Şimdi Ara

LG G5 yüksek kaliteli Bang & Olufsen ses teknolojisi ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG G5 yüksek kaliteli Bang & Olufsen ses teknolojisi ile gelecek 


    Mobil Dünya Kongresi hızla yaklaşırken Güney Koreli teknoloji devi LG, etkinlik kapsamında ortaya çıkaracağı yeni amiral gemisi LG G5 modelinde "gelişmiş yüksek kaliteli ses deneyimi" sunmak için Bang & Olufsen Play (B&O Play) ile bir ortaklık yapacağını duyurdu. Şirket, G5'in Bang & Olufsen PLAY tarafından ortaklaşa tasarlanan güçlü yüksek kalite ses özellikleri sunan ilk akıllı telefon olacağını söylüyor.




    LG G5 raflarda yerini aldıktan sonra LG ve Bang & Olufsen arasındaki işbirliği sona ermeyecek. Şirketler, bu yılın sonlarına doğru satışa sunulacak diğer birçok akıllı telefon için yüksek kaliteli ses özellikleri sunmayı planlıyorlar. LG Electronics Mobil İletişim Şirketi Başkanı ve CEO'su Juno Cho "B&O PLAY ile işbirliği yaparak akıllı telefonlarında yeni nesil gelişmiş ses deneyimleri arayan tüketicilerin yükselen beklentilerini aşacağımıza inanıyorum. LG olarak premium akıllı telefon pazarında inovasyon için yeni standartlar belirlemek amacıyla farklı sektörlerde çeşitli diğer önde gelen firmalar ile çalışmaya devam edeceğiz." dedi.




    B & O Play Başkanı Henrik Taudorf Lorensen ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada "LG ile birlikte çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Bu işbirliği bize daha da geniş bir müşteri tabanına B & O Play'in akustik mükemmelliğini getirmek için fırsat verecek" dedi. LG G5, 21 Şubat tarihinde İspanya'da gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi (MWC 2016) kapsamında tanıtılacak. Etkinlikte aynı zamanda merakla beklenen Samsung Galaxy S7 ve Huawei'nin yeni akıllı telefonu da ortaya çıkacak.

     

    LG G5 yüksek kaliteli Bang & Olufsen ses teknolojisi ile gelecek 








  • LG G3 ve G4'ün 1.5Watt hoparlörleri en kaliteli sesi vermese de gayet temiz ve yüksek ses verebiliyordu. İşin kalite adımını da ilerletmeleri çok güzel olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 19 Şubat 2016; 17:15:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g5 bu seneye damga vuracak gibi. 2k oled ekran, metal kasa, ses kalitesine yapılan yatırım. Umarın çift hoparlör ile de ses özelliğini taçlandırırlar.

  • ses konusunda hemen hepsi dökülüyor,Sony dahil,yazılımla idare durumları,yükseklik ve kalite anlamında hiç bir çaba yok markalarda buda kaliteli ses codec ve işlemcilerinden geçiyor varsa yoksa mp.oıs bile hala oturmadı...


    LG nin böyle ilkleri var,güzel gelişme...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeYLeR.

    Lg g5 bu seneye damga vuracak gibi. 2k oled ekran, metal kasa, ses kalitesine yapılan yatırım. Umarın çift hoparlör ile de ses özelliğini taçlandırırlar.

    Telefonun tasarımı çok kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sızan fotoğraflardaki tasarımla gelecek ise hiç şansları yok
  • s7 zaten s6 ile aynı m10 bekleneni veremiyor. sony standartlaştı. g5 götürür bu sene

  • Ekleme modül sayesinde daha güçlü hoparlörde eklenebilir olacak 21 Şubat'ı iple çekiyorum lanse edilse artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 19 Şubat 2016; 20:36:51 >
  • Umarım vasatın altındaki tasarımıyla G5, LG nin 2016 satışlarını dibe vurdurur. Ben Xperia Z1 ve Galaxy S5 den beri böyle çirkin bir şey görmemiştim.

