Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1878. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.616
Cevap
199
Favori
1.046.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18761877187818791880
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Techno38 T kullanıcısına yanıt
    Resmi deyince bende lg verecek sandım Güzel hocam buda. Valla bi root olsam yeter bana.
  • Eylül ayında LG G4 satın almıştım. Bir ay kullandım şarjından memnun olmadığım için tam satacakken Güncelleme dedikodularını duydum. Bende satmaktan vazgeçtim. En azından güncelleme gelsin yeni sürümüyle kullanır sıkılınca satarım diye düşündüm. Sözde ekim ayında yayınlanacaktı güncelleme ama yayınlanmadı. Kasımda yayınlanacak dediler yine yayınlanmadı. Kasımın sonunda yayınlanacak denildi yine yayınlanmadı. En son telefonu sattım.

    Bugün merak edip konuya baktım güncelleme halen yayınlanmamış anlaşılan :)
  • Sattınız yerine hangi telefonu satın aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei Nova Plus.
  • LG G4 1.5 yıl oldu alalı. G4 den çok beklentilerimle satın aldım. Pil sıkıntısını okumuştum ama ne kadar bitebilir ki diye düşünmüştüm. Yanlış düşünmüşüm. Kamerası süper, ekranı süper ram ı ve hafızası güzel bir telefonu pil ve açılıp kapanma yüzünden bu hale getiren LG mühendislerine teşekkürü bir borç biliyorum. DELTA gibi müşteriyi mağdur eden bir teknik servis olduğu için DELTA yada teşekkür ediyorum. Pil ve açılıp kapanma sorunu sebebiyle 19 gün serviste kaldı 10 kere telefon ederek ağız eyerek anca kargoya verdirdim. Yurtdışı alınacaksa Samsung alınki kapınızdaki teknik servis bile yapabilsin. Bataryası 5 yıllık grand neo bile benden daha uzun gidiyor hala.

    7 yi LG yayınlarsa yükleyin bence orjinal 6 da bile bitmeyen sorunlar varken kendinizi riske atmayın.

    DELTA yeni program yüklemiş ram 1.6 gibi çalışıyor şu ana ama batarya yan sanayi 1 ayda bitti. Günde normal kullanımda 2 kere şarj ediyorum.

    Bir sorum olacak LED bildirimi açıyorum sürekli yanık kalıyor. kapıyorum heme nkapanmıyor telefonun tamamen kapanmasıyla kapanıyor. Önceden böyle bir sıkıntım yoktu. Büyük bir sorun değil ama can sıkıyor. Deji batarya sipariş verdim bakalım, çok büyük hayallerim avar ama hüsranla bitecek gibi. Orjinal 7 sürüm çıkarsa sorunlardan kökten kurtuluruz inşallah.




  • Dostum ucuza almak içi paralel ithalat almışsın burada gazel okuyorsun. Paraya kıysaydın bizim gibi lg türkiye garantili alsaysın. Benim tel bozuldu son seri sıfır telefon verdiler. Sen andorid 7 kurdunmu burda anlatıyorsun. 6 dan bin kat daha iyi sorunsuz bir yazılım var. Telefon ve pil cok güzel çalışıyor. Tek bir sorunnyok daha ne istiyorsun. Orjinali 7 yi boşuna bekleme kur keyfine bak. Birdahada delta garantili tel alma . ne bekliyordunki paralel ithalattan lg türkiyeden daha iyimi hizmet verecekti . biz salakmıyız fazla para verdik. Bu sorunları yaşamamak için fazla para verdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arkadaşlar şu telefon için önerebileceğiniz bi equalizer programı var mı ? Viper kullanıyordum rootluyken, denediğim programlardan hiçbiri viperın %1 i etmiyor. Kulaklıktan zevk alamıyorum.
  • networkkid N kullanıcısına yanıt
    Usb üzerinden çalışan kurulum gerektirmeyen bir linux ile olabilir mi yoksa mutlaka kurulum gerekiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT kullanıcısına yanıt
    Kurulum gerekmiyor. Usb üzerinden yapabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Makify kullanıcısına yanıt
    Poweramp kullanıyorum güzel bass veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte ben spotify kullanıyorum hocam ona bi çare bulamadım.
  • İyi akşamlar. Resimlerde 2 adet pil var. Biri telefonun orjinali diğeri ise 1.kalite sonradan aldığım. Fakat hangisi orjinal olduğunu unuttum. Hatırlama sebebim ikiside resmen ömrünü doldurdu ve servise götürüp garanti bitmeden yenileteyim diyorum ama sahte pili götürüpde sıkıntı yaşamayım. Lg tr garantili 602 seri telefonum. Size zahmet sizinkilere bakıp orjinal hangisi söylerseniz seninirim.

    Birde bataryadan sebep garantiye veren arkadaşlar acaba telefona hard reset atılıyormu yedek almak gerekirmi? Ekran değişimi yaptırınca resetlenmemişti çünkü. Teşekkürler.




  • Makify kullanıcısına yanıt
    Hafızanız varsa Spotify indirip müzikleri ordan dinleyebilirsiniz. Tabi öyle uğraşmakda istemez kimse bende kullanıyorum Spotify. Poweramp alışınca Spotifiy den dinlediğim müziklerden zevk alamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten indirdim bütün şarkıları offline kullanıyorum farklı player ile bunları dinleyemiyoruz spotify a da her equalizer etki etmiyor hele ki root yok ise. Poweramp pro vardı ordan geçtim spotify a. Tek tek bulmak zor geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makify kullanıcısına yanıt
    Neyse yapacak bir şey yok yeni telefon şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 14 Ocak 2018; 21:31:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bootloader kilidi açılsa root olup direk viperfx yükleyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SULZER S kullanıcısına yanıt
    sağdaki orjinal pil ustad
  • 90 liraya telefoncu birisi orijinal diyerek batarya satmış akrabaya, bataryayı taktığımda şebekeyi bulmuyor ve geçersiz batarya yazıp kapatılıyor.



    Telefon sürümü 6.0 nasıl çözülür bilen var mı ?



    Telefon g4c

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 güncellemesini yaptım. Telefon başka bir çehreye büründü ama pil konusunda büyük bir fark görmedim. Ve inşallah güvenlik konusunda bir problem çıkmaz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18761877187818791880
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.