Şimdi Ara

LG G5 Mİ Yoksa Samsung A7 2016 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum segmentleri farklı telefonlar ama maliyetleri aşağı yukarı aynı. (A7 ile arada 150 lira var) Fakat İşlemci bakımından yüksek olan g5'e karşılık samsungun sağlamlığı ve bataryası ön planda gibi. Birde Ben telefonu oyundan ziyade sosyla medya ve günlük hayatta kasılma sorunu yaşamadan rahat bana 3-4 sene gitmesini istiyorum. LG de bootloop samsungda da arada bir donmalar mevcut deniyor forumda. İki telefon hakkında bilgisi olanlar artılarını ve eksilerini göz önünde bulundurup önerebilecekleri model olarak hangisini söyleyebilir? Kronik sorunları nelerdir bilgi verirseniz sevinirim...

• Tabii ki G5.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Biraz detaylı açıklama yaparsan sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARK TOWER

Biraz detaylı açıklama yaparsan sevinirim...

G5 her konuda daha iyi. Tek tek yazmaya gerek yok. Dediğin gibi segment farkı var. G5 LG tarafının bayrak gemisi. A7 ise "Baba telefon alsana" diyen çocuklara babalarının çok uçmadan alabileceği orta ayar bir telefon.

• batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    G5'te Modüler yapıların kullanışsızlığından ve ghost screen olma durumu var deniyor doğru mu
  • quote:

G5'te Modüler yapıların kullanışsızlığından ve ghost screen olma durumu var deniyor doğru mu

Telefonun kıçını sökmezsin olur biter. Diğer konu hakkönda kesin bir şey bilmiyorum.

• Sabikalarindan dolayi lg den uzak durmanizi öneriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum sana şu kadarını söyliyim..lg g5in şarjının bittiği kapandığı yerde a7 2016 en az ama bak en az diyorum %40 ile devam eder..en büyük fark burada..

bir diğer konu oyun oynamıyorsan g5teki performans farkının sana hiçbir faydası olmayacak..

bu kadar küçük ekranda zaten 2k olması saçmalık bana göre ne ısınması bitiyor ne şarj problemi..a7 2016 az enerji harcayan pırıl pırıl full hd süper amoled zaten zaten..ayrıca pentile değilde rgb dizilimli olması sayesinde büyüteçle baksan dahi piksel filan göremezsin..

kendim gitim lg garantili g4 aldım sıfır olarak ama 3 gün zor dayandım..bir indirme yapacak olsan ateş gibi ısınıyor alet..bir ekranı parlatayımda şöyle keyifle bir film izleyeyim desen inan olsun full şarja bir filmi çıkaramayabilir..öyle bir saçma telefon..kronik sorunlar zaten saymakla bitmiyor..yok bootloopmuş yok ghostscreen yok sarı ekran..bitmez yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 1 Ekim 2016; 15:43:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• A7 kullananlar var mı aranızda?
  • G5 e 1000 liradan fazla verilmez bence, lg nin dandik çin markalarından pek farkı kalmadı artık, bkz doogee elephone ulephone vs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil performansı dışında her konuda G5 daha iyidir.
    Tasarım kişisel tabi ona karışmam.

Ama kamera olsun işlemci gücü olsun sensör sayısı olsun (jiroskop gibi) G5 daha iyi.

Tabi arayüz olayı da kişisel birşey.

Ha A7 alsanız pişman olmazsınız.

Eğer şarj önceliğiniz ise A7 alın. Geri kalan özelliklerde her ne kadar A7 G5 in gerisinde olsa da öyle çok çok da gerisinde değil yani.

• quote:

Biliyorum segmentleri farklı telefonlar ama maliyetleri aşağı yukarı aynı. (A7 ile arada 150 lira var) Fakat İşlemci bakımından yüksek olan g5'e karşılık samsungun sağlamlığı ve bataryası ön planda gibi. Birde Ben telefonu oyundan ziyade sosyla medya ve günlük hayatta kasılma sorunu yaşamadan rahat bana 3-4 sene gitmesini istiyorum. LG de bootloop samsungda da arada bir donmalar mevcut deniyor forumda. İki telefon hakkında bilgisi olanlar artılarını ve eksilerini göz önünde bulundurup önerebilecekleri model olarak hangisini söyleyebilir? Kronik sorunları nelerdir bilgi verirseniz sevinirim...

A7 alın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 2 Ekim 2016; 0:16:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

Telefonun kıçını sökmezsin olur biter. Diğer konu hakkönda kesin bir şey bilmiyorum.

Kıçını sökmezsin ne demek

Kıçı kırık telefonu niye alsın adam

• G5 e 1000 liradan fazla verilmez yazmis biri kicimla guldum.Kardesimde var kesinlikle arayuz felan 10 numara yag gibi akiyor.Ekran desen Sonylere felan 10 basar.Kameralar ayni sekil.Tek sorunu su olabilir elde durmuyor sabun gibi kayiyor.

• Neden acaba açıklar mısınız?
  • quote:

Neden acaba açıklar mısınız?

Hocam şarj konusunda mukemmel kameraya asık oldum diyebilirim yani o kadar guzel cekiyor kasma falan da yok hizli baya fast charging ile hızlı şarj oluyor yani gayet memmun kalirsiniz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: adroid

quote:

Hocam şarj konusunda mukemmel kameraya asık oldum diyebilirim yani o kadar guzel cekiyor kasma falan da yok hizli baya fast charging ile hızlı şarj oluyor yani gayet memmun kalirsiniz gibi

Sosyal medya hesapları falan geçişler nasıl baya hızlı ve yeterli mi uygulamalardaki geçişler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adroid

quote:

Sosyal medya hesapları falan geçişler nasıl baya hızlı ve yeterli mi uygulamalardaki geçişler

Baya hızlı hocam sosyal medya hesaplarinda gecis yaparken kasma gormedim

• Yorumlar için teşekkürler. Başka önerisi olan ??
  • quote:

Yorumlar için teşekkürler. Başka önerisi olan ??

g5 general mobile gibi duruyor sanırsın 700 liralık telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.