Şimdi Ara

LG G4 Uygulamaları hafıza karta nasıl taşırım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lg G4 telefonumdan şuan memnunum nazar değmesin

ama eski telefonumda uygulama ve uygulama verilerini cok rahat hafıza kartta tutarken g4'te bu özelliği bulamadım yoksa böyle bir özellik yok mu yardımcı olursanız sevinirim yani istediğim playden yüklediğim uygulamaları ve verileri örneğin whatsapp uygulamasını ve içinde paylaşılan resimleri telefonda değil hafıza kartta tutmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum..
    LG G4 6.0 sürümü mevcut telefonda..

Zaten yapmanızı da önermem, zira telefonda 32 GB hafıza var bunlara yetecek. Hafıza kartına taşımak gereksiz bir yük bindirir sisteme.

taşınmıyor diyen arkadaşlar bilmeden neden yorum yazıyor anlamıyorum.
  • Uygulama izin veriyorsa taşınıyor. Her uygulama taşınmıyor diye biliyorum taşınanlarda arkadaşın dediği gibi bir kısmı taşınıyor. İlla kullanıcam diyosan rootla cihazı hafıza kartını telefonun kendi hafızası gibi gösterip kullanabilirsin. Tabi oda cihazı garantiden çıkarıyor

Orijinalden alıntı: xhoOp

Uygulama izin veriyorsa taşınıyor. Her uygulama taşınmıyor diye biliyorum taşınanlarda arkadaşın dediği gibi bir kısmı taşınıyor. İlla kullanıcam diyosan rootla cihazı hafıza kartını telefonun kendi hafızası gibi gösterip kullanabilirsin. Tabi oda cihazı garantiden çıkarıyor

Rootlamak işime gelmez ama en azından whatsapp facebook gibi uygulamaların verilerini taşıyabiliyor muyuz sd karta..

Orijinalden alıntı: gulalkan52

uygulamalardan taşımak istediğin uygulamaya tıkla,sd karta taşı de. taşıyor ..
    ama yüzde yüz tüm botutu taşımıyor 100 mb lık dosyanın 80-90 mb tını taşıyor geri kalanı yine kalıyor telefon hafızasında..

Öyle bir seçenek yok..Android 6 da o yüzden soruyorum zaten..

Orijinalden alıntı: ki-ok

quote:

Orijinalden alıntı: gulalkan52

uygulamalardan taşımak istediğin uygulamaya tıkla,sd karta taşı de. taşıyor ..
    ama yüzde yüz tüm botutu taşımıyor 100 mb lık dosyanın 80-90 mb tını taşıyor geri kalanı yine kalıyor telefon hafızasında..

Öyle bir seçenek yok..Android 6 da o yüzden soruyorum zaten..

bende 5.1 var ve çoğu uygulama oyun bu şekilde taşınabiliyor..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.