Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1901. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.616
Cevap
199
Favori
1.047.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18991900190119021903
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mhrylmz34 M kullanıcısına yanıt
    Ekrana hazırlıklı olun, gerçekten çok rahat fark edebileceğiniz soluk bir ekran geliyor. Değiştirmeyi düşünüyorum telefonu
  • Arkadaşlar, 601 serisi G4'üm var garantisi 22.03.2018'de bitiyordu 16 martta servise verdim. Ekranda gölgelenmeler vardı(boyut olarak klavyedeki bir harf kadar L şeklinde T şeklinde gibi 3 tane ekran köşelerinde) yine ekranın saat, batarya, wifi bildirim yerinde ghost screen vardı bunları önemsemiyordum kullanımı etkilemiyor diye üstüne düşmedim; ısınmadan kapanma sorunu çıktı bu sefer biraz panik oldum bootloop hiç olmadı ilerde olacak endişesiyle verdim şimdi servis takibe bakıyorum parça bekleniyor diyor.

    Bu arada ekrandaki gölgelenmeden dolayı 1 sene önce servise verdim LCD ekranların karakteristik özelliği vs gibi sözlerle geri yollamışlardı bu sefer kabul ettiler. Sonuç itibarı ile parça gelir mi ellerinde kalmış mıdır? G4 benim için yeri bir başkaydı kamerası kavisli ekranı değişen bataryası derken çok keyifle kullanıyordum. G5 SE ile değişenler ya da G5 ile değişenler olmuş az çok ne olur tecrübeli arkadaşlardan ricam yardım etsin.




  • razor26 R kullanıcısına yanıt
    Hocam g5 veya g5 se ile değişenlek çok fazla beklemişlerdi servislerde. O dönem bootlop un zirve olduğu zamanlardı 1.5 - 2 ay bekleyenler oldu. Bana da tam 1 ay sonra g4 verdiler.
    Ellerinde parça vardır diye tahmin ediyorum çok eski bir model değil G4 sonuçta
  • Hayret çay kahve içmekten sıkılmışlar sanırım birazda çalışalım demişler. İnşallah olumlu sonuç çıkmıştır.

     ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★
  • Türkçe anlatım beklemeye niyetim yok yarım yamalak ingilizcemle işe koyuluyorum zaten cihazı gözden çıkardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu bugün teslim aldık ekran ve batarya değişmiş. Önceki mesajda arkadaşın belirttiği üzere sarı bir ekran takmışlar. batarya ise 12.12.2017 çıkışlı gayet yeni batarya. Bir de "Akıllı telefon tanılaması sonucu" diye çıktı verdiler bu sonuç geçmiş değerleri mi okuyor 17sinde teste sokulmuş. Aşırı ısınma sonucuna ayın 15'indeki gece 22:15te telefonun verdiği uyarıyı yazmış en yüksek sıcaklık 56C olduğunu gösteriyor diye bu neyin sıcaklığı ben cpu-z'den baktığımda batarya sıcaklığı o kadardı cpu 95c görmüştü kağıdın altında da "SMART DOCTOR" uygulamasından bakılabilir diyor bizim G4'te böyle bir uygulama yok. son olarak ilerde bootloop olursa anakart ne kadar diye sordum Eskişehir servis 700tl gibi rakam çıkardı artık elimizde pimi çekilmiş bomba ile geziyoruz.
  • Bootloader kilidini açan arkadaşlara tavsiyem aoscp, rr veya lineage gibi romlarla uğraşmayın V30 portunu yükleyin. Kamera resmen çağ atladı. 1 haftadır kullanıyorum hala sürekli yeni özellikler keşfediyorum. Ayrıca rom stock kadar stabil ayırt etmek mümkün değil. Valla yapan adam hakkını vermiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makify kullanıcısına yanıt
    hocam iyi günler bootloader açma işi ne kadar sürüyor s3'te çok atardım rom falan el alışkanlığımız var yine. G4'te kernel da yüklediniz mi undervoltage falan deneyecem ısınma çözülür hemde tasarruf olur. lgdestekte v29 nougat var onda da kamera sorunlu rehber yavaş diyenler diyenler var sizin kullandığınız nasıl fix gerektiren yer var mı?
  • Makify kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ya şu h815tr için biriniz Allah rızası için bootloader kilidini açmayı videolu anlatım ile gösterebilir mi? Biz de yükleyelim şu v30 romu. Videolu anlatımla gösteren kişi binlerce kullaniciya derman olacaktir bu konuda
  • razor26 R kullanıcısına yanıt
    Darkwolf1944 kullanıcısına yanıt
    @razor26 Valla bende s3 kullanıyordum bu kilit açma olayının pek alakası yok ama root rom yükleme muhabbetleri değişmemiş aynı sayılır. El alışkanlığı işe yarıyor o konuda benim yaradı en azından :) Kilit açma işi kısa 5 dk belki ama backup alması baya sürüyor. Kesinlikle başlamadan backup alın. Ben kernel yüklemedim açıkçası undervoltage a gerek olduğunu düşünmüyorum. Nougat sürümlerinde ısınma daha az. Ben direkt olarak 2 büyük çekirdeği kapattım ancak o zaman pilde artış yakalayabiliyorsunuz. Clock kıssanız bile gözle görülür fark olmuyor. V30 romunda volte var ancak çalışmıyor. Bir türlü düzeltemedim. Onun dışında romda bug yok. Kilit ekranında açma kapama sesi için kilit ekranı animasyonu seçmeniz lazım tek bug o (oda bugdan sayılırsa). Bu arada genel bir sıkıntı var. Stock romda veya stock tabanlı romlarda magisk veya supersu yükledikten sonra telefonu her kapatıp açtığınızda simi ilk 35-40 saniye algılamıyor. Sonra algılıyor. Magisk veya supersu kurmazsanız o sıkıntı da yok.


