırsat ne için fiyat için ama arkadaslar yok degmez yok onu alacağına bunu aldan öteye gecemiyor konular...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl g1 kullandıktan sonra lg benim icin candır.
    G3 g4 g5 serisinde hatalar yapmış olabilir ama bu size su anki modellerin daha ucuz olması gibi bir kapı açtı arkadaşlar.
    V30 ,G7 ve bundan sonra cikacak modellerin cok basarili olacagini dusunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal-Drogba -- 11 Nisan 2019; 16:4:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Quality kullanıcısına yanıt
    Xiaomi'nin geçmişinde hangi kronik problem var?

    Öyle iştahlı sormuşsunuz ki
    Şu rezilliği tekrar izlemek zorunda bıraktınız beni :)
    Karşınızda Petit Beurre Mi 5

    Telefonun maliyetini 1 kuruş azaltmak için yapmayacağı şey yok Xiaomi'nin, bir zahmet geçmişini de sorgulamayıverin.
  • x X x X kullanıcısına yanıt
    Bend test gibi günlük hayatta hiç bir geçerliliği olmayan bir testi atıp kronik problem olarak mı örnek verdiniz şimdi

    Forumda fanboyluk seviyesi inanılmaz noktalara erişmiş gerçekten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.