Şimdi Ara

LG G3 SES SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşslar g3 ü 40 gün önce aldım. Sıkıntı yoktu ama bir anda video açtığımda ses gelmemeye başladı internettten youtube dan yada müzik çalardan şarkı açtığımda ses gelmez oldu kulaklık takıp denedim yine aynı, ses yok.sonra arama yaptım yine aynı şekilde ahizeden ses gelmiyor,karşı tarafa da ses gitmiyor. genel anlamda ses de bi sıkıntı var. hard reset attım sorun düzeldi üzerinden beş on dakika geçti yine aynı problem oldu. telefonu açıp kapıyorum düzeliyor, bir kaç saat sonra yine aynı sıkıntı yeniden nüksediyor. ne yapmam gerekiyor, problem nedir ,bilen anlayan biri yardımcı olursa çok sevinirim . teşekkürler.



  • Arkadaşlar bu sorunla karsilasan yada problemin neden kaynaklandigini bilen yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • tamire gönder
  • hadi ya vay ağzını kırayım nasıl oldu da benim aklıma gelmedi .acayip yardımcı oldun ha çok sağol eyvallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakaya88

    Arkadaşslar g3 ü 40 gün önce aldım. Sıkıntı yoktu ama bir anda video açtığımda ses gelmemeye başladı internettten youtube dan yada müzik çalardan şarkı açtığımda ses gelmez oldu kulaklık takıp denedim yine aynı, ses yok.sonra arama yaptım yine aynı şekilde ahizeden ses gelmiyor,karşı tarafa da ses gitmiyor. genel anlamda ses de bi sıkıntı var. hard reset attım sorun düzeldi üzerinden beş on dakika geçti yine aynı problem oldu. telefonu açıp kapıyorum düzeliyor, bir kaç saat sonra yine aynı sıkıntı yeniden nüksediyor. ne yapmam gerekiyor, problem nedir ,bilen anlayan biri yardımcı olursa çok sevinirim . teşekkürler.

    acaba en son yüklediginiz uygulamaları bir gözden geçirseniz..? yada sonradan yüklenen uygulamaları silin tamamen bir de öyle deneyin. gerçi hard reset attım yine tekrarladı demişsiniz ama.. reset de uygulamalar siliniyor diye biliyorum ama... yazılımsal bir sorun gibi. servis yolu gözüküyor gibi ama...




  • Oncelikle Tşk ederim kardesim alakan icin. Bende oyle dusunuyorum hard resetten sonra teli kurarken hesabla giris yapinca eski uygulamalari yeniden yukledi bi kac saat sonra yeniden ariza vermeye baslamisti kapatip acinca duzeliyor tekrardan bozuluncaya kadar idare ediyordum bugun yeniden hard reset attim uygulamalari yuklemeden biraz kullanacagim reset atali 8-9 saat oldu su an sikinti yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar meraba g3'de arama geldiginde veya herhangi bir sesli dosya video actığımda ses cok az gelmekte ve hoparlör patlak gibi ses gelmekte telefon tamircisine gittigimde telefon arkasindaki hoparloru degistirdi ariza düzelmedi yazılımsal dedi tamirci formatladım telefonu yine aynı..

    bu problem ile karşılaşan veya bana yardımcı olabilecek arkadaş varmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an bende de ayni problem var. Arada bir duzeliyo. Telefonu saga sola kastirinca ses geliyor. Hoparlorden degil. Anakartta sorun var. Bosuna hoparlor degistirme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.