Şimdi Ara

LG G6 resmi olarak tanıtıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
4
Favori
13.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brhndrn

    Hatırlarsanız 810 çıktığı dönemde G4'ün 808 ile gelmesi de bu kadar konuşulmuştu. 15 aydır kullanıyorum, işlemciden kaynaklı performans olarak hiçbir eksikliğini görmedim (kronik konusunda girmiyorum). Herhangi bir eksiklik yaşayan olduğunu da düşünmüyorum.

    Cihazı bence çok güzel olmuş. İşlemci olayına çok takılmamak lazım, sonuçta 821 kötü bir işlemci değil. Takılmak gereken tek yer fiyattır. Umarım astronomik rakamlar söylemezler ve hi-fi ses çipinin bölgeye özel olacağı söylentileri de doğru değildir.

    Hocam S8 4K 60 fps cekicek 835 ve digerleri 30 fps bence sprun yapmaya gerek var o kadar para vercem yil 2017 hala 30 fps 4K....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef batarya zayıf, o ekrana 4000 bin olmalıydı bu telein rakibi huawei mate 9 olur. kamera ortalama, işlemciye lafım yok tasarım iyi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz. Beklentiler ölçüsünde sorun yapmamak lazım diye düzelteyim. Hiç 4k video çekmedim, oynatacak bir cihaz almadıkça da çekeceğimi düşünmüyorum.

    LG'nin 835'li başka modelleri muhakkak olacaktır. Belki bu sayede bu cihazın fiyatı biraz düşük olur
  • Lg G2 den selam olsun :D Arkadaşımla aynı anda aldık onda s4 2. senesinde dayanamadı değiştirdi. :) neyse nazar değmesin kimsenin cihazlarına
  • Hifi ses çipinin asya modellerine özel olması, kablosuz şarjın abdye özel olması, çift kameraya rağmen bokeh efekti yapamaması saçmalıktan başka bişey değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AF CoRSe

    4 Gb ram hadi onda gectim 821 çöp



    835 kullanılmalıydı. Tamam ama 821 için çöp demek de biraz abartı ve haksızlık bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eseslim29

    doğrudur hocam ama benim açımdan farklı senin açından farklı bir olay berkide türkiye'de exynox işlemci ile gelicek bilemessin samsung'a çok güvenme derim. Farklarıda yadımsanmıyacak derecede

    Exynos ile de gelse 10nm ve 835 ayarında olacak. Belki az bişey işlemcisi güçlü grafik işlemcisi zayıf olabilir ama denk olacak. 821 ile dağlar var arada. Sırf pil tüketimi için 835 veya muadili beklenir. Diğer işlemcidfde gömülü teknolojileri, vr desteği, uzun vadede daha güncel rom desteği filan her türlü değer. Ben zaten samsung almam fm radyosu yok ama kısmet v30a bakalım. G6 çok tırt çıktı.
  • bana doyurucu bir telefon olmuş gibi geldi

  • Telefonun özellikleri bence yeterli. Ancak S8 ile aynı fiyat yapacaklarsa tabi ki Snapdragon 835 olsaydı daha iyi olurdu.
    O değilde telefonun ekran kasa oranı çok iyi olacak diyorlardı. Tamam fena değil de benim aklımda şöyle bir şey vardı. Fotoshop ile ekranı büyütüp aynı kasaya 6.0 inç yaptım LG G6 resmi olarak tanıtıldı
    Yine de beğendim. LG G5'ten sonra hiç fena durmuyor bu telefon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 26 Şubat 2017; 22:25:41 >




  • s8 len mukaisesi yapılmasını bekliyorum...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fast556.

    Çok ilginç ama pile büyük eleştiri gelmiş. 5.3 inc ekranlı 2800 mah pilli g5 ile 17 saatlik kullanımda herşey açık şekilde çok rahat 4.45 saat lik ekran süreleri alınabiliyor. Bu telefon 5.7 inc ve 3300 mah pille aynı kullanımda 6 saat ekran sürelerini çok rahat görür ki insanlar zaten bir telefonu gün içinde niçin daha fazla kullansın anlamak mümkün değil hiç mi işiniz gücünüz yok o kadar saat telefon ile uğraşıp şu fotoğraf güzel olmuş beğeneyim diyeceğinize gidin biraz kitap okuyun belgesel izleyin araştırma yapın, işinize gereken özeni gösterin, derslerinize doğru düzgün çalışında bu dünyaya gelme amacınız keyif yapmak olmasın yararlı bir birey olup birşeyler katmak için her gün daha fazlasını verin kendinizden.

    4-5 saat ekran süresine iyi mi diyorsunuz? Şuan kullandığım 5,5"lik xiaomide 4050 mah var 8-10 saat ekran süresi alıyor millet. Ben hiç ölçmedim evde duruyor ara ara oyun oynuyorum ve genelde 2-3 günde bir şarj ediyorum. Üst seviye cihazların en az 6 saat oyun süresi vermesi lazım ekran süresini geçtim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    bana doyurucu bir telefon olmuş gibi geldi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g5 ghost sorunundan versek g6 veirrler mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FIRAT_G_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    bana doyurucu bir telefon olmuş gibi geldi



    ya yanlış anlaşılmasın eğer işlemcinin en güncel işlemci olması gibi bi takıntınız yoksa, 821'in de çok iyi bir işlemci olduğunu düşündüğümüzde, su geçirmezliğine kadar; pek eksiği olmayan bir telefon olmuş. onu kastettim




  • lamı cimi yok efsane olmuş.
  • G2-G3-G4-G5 kullanmış biri olarak G6 yı beğenmedim.. Ram işlemci bence yeterli fakat tasarım samsung A serisi gibi olmuş çok kötü duruyor. Şu telefona para vermem çok net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    katılıyorum her üreticinin bir kusuru var şu anki durumlarda bile fiyatlarına muadil değil hiç bir telefon yurt dışında çeyrek fiyatına alınan ürünler buradaki kdv zırtı pırtı derken araba fiyatını geçer durumda bu şaka gibi bir şey insanı teşvik etmeleri de cabası normalde alınan telefon 6 ayı geçmeden yeni modeliyle karşılasıyor. Onu geçtim hepsinin özelliği bambaşka boyuta taşınıyor millette göz boyamasına kanıp elinde rahatça 4 yılı çıkarıcak telefonu atıp t-shirt değiştirir gibi telefon değiştiriyor. Yazık acıyorum Türkiye'de ki ekonomiye, rahatız diye kendimizi kandırıyoruz şuradaki muhabbet de bile fiyat söz konusu olunca millet en performanslısını arıyor yurtdışındaki durum bundan daha farklı alım gücünün yüksek olması istediği modeli kafasında yaratmıyo zaten 5 ay sonra yenisi çıkar yada 1 ay sonra diyerek telefon değiştiriyolar.
  • Yaw neyin kafasını yaşıyor bunlar asus zenfone 3 zoom 5000 mha batarya koymuş optik zoom koymuş incecik kasaya .. genişleme desen 2 terabyte .. çift hat aynı anda aktif vs vs hangi birini sayim .. LG bu kafayla bu iş zor gibi genede dene

  • Ben en iyis J1'imin tozunu alayım. Anlaşılan daha çoook beraberiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bootlop ve ghost screnli,LG 6 hayirli olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.