  • Sızıntılardaki tasarım ile geldiğini varsayarsak; Bırakın bu seneye damgasını vurmayı ona mühürü vururlar!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxxx1

    ses konusunda hemen hepsi dökülüyor,Sony dahil,yazılımla idare durumları,yükseklik ve kalite anlamında hiç bir çaba yok markalarda buda kaliteli ses codec ve işlemcilerinden geçiyor varsa yoksa mp.oıs bile hala oturmadı...


    LG nin böyle ilkleri var,güzel gelişme...




    Yaparsa sony yapar gibime geliyor, walkman markası altında çok kaliteli üst seviye player'ları var. Kulaklığa verilen müzik ses kalitesinden bahsediyorum tabi,
    yoksa dış hoparlör benim pek umrumda değil. Hoparlörden birşey dinlemek çok abes geliyor bana. Ama kaliteli bir DAC ve dahili amfiye sahip genel markalardan bir telefon
    olsa tadından yenmez. Sanırım marshall yapmıştı böyle birşey, ama onun da güncelleme/yazılım işleri sıkıntı olur. O yüzden sony'den bekliyorum böyle bir atılım.
    Senheiser cx300 kulaklığım var, çeşitli markalardan hiçbir mobil cihazımda verim alamadım. Sesler çok mat, bas ve tizlerden yoksundu. İstediğin kadar equalizer ile oyna
    matlığı aşamıyorsun. PC'de Creative X-fi ses kartım var, çıkış gücü 109db. PC'deki performansı o kadar iyi ki kulaklığın, sanki aynı kulaklık değil dersiniz.
    Baslar çok derin, tizler yerinde. İşte bana bu ses kalitesini mobil olarak sunabilecek telefon lazım. 1000 liralık kulaklık da alsan bu cihazlarla iş olmaz.
    Bilmiyorum acaba şu harici kulaklık amfilerinden mi almak lazım?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan.sonus

    Umarım vasatın altındaki tasarımıyla G5, LG nin 2016 satışlarını dibe vurdurur. Ben Xperia Z1 ve Galaxy S5 den beri böyle çirkin bir şey görmemiştim.

    Z1 ile z5 arasında tasarım farkı yok z1 den z5 e hepsi çöp o halde s6 da s5 in metal kasa ve arkası cam hali. S7 de s6 ile aynı tasarımda olacak LG farklılaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ses tuşları sola kasa tamamen metal parmak izi okuyucusu ve aksesuarlarla tamamlanan modüler telefon konseptiyle dolu dolu bir cihaz olacak g5!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam viper4android e biraz göz atın. Baya bir işinizi görecektir. İçerisinde baya bir ayar bulunmakta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsmarena, phonearena vs vs

    yorumlarda herkesin ortak görüşü tasarımın çok çok kötü olduğu
    herkesin hemfikir olduğu bir hatayı nasıl yaparlar anlamak mümkün değil

  • umarım sızıntı fotoğraflar ile gelmez, yoksa resmen hayal kırıklığı...

  • bence bu telefonların dış görüntüsü 2. planda kalıyor benim için önemli olan ihtiyaçlarımızı gidermesi stabil çalışması değilmi..?
    lg kullanmadığım halde takip ettiğim bir firma

  • İyi. Hadi o zaman LG G5: Let's PLAY...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: addidas_85

    Hocam viper4android e biraz göz atın. Baya bir işinizi görecektir. İçerisinde baya bir ayar bulunmakta

    Yorumu gorunce sorayim musade edersen ustam. Disaridan kurayim dedim. Yok bir turlu calismadi. Kuruyorum programi. Surucu mu ne guncelliyor. Yeniden baslatin diyor. Yeniden baslatiyorum ama tik yok. Basa donuyor yine. Olmayan ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sızıntı dediğiniz şu dubai fotoğrafıysa fake olduğu her halinden belli geçiniz.
  • LG yi seviyorum ama geçen sene 60 milyon telefon satmasına rağmen telefon başına 1 cent kar ettiğini okumuştum.Umarım mobil pazardan çekilmezler zaten en büyük korkum bu gibi pek kar etmeyen firmaların piyasadan çekilip 4 milyarlık iphonelara kalmamız.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.