Şimdi Ara

LG G6'nın prototipine ait fotoğraflar ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu tür haberler neden en geç donanımhaber de yayınlanıyor anlamadım. Ben bu tür güncel haberler için shiftdelete.net takip ediyorum , Adamlar bu haberi dün sabah saat 07 de paylaştı...

  • Tasarım güzel olmuş benzer çizgilerde üçüncü nesil tasarım olacak zaten. Sorunsuz bir cihaz olursa ve Snapdragon 821 nedeniyle iyi bir fiyattan gelirse neden olmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene G5 için ne kadar heveslenip hayal kırıklığı yaşamıştım ve S7 Edge almıştım.

    Bu sene de S7 Edge'i hanıma alıp S8 alırım diye hevesleniyorum, geçen senenin tam tersi olabilir diye de bir his vardı içimde ANCAK! 821 nedir ya? Adamlar 835 diye bağım bağım bağırıyor, 821 ne? V20'de kullansaydın ya 821'i, LG bu mobil tarafta kaybeden olmaya devam edecek gibi gözüküyor.

    Xiaomi, Huawei müthiş atılımlar yaptı. Samsung-Apple ardına da bu iki firma büyük oranda konumlanmış gibi görünüyor. LG bu kafa ile daha da geriye gider maalesef.

  • Herkes 821 diye kızıyor LG'ye ama 835 için Qualcomm'un Samsung ile birlikte çalıştığını, Samsung'un üretim tesislerinde üretileceğini ve bu iş birliği karşılığında tedarikte öncelikle olacağını okumayanınız yoktur. Markalar, amiral gemilerini zamanında tüketici ile buluşturmak istiyor. Özellikle LG geçen sene kaybettiği zamanı bu sene kaybetmek istemiyor. Aynı sorun HTC için de geçerli. Burada Qualcomm'un attığı bir kazık var aslında, bana göre rekabet kurallarını çiğniyor böyle yaparak, bariz Samsung'a avantaj kazandırmış oluyor. Bu çipin üretim ve tedarik sürecinin kokusu çıkar merak etmeyin! Haa 821 olmasının fiyat olarak geri dönüşü olacaktır kesinlikle; Samsung için 850 USD fiyat haberleri çıkyor sağda solda.. 700 USD olarak çıkan bir LG G6 bize 600 TL olarak geri yansıyabilir ki fena rakam değil..

  • iPhone 5 gibi tv kumandasından hallice. beğenmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.