Şimdi Ara

LG G5 Ghost Screen (Hayalet Ekran) Sorunu ve Servis İlgisizliği (THH Kararı Açıklandı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yns3453

    Çok güzel bir haber bende en kısa sürede gider heyet başvurumu yaparım o zaman :)

    Merhabalar,

    Kesinlikle peşini bırakmayın derim. Malum 2500 TL'yi hiç kimse çöpte bulmuyor
  • Doğru diyorsunuz bende cuma günü iade için istanbul ticaret il müdürlüğüne gittim. Tüketici haklarına bir dilekçe doldurdum 3-4 ay sürer mahkemeye bilir kişi atanınca sizi ararlar dendi bakalım bundan sonrası beklemek.
    Siz 2500 tl vermişsiniz ben türk telekomdan faturaya ek olarak aldım 3240 tl fatura tutarı var her ay ödemeye devam ediyorum bunu en çokta bu koyuyordu.
    Bakalım buradan gelişmeler konusunda bende bilgilendirme yapacağım, bu yazıyı okuyanlar şunuda bilsin tüketici haklarına başvuru yaparken bir ücret ödemedim sonrası için bir bilgim yok ama başlangıç olarak ödemedim. Başvuru yaparken faturanızı ve servis varsa değişim formlarınızın fotokopisini götürmeyi unutmayın orada uğraşmazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns3453 -- 11 Haziran 2017; 0:14:38 >
  • yns3453 Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun şimdiden. Karar tebliğ ve bilirkişi ücreti; haklı bulunmanız durumunda ürünü satın aldığınız firma tarafından karşılanıyor. (yaklaşık 160 tl'ye tekabül ediyor.)
  • Arkadaşlar bende g4 ile aynı sıkıntıyı yaşadım ama bilirkişi sorun bulunamadı diye rapor tutmuş bu şerefsizler yüzünden hakkımızı bile arayamıyoruz ya ne kadar sinirlendim. Şimdi mahkemeye itiraz etsem yine bilirkişi diyecek bu sefer harç paralarıda üzerime kalacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davayı kazanan arkadaş burda dava belgelerini ve ve dava numarasını falan paylaşabilirse biz de emsal gösterebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Dün itibari ile davaya ara karar verildi aradım sordum bilir kişi atanmış bana ulaşmasını bekliyorum artık bana ulaştığında buradan gelişmeleri yazacağım. Davayı kazanan arkadaş dava numarasını verebilir mi acaba bunuda iletirsek herhalde kazanma işimiz daha kolay olacaktır.
  • OneStepAheaD kullanıcısına yanıt
    Şayet isim belirtmeden kararı yayınlarsan bizde emsal karar diye tüketici haklarına verebilir ve işlemler çok daha hızlı ilerler tşk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle dilekçemi doldurdum hakem heyetine başvurumu yaptım süreci takip edip bilgilendireceğim. G5 için ghost screen den dolayı verdim servis hiç bişey yapmadan telefonu geri verdi. Fatura da başkasının adına. 3-4 ay sürer galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghost screen nedir arkadaşlar herkes aynı derdi yazmış. bende yeni alayı düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zattar

    ghost screen nedir arkadaşlar herkes aynı derdi yazmış. bende yeni alayı düşünüyorum

    Bütün LG G5 telefonlarda olan, yoksa da illa birgün ortaya çıkacak olan geçici ekran yanığıdır. Bende yok diye seviniyordum, 6 ay sonra birden ortaya çıktı. Geçiciden kastımız birkaç dakikalığına olması, ama bir kere ortaya çıktı mı sürekli oluyor. Mesela mesaj yazıyorsun sonra ekranı kapattığında bir bakıyorsun sanal klavye , yazdıkların , düğmeler hepsinin gölgesi orda duruyor.

    Tedavisi yok. İşe yaradığını iddia eden hiç bir sözde yazılım-app. bu işi çözemiyor.

    Tek çaresi mahkeme yoluyla paranı garanti süresi içinde geri almak.
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    hafta başında g5 almayı düşünüyordum tavsiye etmiyorsunuz anlaşılan. ben 2 yıl g3 kullandım suan o var gayet memnundum fiyat perfonmans olarak. bu üründe ucuz bildigim marka die g5 alayım dedim.
  • Hocam inşallah hakem heyetiyle işi sonuca bağlayabilirsiniz.Bu tür konuları gördükçe neden Apple sorusunun güzel bir cevabını da almış oluyorum kendim için.
  • Bugün hakem heyeti tarafından bilirkişi görüşü istendi artık bilir kişinin ulaşmasını bekleyeceği. Davayı kazanan arkadaşlar dava dosya numarasını verirlerse bizlerde emsal olarak ekleyelim işlerimiz daha kolay olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yns3453

    Bugün hakem heyeti tarafından bilirkişi görüşü istendi artık bilir kişinin ulaşmasını bekleyeceği. Davayı kazanan arkadaşlar dava dosya numarasını verirlerse bizlerde emsal olarak ekleyelim işlerimiz daha kolay olur.

    Sonuç ne oldu hocam?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.