Şimdi Ara

LG G5 inceleme videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S7'nin yanında oyuncak gibi duruyor

    LG G5 inceleme videosu

  • Arka kamera olayını tam anlamadım. Arkadaki 8MPlik ikinci kamera sadece geniş açıkıntısı çekmek istediğimizde mi kullanılıyor? Yani iki kamera aynı anda aktif olmuyor mu? One m8deki gibi bir işlev söz konusu değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 alacaklar samsung pişmalıktır diye bir yazım var okumalarını tavsiye ederim. Samsung servisleri merdiven altı.

  • Şu samsung ve Lg servislerini kötüleyip durmayın arkadaş. Bende de G2 var ve 3 kere kulaklık , ekran, çerçeve ve pili ucretsiz degistirdim. Hemde karşımda 5 dk da halledip veriyorlar. Samsung laptopum var ekranında sıkıntı cıktı 3 günde ucretsiz hallettiler. B.k at izi kalsın resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaki tuşları yine telefonun yanına almışlar, bu mu yenilik. Alttan açılma olay bana saçma geldi, bir iki videoda izledim öyle çok kullanışlı bir şey değil öyle kolay kolay açılmıyor. Hadi belki bir yenilik sayılabilecek tek şey depolamada 2TB kadar arttırabilir hafıza olayı.

    Bunu alacağına al G2 kafan rahat olsun
  • Bıçkın bir delikanlı :D

  • yalnız o pil muhabbeti yüzünden bozan çok olur canın sıkıldıkça şarjör değiştirir gibi sök çıkar tak :) Telefona gelirsek görünüş olarak başarısız olsa da özellik bakımından alıcısını üzmez.

  • Teknik olarak güzel telefon ama tasarım çok kötü. Arkadaki tuşlar aynı kalsaymış keşke.
  • tasarim cok hosuma gitti yenilikciler super olmus s6--s7 dikdortgen tasarim ayni ayrica s7 arka tarafindaki kamera dizayni eski telefonlardakilerle ayni hic yenilik yok sadece donanim vs..lg g5 acik ara fark atmis durumda sade tasarimi mukemmel olmus simdi lg den kopyalayip diger firmalarda ayni ozelikleri getirmeye caliscak sonrada bakin bizde ne yanilikler var diyecekya ve bu olayida savunaan fanboylar olacakya onlara bi tarafimla gulcem

    tasarim 10 numara

    ozelikler rakipsiz

    kamera super

    eee daha ne olsun !!!!!!!!!

  • Böyle devam ederse G2 ile emekli olacam

  • İlginç olan çok güçlü olan gpu'nun real racing de sanki performansını ortaya koyamamasi oyun bence 30 fps çalışamıyor.

  • Üst çerçeve lg nin bu zaman kadar ki tasarımına hiç uymuyor. Erdi nin geniş açıda çektiği fotografta kadının yüzü baya kaymış.(2.kamera sensörü çok başarılı değil sanırım.) Birde tasarım cidden üst seviye değilde orta seviye bir cihaz gibi göstermiş.Ben çok beğenmedim açıkcası. Ama modüler donanım olayı ve yekpare kasada pil değşim şekli güzel ve yenilikçi :)

  • O kadar teknoloji sitesinde inceleme izledim en detaylı en akıcı kısacası en başarılı ön inceleme size ait tebrik ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provezza. -- 22 Şubat 2016; 17:37:38 >
  • -Önce boyutlarına bakalım.
    LG G5 149.4 x 73.9 x 7.7 mm
    Samsung Galaxy S7 Edge 150.9 x 72.6 x 7.7
    LG G2 138.5 x 70.9 x 8.9 mm
    LG Bu ölçülere 5.3 inç ekran koymuş. G5 ile S7 Edge'nin boyu hemen hemen aynı ve G5'in eni daha fazla olmasına rağmen Samsung yukarıda yazdığım ölçülere 5.5 inç ekran koymuş. LG G2 ile G5 arasında sadece 0.1 inç ekran farkı olmasına rağmen G2 G5'ten 10 mm daha kısa. Az değil. 10 mm.

    -2800 mah batarya nedir. Teknoloji geriye mi gidiyor. 2.5 sene önce çıkan ve bu telefondan oldukça küçük olan LG G2'de bile 3000 mah batarya vardı. Samsung yukarıdaki ölçülere 3600 mah batarya koymuş.

    -Çerçeveler oldukça kalın. Ekran/kasa oranı yukarıdaki ölçülerden de anlayacağınız üzere G2'den sonra oldukça gerilemiş.

    -Tasarımı zaten kötü. Bir G4'ün arkasının tasarımını bakın bir de şu telefonun.

    Bu telefon olmamış.




  • Çok iyi bir inceleme olmuş. Cihaz tasarımı gerçekten çok kötü. Ekran kasa oranı bile çok düşük. Üst seviye bir cihaz sadece donanım için alınmaz diye düşünüyorum.