    @Darkwolf1944 Hocam soran çok oluyor bootloader açma için. Videolu anlatım yapmam mümkün değil çünkü ben kilidi çoktan açtım. Yani aynı aşamaları bir daha uygulayamam dolayısıyla size de gösteremem. Ama bir Türkçe anlatım yapıcam inşallah.




  • Makify kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok sağol. Yardımcı olmuş olursun 🙏 lgdestekteki android 7 romu yukledim 2 ay sonrasi falan sapitmaya başlıyor. Ayrıca benim icin cok onemli olan kameradaki bozukluklari var. V10 g6 kameralari duzeltme sagliyor ama hatalari cok o uygulamalarin. O yuzden mumkun olduğunda farklı rom kurmayi isterim. Android 6 da cekilmiyor zaten hele ki ısınması 😯

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xda and.7'de hiç bir sorun yok. lgdestek, "xdada açılışt sorun var, and.6ya geri dönüş yok" diye yalan söylüyor ancaak hiç öyle bir şey yok. kamera iyi, 3-4 y kullandım aynı performansta. geriye dönüş de yaptı.

    lgdestekte and.7 romu ellenmiş/kurcalanmış/modifiye edilmiş bir romdur. ancak xda'daki has orijinal romdur. o yüzden kurulumu farklı ve biraz zordur.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Karar ne çıktı hocam? E devlet üzerinden mi başvurmuştunuz? Birde başvuru nedeniniz neydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joster35

    Karar ne çıktı hocam? E devlet üzerinden mi başvurmuştunuz? Birde başvuru nedeniniz neydi?

    Kararın ne çıktığını bilmiyorum. Sanki devlet sırrıymış gibi adıma çıkan kararı ne maille nede telefonla söylemiyorlar. İlla karar elime ulaşınca görebilicem. İnşallah lehime karar çıkmıştır. Evet edevlet üzerinden başvuru yaptım sonrada gidip aynı belgeleri elden götürdüm ama memur edevletten doğru başvuru yaptıysan elden gerek yok dedi. Başvuru nedenim telefon 2. defa servislik oldu ve bedel iadesi istedim ama servis verdiğim ve iade taahhütlü gönderdiğim isteğimi dikkate almadan telefonu tamir etti.
  • ben de edevletten başvurdum. hiç bir şekilde belge istemediler. ben de vermedim.

    geçen hafta bilirkişi için telefonu istediler verdim. ne kadar sürede inceleyip karar verecekler ? teli ne zaman geri alabilirim ? Bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joster35

    Karar ne çıktı hocam? E devlet üzerinden mi başvurmuştunuz? Birde başvuru nedeniniz neydi?

    Şimdi hakem heyetinden geldim. Reddedilmiş. Çıkan raporu 5-10 saniye görme imkanım oldu. Gördüğüm kadarıyla telefon tamir edildi falan demişler. Benim seçimlilik haklarımdan iade hakkıma hiç dikkat etmemişler. :(

    Gel şimdi servisle uğraş. Telefonu istiycemde gelecekte..

    Birde bimerden iş yapmıyorlar diye şikayet edince çok meşgulüz diye cevap veriyorlardı. Sadece 1 memur var diğerleri araziye uyum sağlamış. 2 kişide sigara içmek yasak kağıdının altında sigara içmekle meşguldü.

    Ondan sonrada bik bik öterler thh var başvur paranı geri alırsın diye. Al başvur 4-5 ay bekle ondada red çıksın. Memurların kanunlardan haberleri yok. Banane telefonun tamir edilip edilmemesinden. Ben devletin bana verdiği iade hakkımı kullanmak istiyorum. Ondan sonrada firmalar tüketiciyi takmıyor diyorlar. Sanki devlet takıyorda.




  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorundan 3, farklı sorunlardan 5 defa servise gitmesi lazım ondan sonra thh önü açılıyor diye biliyorum. Yinede baya beklemişsiniz raporun bir kopyasını vermediler mi veya fotoğraf felan çektirmediler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joster35

    Hocam aynı sorundan 3, farklı sorunlardan 5 defa servise gitmesi lazım ondan sonra thh önü açılıyor diye biliyorum. Yinede baya beklemişsiniz raporun bir kopyasını vermediler mi veya fotoğraf felan çektirmediler mi?

    Tüketici kanunundaki maddeye göre başvurdum. Rapor imzaya gitmediği için sadece 5-10 saniye görebildim maalesef.
  • beyzafer B kullanıcısına yanıt
    H815tr sürüm olduğu için ve de ingilizcem pek iyi olmadığı için yapamadım 😞 google playde de sertifikali degil yaziyordu lgdestekde ki romda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkwolf1944 kullanıcısına yanıt
    Hocam unlock işlemiyle ilgili konuyu yayınladım.
  • 
Sayfa: önceki 18991900190119021903
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.