Şimdi Ara

LG G5 tanıtıldı işte özellikler ve cihaz hakkında bilmeniz gereken her şey: (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
6.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tasarım tuhaf olmuş
  • Çöp, g4 alirim daha iyi tasarimi var. Vodofonenun sattigi tel vardi bi tane ona benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 kullanicisi olarak hic begenmedim tek kelimeyle leş.
    Git gide kabalasiyor objektif bakmak lazim para kazanmak icin musteri cekmek icin en basta iyi tasarima sahip olmalisin samsung yada apple kullanicisi haberi gordugunde gulmustur tamam iphone da cesit yok ama samsung a serisi bile 10 numara gorunusu var ust segment olmadigi halde rakipler aldi yurudu lg hala farklilik pesinde 16 gb ram koysan nolur 4gb nvidia ekran karti koysan nolur cep telefonu bu once goze hitap edecek aga kabul edin sunu artik .

    Yine cikar tabi alicisi ama daha cok satmak varken neden bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g3 lerin fiyatı ne zamana düşer reyiz?
  • beğenmeyenler tamam da beğenen yok mu :)

  • bekledik bekledik ne yapmışlar, hiç beğenmedim şeklini özellikle arkasının, yine de iyi oldu çıktığı, v10'un fiyatını düşürür diye tahmin ediyorum
  • iPhone 6 kullanıyorum ve tasarımını beğendim bana s7 den daha güzel geldi.Telefonun hiçbir eksiği yok mükemmel olmuş s7 de de bir eksik göremedim.Artık kullanıcılar fanboyluklarına göre seçim yapar.Lg dersine iyi çalışmış bir sürü yenilik denemiş Samsung s6 yı güncellemiş s7 adını vermiş.İkiside güzel olmuş karar vermek zor.
    Arka tarafta kalan parmak izi okuyucu için özel kılıf almak lazım yoksa oraya basmak sıkıntı metal kasayı kılıfsız kullanmak lazım aslında ama düştüğü vakit için acır.

    Ben şunu gördüm android tarafında ciddi bir sidik yarışı var 2800 mah batarya olmamış , tasarımı kötü diyenler var.İphone kullananlar ne yapsın 1715 mah batarya hiç sesleri çıkıyor mu? Android tarafında adamlar 200 mah ın hesabını yapıyor.

    Tasarım konusu göreceli derdim ama çoğunuz tasarımdan anlamıyorsunuz gayet sade ve hoş bir tasarıma ve malzeme kalitesine sahip.Bence yılın telefonu G5.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Şubat 2016; 0:22:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • G2 ile devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka tasarım bir tek bana mı Nokia 808 modelini anımsattı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 23 Şubat 2016; 1:09:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun eksik olan hiçbir özelliği yok fakat tasarım yerlerde. Arkadaşlar kendinizi avutmayın, bir telefona 2000-2500 lira veriyorsanız tasarımı güzel olmak zorunda. Eh işte, idare eder, fena değil'lik yorumlar orta sınıf için geçerlidir amiral gemi telefonlar için değil. Metal kasa yapmışlar ama o çerçeveler nedir? E zaten sanal tuş kullanıyorsun, bir de o siyah bant al sana HTC. Telefonun tasarımını değiştirmek isterken aşırı ovalleştirmişler.

    Bir de Allah aşkına, kim telefonun bataryasını değiştiriyor? Hayır onu geçtim, 3000 mah'lık batarya kime yetmiyor? Sabahtan akşama kadar benchmark mı yapıyorsunuz? 100 kişiden belki 1 kişi batarya değiştiriyordur. Sırf bunun için bataryayı küçültmeye değer mi?

    s7 ve s7 edge'in farklı işlemcileri arasında bariz farklar yoksa Samsung tıpkı geçen seneki gibi bu senenin de en iyisi olur. Umarım seneye Lg daha güzel tasarımla gelir.