  • QRX kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya konusunda size katılıyorum. Ancak LG modüler bir yapı oluşturmuş. Belki ileride daha yüksek kapasiteli bataryalar satmak amacıyla tüketicileri aksesuarlara yöneltebilir. Belki de bunu hedeflediler.
  • Ön inceleme Mükemmel Olmuş Ağzına ellerine sağlık abi..
    Lg G2 G3 G4 ve V10 kullanıcısı olarak LG G5 tasarım olarak beğenmedim. G4 ve V10 karışımı birşeyler beklerdim. Birde Modüler olayı bir yandan iyi bir yandan kötü. HİFİ 32 Bit DAC sistemini V10 koyduydu ama bu olayı ayırıp ayrı bir aksesuar yapmış gibi geldi.
    Aksesuarları pahalı olur. Telefon pahalı olursa aksesuara paramız yetmez :) LG ses tuşlarını yana almakla hata yaptı. LG G5 Beklentilerin altında oldu İnşallah V10 yeni sürümünü LG G5 de yapılan hataları tekrarlamaz :)

  • 35-40 civarı yorum okudum burada...
    Telefonla ilgili değil ama yorumcularla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum...

    1. Klasik samsung ve apple delileri yine buradalar. Tabii Lg'ciler de... Tarafsız olarak ve marka odaklı değil kullanıcı odaklı bir şekilde her markayı değerlendirmek gerekiyor. Marka odaklı düşünürseniz, bu cihazları kullanan kişilerin değil markaların çıkarlarını gözetmiş oluyorsunuz. Anlıyorum; siz samsung, lg yada apple bir cihaza sahip olduğunuzdan dolayı "en iyi cihaza ben sahibim" i kanıtlayıp en çok havayı siz atmak istiyorsunuz. Sizleri okudukça bu firmalarda hisse sahibisiniz diye düşünüyorum... Tarafsız yorumlarınızı yapın ki, Türk kullanıcılar doğru cihazları alabilsinler. Bu piyasayı yakından takip edenler zaten cihazların teknik detaylarını gayet iyi biliyorlar. Ama yorumları okudukça insanın kafası acayip derecede karışıyor. Tabii ki herkes kendi görüşünü söylüyor. Ama yorumları okuyanlara tavsiyem, sizin için bir telefonda ne önemli ise telefon alırken o taraflara bakmanız...

    2. Açıkça gözüküyor ki; yorum yapanlar arasında, konu ile ilgili meseleleri yüzeysel olarak düşünen arkadaşlar maalesef konulara çocuksu bakıyorlar. Örneğin, biraz daha bilinçli ve derinlemesine gözlemleyebilen arkadaşlar, telefonun tasarımında mühendislik açıdan hangisi daha başarılı, hangisi daha sağlam, hangisi daha kullanışlı, hangisi gerçek ihtiyaçlara yanıt veriyor diye analiz yapmaya çalışırken; olaya basit, günlük, lise seviyesi ve yüzeysel olarak bakan arkadaşlar ise hangisi göze daha güzel geliyor, hangisi daha çok parlayıp dikkat çekiyor, hangisi dana cıvıl cıvıl renkli, vs. konularına odaklanıyorlar. Misalen LG'nin doygun, gerçeğe daha yakın renkleri barındıran ekranı varken, Samsung'un cicili bicili kırmızılı sarılı canlı mı canlı ama gerçekten uzak amoled ekranına sırf iyi gözüküyor diye rağbet gösteriyorlar. En nihayetinde, bu bakış açısı ve tercih meselesidir. Sizin nasıl ki bazılarınız canlı ekranı, bazılarınız ise doygun gerçekçi renkli ekranı beğeniyorsanız, firmaların da tercihleri var. Sansung, renkli ekran seven beni alsın diyor... Kimse sizi tercihleriniz için suçlamıyorsa, siz de sizin tarzınız olmayan ürünleri suçlamayın...

    3. Elinizde zaten yeterince iyi cihazlarınız varsa, herkese tavsiyem zırt pırt telefon değiştirmemeniz. Zaten firmalar, bu teknoloji manyaklığı ile böyle bir ortam oluşturmaya çalışıyorlar. Biraz elinizdeki cihazı kullanın biraz eskitin, sonra kafanıza çok yatan yeni bi model çıkarsa, adam gibi düşündükten sonra onu alın. Ama benim de ne zamandır yaptıgım gibi, her çıkan yeni nesillerden alıp durmayın :D Hayatta sadece telefon ihtiyacı yok kimsenin. Ama öyle bir ortam yaratılıyor ki, sanki hayatta tek derdimiz 60 fps ile uhd çekmekmiş gibi....

    Konular çok uzar gider. Kafanızı şişirmeyeyim. herkese kolay gelsin....





  • kusura bakmayin ama her yil ayni seyleri satiyorlar insanlara biktirdiniz artik bence milleti kamerasi iyiymis performansi super olmus hep ayni seyler son 3 yildir ayni bir birine benzer telefonlar cikiyor milletde nasil aliyor bunlari anlamadim.demekki para bol ))bence not 3 den buyana telefonlar ayni degisen sadece parmak izi ve sacma sapan ise yaramaz seyler.(bu arada lafim ureticilere)

  • Telefonun içi ile dışı bir değil,bu sefer iç güzelliğe önem vermişler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.