Şimdi Ara

LG G3 wi-fi hatası acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iyi geceler. g3 telefonumda rootlu 4.4.2 sürümünü kullanıyordum. bu akşam flashtool ile tekrar 4.4.2 sürümünü yükledim, sonra otadan 5.0 güncellemesini yaptım fakat 5.0 güncelleyince wi-fi açılıyor diyor ama açılmıyor. mac adresine baktım ulaşılamıyor diyor. sonra tekrar flashtool ile 20h sürümünü flashladım onda da aynı wi-fi açılmıyor. 4.4.2 sürümünü flashlıyorum onda çalışıyor ama wi-fi. lütfen yardım edin.



  • bende lg g3 me 4 nisanda gelen güncellemeyi yükledim yükleme sorunsuzdu ama yükleme bittikten sonra telefon açılmadı sürekli logo dönüp durdu. bende format atmak zorunda kaldım. sonra cihaz 4.4.2 oldu
    ama wifi mac adresi ve bluetooth mac adresine ulaşılamıyor diyor wifi açmaya çalışıyor ama açamıyor. bende bidaha lolipop yükledim belki düzelir diye sürümü güncelledi ama mac adresi hala aynı lütfen yardım edin nasıl çözücem bu sorunu.
  • kardeş sorunu çözdüm lolipop yüklü bende en son.benim tek yaptığım telefonun yedekle sıfırla menüsünden fabrika ayarlarını geri döndürmek oldu sende bi dene düzelir büyük ihtimal.
    benim wifi mac adresi geldi bluetooth adreside bluetooth u açtıktan sonra gözüküyo.
  • Arkadaslar ben de 4.4.2 sürümünü kullanıyordum sonra yeni güncellenme ile wifi sorunu cikti.sandım oyunlardanmis degilmis.garantiye gönderecektim göndermedim onemli seyleri baska yere atin resim gibi sonra ayarlardan ve ordan yedekle&sifirladan. Fabrika ayarlarini sıfırlayın ve sonra telefonunuz yeni gelmis gibi olacak
  • atakan15 A kullanıcısına yanıt
    bende sorun çözülmedi fabrika ayarlarına dönmeme rağmen ne yapmam gerekiyor. 5.0 sürümde
  • aynı sorun bende de vardı wi fi ve bluetooht açılmıyordu ne yaptıysam düzelmedi ayrıca sadece bu kadarda değil batarya 1 saat de kendiliğinden bitiyordu telefona hiç dokunmadığım halde bitiyordu ayrıca telefon patlayacak gibi ısınıyordu şebeke problemleri vardı yani kısacası bir cihazda yaşanacak bütün problermleri yaşadım en sonunda ios a geçtim bidaha android mi tövbe hele lg ikikere tövbe.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.