    Bu da tasarımı beğenenlere gelsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur0021 -- 23 Şubat 2016; 1:35:06 >




  • Beğenen çok beğenmiş beğenmeyen hiç beğenmemiş bunun ortasını hiç okumadım biraz bekleyip diğer amiralleri görmek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sanal tuşun size zararı nedir anlamadım takmışlar bi sanal tuşa arkadaşım oyun oynayınca film izleyince kapanmıyor mu tam ekran olmuyor mu derdiz ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel özellikli ve donanımlı olmuş. Beğenmeyen neyini beğenmiyor, kendisi neye sahip sormak lazım.

  • Lenovo p70 akar by.

  • Senin okulda olman lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendemi bir anormallik var? Bence G5, LG'nin tasarım konusunda zirvesidir. Modüler yapısı etkileyici. Beni uzun zamandır heyecanlandıran ilk akıllı telefon. Kimse beğenmemiş, ama ben aksine bayıldım

    Mesela S7 gram heyecan yaratmadı bende. Standart; abanmışlar donanıma.. Yok şu kadar GHZ işlemci, yok bu kadar GB ram, şu kadar çözünürlüklü şu PPI'da ekran. Birileri yapacak Samsung arkasından gelecek. Seneye "Samsung Mates" diye tanıtırlar artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4007

    Senin okulda olman lazım

    Komik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sütünü unutma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    Şu telefona bahane buluyorsunuz ya, yeminle çarpılacaksınız, ağzınız burnunuz yamulacak.

    Eşşek kadar sensör koymuş adam çıkıntı var diyor, sende bi çıkıntılık olmasın.

    Batarya sökülüyor ona bile bahane bulmuş. Neymiş 2.8 amper azmış, ip 6 kaç amper sanki git o zaman lenovo al 5a lık. Adamın çıkardığı aksesuarlar dehşet olmuş zaten. Bu telefon bu senenin en çok satanı olur. Gele hele aksesuarlar ucuz olursa. 360kamera bile koymuş adam yahu. Zamanında 360 çekim yapmak için 5000 tl balık gözü objektife para bayılıyorduk :-)

    Tasarımı beğenmemiş hasbam sanki babası armani

    İnsanlar bu telefonlara binlerce lira para bayılıyor, o para da ağaçta yetişmiyor hani, eleştirmek de hakları değil mi?

    Özellikleri eleştirmeyi altını doldurur mantıksız bulursun hadi neyse de adam tasarımı beğenmemiş, sanane? Ne gerek var böyle "sanki babası Armani" gibi saçma sapan laflara?

    Hiçbir şeyi beğenmeyenler timi bir tarafta, sizin gibi babasının malı gibi savunanlar da diğer tarafta açıkçası. Hiçbir şeyi adam akıllı yapmayı beceremiyorsunuz, tebrikler.




  • LG'nin yine bir şekilde fark yaratması güzel de, bu lego mantığına uygun geliştiricileri teşvik etmeden nasıl bir aksesuar bekliyorlar üreticilerden onu anlayamadım. Bu telefon piyasada kaç yıl kalacak, iyi satacak mı, bu üreticiler yazılım/donanım uyumluluğunu nasıl ayarlayacaklar? bang&olufsen amfiye baktım, dahili hoparlör bile yok. Kamera modülü de basit geldi bana. Büyük ihtimalle çoğu kullanıcı telefonu aldığı gibi kullanacak, orayı açmayacaktır bile çoğu kişi, ancak batarya ölürse değiştirmek için. Arkaya ikinci bir geniş açı kamera koymanın maliyeti de yükselttiği ortada. LG inovasyonda ipin ucunu fazla kaçırmış bu kez. Bu kadar farklı-beklenmedik özellik yerine, lider cam/çerçeve oranı, 3400ma gömülü batarya+kablosuz şarj, daha ince ve şık bir dizayn, tekil ama G4ün gelişmişi bir kamera, yine lider bir ön kamera ve full alüminyum yerine kaliteli plastik/deri kombinasyonu olsa muhtemel maliyet düşeceği için daha uygun bir fiyatla gelseydi daha isabetli olurdu bence. Belki de bu tarz bir yapıyı V serisine saklıyorlar, G5'i sadece devrimsel bir cihaz olarak sunmak istiyorlar ama G serisinin imajı ve satış potansiyeli V serisinde yok.




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.