Şimdi Ara

LG G5 tanıtıldı işte özellikler ve cihaz hakkında bilmeniz gereken her şey: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
2
Favori
6.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yüzde 0.8 biraz fazla değil mi ayrıca tasarım açısından son yılların en kötü mobil cihazı olmuş.
  • Ön taraf güzel olmuş ama arka taraf ucuz bir his bırakıyor insanda. Bu tarz modüler işler pek işlemiyor, bir yıl sonra tedavülden kalkacak telefona B&O'den o amfiyi alıp takacağım, (kim bilir kaç para olacak) sonra işi bitecek mi? Bu modüler işler hep sıkışmışlığın göstergesi gibi durdu. Herkes 820 kullanıyor herkes 4 gb ram kullanıyor farklılaşma kesin gerekli ama o alttan çıkan fil sanki on yıl öncesi anlayışı gibi geldi bana.

    Ayrıca "takılma" var zoom yaparken arka kameralarda. Geçiş yaparken bir sıkıntı var sanırım ayrıca wide'da köşeler biraz sıkıntılı gibi duruyor. Güncellemeyle çözebilirler inşallah o durumu.. Öte yandan "renkleri" güzel göründü gözüme incelemelere baktığımda güzel çekiyordu fotoğraf. Çok hızlı fotoğraf çekiyor o da güzel.

    Ara yüz bence giderek kötüye mi gidiyor ne? Anlamadım ki o böyle şeker gibi simgler, yumuşamış, bir "ahenk" yok.. v10'daki ve g5'deki ara yüz iyiydi bunu bir garipsedim açıkçası, pek hoşuma gitmedi.

    Ekran açık kalabiliyor falan güzel ama pil küçülmüş sanki. 2800 olmuş. Sd 820 az pil tüketiyor ama lg'nin 4'den beri hızla biten pil sıkıntısı var. Bunu iyileştirmek yerine sanki geriye mi gidiyorlar. Çünkü o mdüler durumlardan birinde pil içeren birşey de vardı. Umarım bir günü çıkartır.

    Açıkçası ön taraf çok güzel gerisini pek beğenmedim bir "harmony" yok gibi geldi hele o arkası!?!




  • Adamlar yapmış arkadaş.işte yenilik farklılık üretmek budur .1/2 inçlik 16 mp kamera çok çok iyi işler çıkaracak görürsünüz.

  • efsane olmuş bence , en çok B&O ses modülünü merak ediyorum . çıkış tarihi ve fiyat ne acaba ? inşallah 2000 nin çok üstü olmaz . alacağım telefon belli oldu .
  • Çoklu pencere ve uygulama menüsü G5 ile birlikte kaldırılmış.
  • Tasarım , ekran şu bu bir yerden sonra alışıyorsun

    Ancak o batarya nedir öyle yahu. Androidte asla o batarya ile verim alınmaz. Bnce hayal kırıklığı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene satışlar çakılacak anlaşılan. Bunun yanına Galaxy S6'yı koy, kullanımda bir fark göremezsin. Çekeceğin fotoğraflarda, videolarda ufak farklar haricinde, hatta %100 zoom yapmadan doğru düzgün fark edilecek detay farkı bile olmayacak muhtemelen. Her taraf power bank ve priz kaynarken ve AMOLED harici bir ekran da kullanılırken LG için gelişme var ancak Galaxy S6'dan veya muadili bir telefondan da geçmeye değecek bir cihaz değil diyebilirim rahatlıkla. Yenilik olarak daha geniş açılı lens ve daha fazla ışık var kamerada, metal kasa gelmiş, azıcık da modüler tasarım var. Yoksa 3GB ram ile yapılamayıp 4GB ramle yapılacak bir şey yok, Snapdragon 820'nin yapıp 810'un veya Exynos 7420'nin yapamadığı, zorlandığı bir şey yok. Ferrari alıp otobanda gitmek istiyorsunuz ama her 1 metrede 1 radar var ve hız sınırını geçerseniz deponuz bitiyor gibi de denebilir. Tamam, notebooklar kadar güçlü, belki daha güçlü telefonlar geliyor da G3, G4, S5, S6 ile yapılamayan veya yaparken zorlanılan bir şey yok. Oyunsa oyun, video ise video, fotoğraf ise fotoğraf, notsa not, akıcılıksa akıcılık hepsi 2 yıllık modellerde de var. Açıkçası maymun iştahlılık haricinde G3-G4-S5-S6 gibi cihazları değiştirmek için mevcut fiyatları da göz önüne alırsak sebep göremiyorum.




  • Telefon güzel, tasarım kötü. G2'ye devam.
  • LG daha iyisini çıkarana kadar en iyisi LG V10 :) :)
  • Ben beğenmedim telefonu. Daha iyi bi tasarım olabilirmiş ve ayrıca g2 nin ekran kasa oranı hâlâ daha yakalanamamış, çerçeveler her yeni modelde kalınlaştı. Daha iyisini beklerdim tasarım olarak LG den donanıma söyleyecek bişey yok. Zaten bu sene bütün üst seviye telefonlar üç aşağı beş yukarı aynı donanımla çıkacak.

  • g2-g3 gibi bir efsane olamayacak...

  • lg v10 tasarımla ezer geçer...
  • ben beğendim tasarım olarakta çok bi fark yok akıllı telefon işte ,çoğu benzer zaten artık,ince oval kenarlar var samsung iphone falan filan yada ben göremiyorum sizin gördüğünüz detayları
  • 820 de 810 gibi çöp olmazsa bi şansı olur

  • Şu v10'un s820 li versiyonu çıksada alsam. bu tasarım nedir la.
    bu batarya nedir ar yu kiddink me
    magic slot ile batarya vs. olsun diger üreticiler daha ilginç şey olsun üretirler hatta komple kaplayan +3000 lik bataryada üretirler. ama tak çıkar tak çıkar içine kaçan toz vb. bunlar nolucak.
    Ve en önemlisi ekran neden bu kadar küçük acaba !!!
    çok merakla bekliyordum alırım diyordum ama sırf tasarımdan uzak durabilirim. fiyatı çok olmazsa alırım.
    şu an 2 sinin arasında kaldıgım diğer model xperia z6 ultra yı bekleyecegim eger ondada çok faillik birşey olmazsa onu alırım.
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    inceleme videosunda sürekli açık ekran fonksiyonu için aç-kapa tuşu var... pil azalırsa kapatırsın...
  • tasarım gerçekten ama gerçekten rezalet. lg v10un asilliği güzelliğinin yanından dahi geçemez.Hazır g5in çıkmasıyla fiyatı da düşer belki.mis.

  • tak çıkar parçalar çok dert açabilir lg nin başına. Nerdeyse her modelinde kronik sorunu olan firmanın böyle cesur bir adım atması ilginç
  • Çıkarılabilir alt kısım ilerde sorun olabilir ve cidden tasarım çöp olmus s7yi merakla bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • v11 gibi bir şey çıkacak mı acaba ? çıkacaksa buna bakmaya gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.