Şimdi Ara

Lg G4 Degisim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 9 aylik cihazi bir tanidik vasitasi ile ghost screenden dolayi servise verdik daha dogrusu bu arkadas kendi bildigi bir servise goturdu, 4-5 gun sonra aradim servisi cihazimin kesinlikle degisimini talep ettim, ve ordan teknisyene seslenip şu şu şu nolu cihaz kesinlikle degisim talep ediyor dedi sonrasinda tamam diye bir cevap aldi takip ettigimde sadece isemri acildi ibaresi var sizce durum ne olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Surec boyle.

Orijinalden alıntı: şoşo

Cihazı üstüne basa basa arayıp söyledigim ve de cihazla birlikte not gönderdigim halde paneli degistirmisler.

Hocam burda hayıflanacak birşey yok, 6 ay'a kadar sorgusuz sualsiz değişim yapıyor LG.. Kullanıcı hatası bile olsa adamlar içini açıp bakmıyor bile.

LG servisi iyidir, ama 6 aydan sonra ellerinde parça varsa değişim yapar, normal yani.. Her telefonu değişim yapsa, LG batar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: şoşo

Cihazı üstüne basa basa arayıp söyledigim ve de cihazla birlikte not gönderdigim halde paneli degistirmisler.

Hocam burda hayıflanacak birşey yok, 6 ay'a kadar sorgusuz sualsiz değişim yapıyor LG.. Kullanıcı hatası bile olsa adamlar içini açıp bakmıyor bile.

LG servisi iyidir, ama 6 aydan sonra ellerinde parça varsa değişim yapar, normal yani.. Her telefonu değişim yapsa, LG batar.

Evet, fakat cihazın degisimi olmazsa kesinlikle müdahale etmemelerini bu sekilde kullanmaya devam edicegimi soyledim hatta ordaki arkadasta not aldı. Tüketici haklarımıza başvursammı diye dusunuyorum =)

• Ben telefonum 5. ayında iken perpa merkez servisi olur oraya verdim. Panel değiştirilerek kasası zedelenmis şekilde bana geri verdiler. Sizin dediğiniz o super lg servisi hangisi acaba? Ha bu arada panel degistikten sonra sorun aynen devam ediyordu. Onlar yüzünden saçma sapan bir telefonla zorlanarak yazıyorum bunlari

LG G2 vs Zenfone 2
    11 yıl önce açıldı
    lg g2 dokunmatik sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemba59

Ben telefonum 5. ayında iken perpa merkez servisi olur oraya verdim. Panel değiştirilerek kasası zedelenmis şekilde bana geri verdiler. Sizin dediğiniz o super lg servisi hangisi acaba? Ha bu arada panel degistikten sonra sorun aynen devam ediyordu. Onlar yüzünden saçma sapan bir telefonla zorlanarak yazıyorum bunlari

Vintek servis dışında servislerle uğraşmayın. 6. Ay'a kadar değişim yapıyorlar.. Burada sizin servise elden teslim ederken teknisyen ile konuşmanız gerekirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F74420FB -- 7 Nisan 2016; 21:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: cemba59

Ben telefonum 5. ayında iken perpa merkez servisi olur oraya verdim. Panel değiştirilerek kasası zedelenmis şekilde bana geri verdiler. Sizin dediğiniz o super lg servisi hangisi acaba? Ha bu arada panel degistikten sonra sorun aynen devam ediyordu. Onlar yüzünden saçma sapan bir telefonla zorlanarak yazıyorum bunlari

Vintek servis dışında servislerle uğraşmayın. 6. Ay'a kadar değişim yapıyorlar.. Burada sizin servise elden teslim ederken teknisyen ile konuşmanız gerekirdi..

Benim cihazı teslim ettigim servis bana açık açık söyledi 1 kere de degisim imkansız diye, ama benim anlamadıgım cihaza izin vermedigim halde müdahale etmeleri valla telefon edip yüzüne sövdüm :D

• Telefonum geldi ekran ve çerçevesi tamam ama üstüne basa basa belirttiğim halde yaptık dediler ama hiç dokunmamışlar. Süper servis bunlar şarj sorununu bir sonraki sefere çözecekler demek ki.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.