Şimdi Ara

LG G6 Platium LG Türkiye Garantili Sıfır Ayarında Ücretsiz Kargo FİYAT DÜŞTÜ !!! 1.750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 LG G6 Platium LG Türkiye Garantili Sıfır Ayarında Ücretsiz Kargo FİYAT DÜŞTÜ !!! 1.750
    Lg G6 Platium renktir.Lg Türkiye Garantili kutu içeriği full, Telefonda dahil herşey sıfır ayarındadadır, kulaklık sadece denemek amacıyla kullanıldı,kendim airpod kullandığım için kullanmadım, Cihaz sıfır ayarındadır arka lens kamerasında dahi tempered glass cam koruma mevcut, önünde nano koruma yapıldı , kendim darbe emici kaliteli kılıfla kullandım, kılıfın dahi iç jelatini duruyor aliexpressten kendim sipariş etmiştim alan arkadaşa onuda hediye edicem zaten.

Referanslarım mevcut isteyen arkadaşlar inceleyebilir. GG üzerindede 200'e yakın referansım mevcut dileyen arakdaşlar referanslarıma bakabilirler.

Kargo ücreti tarafıma aittir. Lütfen Pazarlık teklif etmeyin.

Isparta ve Antalya'dan elden teslim alabilirsiniz.

LG G6 Platium LG Türkiye Garantili Sıfır Ayarında Ücretsiz Kargo FİYAT DÜŞTÜ !!! 1.750

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Aktif olarak yedi ay kullanıldı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylık cihaz evet hocam ama tertemiz durumda ,titiz kullanıldı herhangi bir çizik yada hasarı bulunmamakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.