Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1903. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.616
Cevap
199
Favori
1.046.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19011902190319041905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • olgacxx O kullanıcısına yanıt
    Aynı benim problemim. 3 bataryadan bıktığım için ben direk 2. Bir telefon aldım günlük işlerim için. Xiaomi mi max 2 aldım 5400 mah pilli. Yoğun kullanmama rağmen 2 gün gidiyor. Yeni telefon alınca G4'ümü garantiye verip şarj girişini ve bataryasını değiştirttim. G4'ü günlük konuşma whatsapp foto için kullanıyorum. Pil şu an daha iyi 3 saate yakın ekran süresi almaya başladım diğer bataryalardan kurtuldum sabah alıyorum şarjdan gece yatarken %30-40 falan hala şarjı oluyor. Ancak bu şekilde çözdüm. Çok yoğun iş güç için kullanılacak telefon değil artık g4 ne yazıkki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Belgenin sizde de olması gerekiyor. Sadece karşı tarafta olduğu zaman böyle bir talebinizin olmadığını öne sürüp yalan söyleyebilirler.

    PTT'den gönderdiğinizde gönderi kartı üzerine (karşı tarafın imzaladığı ve size geri gönderilen büyükçe beyaz kart) gönderinin içeriğini yazmış mıydınız ("bedel iadesi seçimlik hakkımı kullandığıma dair belge" gibi)? İçerik yazmadıysanız karşı taraf yine böyle bir talebinizin olmadığını söyleyerek savunmasında yalan beyan vermiş olabilir.

    Önemli bir ayrıntı daha var: Bedel iadesi talebinizi satıcıya mı yöneltmiştiniz? Satıcıya yöneltmediyseniz yine usulen bir hata söz konusu demektir.

    Eğer elinizde bedel iadesi seçimlik hakkınızı seçtiğinizi açıkça kanıtlayabileceğiniz bir belge varsa THH yanlış bir karar vermiş. Tüketici mahkemesine bu belgelerle itiraz ederseniz kararın lehinize çıkma olasılığı var.




  • merhabalar,
    araç şarj adaptörüyle ilgili tavsiyede bulunabilir misiniz lütfen?
    teşekkürler
  • efekentlim E kullanıcısına yanıt
    Aukey marka araç şarjları çok kaliteli buluyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar garanti süresinin bitmesine az bir zaman kala THH'ye başvurduğum G4 telefonumda şansıma G4'ün ne kadar sorunlu olduğunu bilen bir bilirkişi denk geldi ve ücret iadesi onaylandı. Şimdi firma ile ücreti alma savaşım başlayacak.

    Garanti süresi devam eden arkadaşlar telefonu servise vermeye gerek olmadan direk THH'ye başvurabilirsiniz hem telefonu kullanmaya devam eder hem de bir sorun varsa ücret iadesi şansınız olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyetisyen1 -- 2 Nisan 2018; 0:1:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loser.

    Dostlar 3 senedir G4 kullanıyorum (nerdeyse ilk çıktığında almıştım) 1 yılın sonunda bootlop oldu e 2016 da yenisi ile değişti. Ancak son 1 haftadır telefonda kasmalar başladı geçen gün telefonla konuşurken yeniden başlattı kendini. Bugünde kamera ile fotoğraf çekerken simsiyah oldu LG logosu gelmeden direk kapandı cihaz. Tekrar korkmaya başladım cihazım 605 serisi galiba. Bootlop habercisi mi

    Benimde 602 serisi. Bendede geçen yaz öyle saçmalamalar olmuştu. Bende garanti bitmeden baya zorladım ısıttım falan ama bir sonuç çıkmadı. Geçen ay garanti bitimine 10 gün kala servise verdim.Aslında anakart problemi yoktu ama işte laf arasında telefon birazda ısınıyor dedim. 709 serisi anakartla değiştirdiler. Batarya falanda yenilendi. Şuan kullanıyoruz bakalım inşallah sorun çıkmaz bu anakartla :) Bu arada telefondan gayet memnunum.




  • diyetisyen1 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Siz ne şikayetle THH'ye başvurmuştunuz?
  • arakdaşlar lg g4 h815tr için çıkan son orjinal sürümün ekran görüntüsünü alabilecek bi arakdaşımız varmı 7.0dan 6.0'a dönüş yapacağım ona göre en güncel kdz indireyim
  • -JonTurk- - kullanıcısına yanıt
    tr son sürüm H815TR20i_00_0313.kdz, ama önce H81520o_00_0310.kdz yi flashlayın.
  • Santuri Efendi kullanıcısına yanıt
    Ekranın zaman zaman donması
    Geç şarj olması
    Şarjın çabuk bitmesi
  • Arkadaşlar dün telefonun ekranı kırıldı komple değişim gerekiyor daha önce değiştirenler orjinal yan sanayı vs. fiyatları konusunda bilgilendirme yaparsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyetisyen1 D kullanıcısına yanıt
    Benim de garantim yeni bitti. Aynı sorunlardan garantinin sonunda servise verdim. Bilseydim aynı şekilde iade talep ederdim.

    Hayırlı olsun size.
  • LG G4 Bootloopzedeler klübüne ben de katılmış oldum arkadaşlar.

    Telefon LG Türkiye distribütör garantili ancak garanti biteli 5 ay olmuş. Bootloop kronik bir arıza olduğu için LG Türkiye buna bir çözüm üretiyor mu? Yoksa biz bozuk ürünü size ittirdik ne haliniz varsa görün mü diyorlar?
  • -JonTurk- - kullanıcısına yanıt
    Bende yeni 7.0 yükledim. Sizde ne gibi bir sorun oldu tekrar 6.0a dönüş gereği duydunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum polonya romu v29 7.0 nougat mevcut. Bu romda bilindik bir sorun var mı? 6.0a Dönenler neden vazgeçti?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar THH şikayet ederken ben cihazı hepsiburada dan aldım onların bilgisini mi girecem yoksa teknik servis olan EVO BT firmasının mı bilgilerini girecem ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Telefonu çok istediğim için bu sorunu bilmeme rağmen almıştım. Benim G4'ümde 20. ayı itibariyle bootloop kervanına katılmış durumda. O zamanki bütçeye göre aldığım EVO Bilişim Teknolojileri garantili H818P Dubai gelişli bir telefonum var. İthalatçı garantili olduğu için yollasammı bilemiyorum internette araştırdığımda en ufak kasa çiziğinden garanti dışı bırakmışlar tüm G4'leri benimkinde de var o ufak darbelerden. Daha önce EVO servisine G4 yollamış arkadaşları bekliyorum ne yapmalıyım, ne kadar fiyat çekerler? Veya benim bu sorunun kronik olduğunu onlara kanıtlamamın bir yolu var mıdır? Ya da LG nin kendi servisine gitsem daha uygun fiyata anakart değişimi yaparlar mı? Sanırım daha bu aşamada para iadesi alamam. Bu işi tecrübe etmiş arkadaşların yardımlarını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nem847 -- 4 Nisan 2018; 21:16:28 >
  • Evet arkadaşlar bugün deji bataryaya geçmiş bulunmaktayım. Kutudan çıkardığım gibi taktım ve %60 sark göstermekteydi. Taktığımdan bu yana 2 saat 43 dakika ekran süresi aldım ve yaklaşık %8 daha sarjım mevcut. Sanırsam %100 doluyken 3-4 saat arası görmek mümkün. Bu arada ben cihazı çok yoğun kullanmaktayım senk. ve gps hep açık.
  • Kool Giancana kullanıcısına yanıt
    Anakartı yanmış bir g4 bul internetten.onun ekranını taktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19011902190319041905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.